3'
    Kerim Avci
    Kerim Avci (Bandirmaspor) kommer seg fri på Balikesir Atatürk Stadium, men avslutningen går utenfor.
    5'
    Muhammetali Metoglu signaliserer et frispark til Bandirmaspor på egen banehalvdel.
    6'
    Balikesirspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for Bandirmaspor på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark for Balikesirspor på egen banehalvdel.
    10'
    Muhammetali Metoglu tildeler Bandirmaspor en corner. Beykan Simsek sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Frispark Bandirmaspor.
    12'
    Beykan Simsek
    Bandirmaspor avanserer forover i Balikesir. Beykan Simsek avslutter, men treffer ikke mål.
    13'
    Dommer Muhammetali Metoglu venter med å sette i gang spillet fordi Batuhan Isciler ligger nede.
    16'
    Batuhan Isciler kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Balikesir Atatürk Stadium.
    16'
    21'
    Bandirmaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    I Balikesir har et frispark blitt tildelt bortelag.
    25'
    Mål for Bandirmaspor!
    Balikesirspor 0 - 1 Bandirmaspor
    Mål: Kerim Avci
    Målgivende: Okan Alkan
    I Balikesir tar Bandirmaspor ledelsen 0-1 etter et mål av Kerim Avci. Okan Alkan sto for den målgivende pasningen.
    26'
    Balikesirspor 0 - 2 Bandirmaspor
    Mål: Philippe Keny
    Målgivende: Kerim Avci
    Philippe Keny setter ballen i mål og øker Bandirmaspors ledelse til 0-2 i Balikesir. Kerim Avci var nest sist på ballen.
    29'
    Gult kort til Bandirmaspor
    Okan Alkan
    Okan Alkan (Bandirmaspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Balikesir Atatürk Stadium.
    32'
    Bandirmaspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Balikesirspor.
    32'
    Frisparket tildelt Balikesirspor er farlig nær Bandirmaspors målområde.
    32'
    Mål for Balikesirspor!
    Balikesirspor 1 - 2 Bandirmaspor
    Mål: Anil Tasdemir
    Mål! Balikesirspor reduserer til 1-2 etter et mål av Anil Tasdemir på Balikesir Atatürk Stadium.
    33'
    34'
    36'
    Gult kort til Balikesirspor
    Halil Colak
    Halil Colak (Balikesirspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    36'
    40'
    Frispark til Balikesirspor på halvdelen til Bandirmaspor.
    41'
    Bandirmaspor har fått straffespark i Balikesir!
    42'
    Bandirmaspor scorer på straffe!
    Balikesirspor 1 - 3 Bandirmaspor
    Mål: Milutin Osmajic
    Mål! Milutin Osmajic øker Bandirmaspors ledelse til 1-3 etter et straffespark på Balikesir Atatürk Stadium.
    44'
    45'+1
    45'+2
    Spillerbytte - Balikesirspor
    Inn: Abraham Nwankwo
    Ut: Halil Colak
    Halil Colak (Balikesirspor) erstattes av Abraham Nwankwo.
    46'
    Balikesirspor 1 - 4 Bandirmaspor
    Mål! Bandirmaspor øker ledelsen til 1-4 etter en scoring av Milutin Osmajic på Balikesir Atatürk Stadium. Flott spill fra Kerim Avci før målet.
    46'
    Sedat Dursun
    Dommeren gir Sedat Dursun (Balikesirspor) et gult kort.
    47'
    Milutin Osmajic
    Målsjanse på Balikesir Atatürk Stadium! Milutin Osmajic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    Balikesirspor, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Anil Tasdemir (Balikesirspor) slår en corner fra venstre side på Balikesir Atatürk Stadium.
    50'
    I Balikesir slår Cumali Bisi en corner fra høyre.
    50'
    Skudd utenfor mål, Balikesirspor
    50'
    52'
    Muhammetali Metoglu signaliserer et frispark til Bandirmaspor.
    52'
    Skudd på mål, Bandirmaspor
    54'
    54'
    Kerim Avci
    Kerim Avci (Bandirmaspor) kommer til en målsjanse på Balikesir Atatürk Stadium, men klarer ikke å score.
    54'
    Kan Bandirmaspor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    55'
    Cumali Bisi
    Cumali Bisi (Balikesirspor) får et gult kort av dommer Muhammetali Metoglu.
    55'
    Sjanse til Bandirmaspor! Beykan Simsek er nær ved å score, men keeper redder.
    56'
    56'
    Beykan Simsek (Bandirmaspor) løfter inn en corner fra venstre på Balikesir Atatürk Stadium.
    57'
    Skudd utenfor mål, Bandirmaspor
    57'
    57'
    Inn: Oguz Han Aynaoglu
    Ut: Huseyin Karabey
    Alaettin Hikmet Isik gjør dagens andre bytte i Balikesir, når han tar ut Huseyin Karabey og setter inn Oguz Han Aynaoglu.
    57'
    Balikesirspor 1 - 5 Bandirmaspor
    Målgivende: Beykan Simsek
    I Balikesir øker Bandirmaspor ledelsen til 1-5 takket være et mål av Milutin Osmajic. Det er en fin assist fra Beykan Simsek.
    59'
    Allyson Aires Dos Santos vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    61'
    Spillerbytte - Bandirmaspor
    Inn: Lokman Gor
    Ut: Allyson Aires Dos Santos
    Bandirmaspor bytter ut Allyson Aires Dos Santos som ikke ser ut til å kunne fortsette. Mustafa Gursel blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Lokman Gor.
    61'
    En av Balikesirspors spillere blir avblåst for offside på Balikesir Atatürk Stadium.
    64'
    Philippe Keny
    Philippe Keny (Bandirmaspor) avanserer forover på Balikesir Atatürk Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    67'
    67'
    Abraham Nwankwo
    Sjanse i Balikesir! Abraham Nwankwo (Balikesirspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    70'
    Bandirmaspor, prøver et skudd, men det reddes
    70'
    Hjørnespark til Balikesirspor
    70'
    Hjørnespark til Bandirmaspor
    71'
    Inn: Berk Tosun
    Ut: Anil Tasdemir
    Alaettin Hikmet Isik (Balikesirspor) gjør sitt tredje bytte for dagen. Berk Tosun erstatter Anil Tasdemir.
    71'
    Inn: Hasan Can Bingul
    Ut: Peter Ambrose
    Balikesirspor gjør sitt fjerde bytte. Peter Ambrose erstattes av Hasan Can Bingul.
    71'
    Inn: Alpay Koldas
    Ut: Okan Alkan
    71'
    Inn: Abdullah Balikci
    Ut: Kerim Avci
    71'
    Muhammetali Metoglu tildeler Bandirmaspor en corner. Kerim Avci sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    73'
    74'
    Inn: Levent Aycicek
    Ut: Beykan Simsek
    Bandirmaspor bytter ut Beykan Simsek med Levent Aycicek. Dette er det andre byttet som Mustafa Gursel gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Suleyman Lus
    Ut: Caner Cavlan
    Bytte for Bandirmaspor. Suleyman Lus kommer inn for Caner Cavlan på Balikesir Atatürk Stadium.
    78'
    I Balikesir har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    80'
    Muhammetali Metoglu signaliserer et frispark til Balikesirspor på egen banehalvdel.
    82'
    Muhammetali Metoglu signaliserer et frispark til Balikesirspor.
    84'
    84'
    Yasin Yigit Berber
    Målsjanse! Yasin Yigit Berber (Balikesirspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    Inn: Bedirhan Kolkoparan
    Ut: Cedric Kore
    Cedric Kore (Balikesirspor) erstattes av Bedirhan Kolkoparan.
    89'
    90'
    Bedirhan Kolkoparan
    Dommer Muhammetali Metoglu gir Bedirhan Kolkoparan (Balikesirspor) et gult kort.
    90'
    Ayberk Kaygisiz
    Ayberk Kaygisiz (Balikesirspor) pådrar seg et gult kort.
    90'
    Philippe Keny (Bandirmaspor) kommer til en målsjanse på Balikesir Atatürk Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    90'+1
    Levent Aycicek (Bandirmaspor) løfter inn en corner fra høyre på Balikesir Atatürk Stadium.