Doga Iseri (Balikesirspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Balikesir Atatürk Stadium.
    Balikesirspor slipper å klare seg uten Doga Iseri som kommer tilbake på banen igjen.
    Frispark til Balikesirspor på halvdelen til Adanaspor.
    Samed Kaya
    Samed Kaya (Adanaspor) kommer til en målsjanse på Balikesir Atatürk Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Samed Kaya
    Sjanse i Balikesir! Samed Kaya (Adanaspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    29'
    Balikesirspor, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    30'
    Gult kort til Adanaspor
    Celil Yuksel
    Celil Yuksel (Adanaspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    30'
    Oltion Bilalli ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    33'
    Oltion Bilalli kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Balikesir Atatürk Stadium.
    34'
    Frispark til Adanaspor på halvdelen til Balikesirspor.
    36'
    Gult kort til Balikesirspor
    Roman Bezjak
    Dommeren gir Roman Bezjak (Balikesirspor) et gult kort.
    36'
    Mål for Adanaspor!
    Balikesirspor 0 - 1 Adanaspor
    Mål: Celil Yuksel
    Adanaspor leder 0-1 etter en scoring av Celil Yuksel.
    38'
    Frisparket tildelt Balikesirspor er farlig nær Adanaspors målområde.
    41'
    Firatcan Uzum
    Firatcan Uzum (Adanaspor) får et gult kort av dommer Cagdas Altay.
    42'
    Skudd på mål, Adanaspor
    44'
    44'
    44'
    Spillerbytte - Balikesirspor
    Inn: Cemal Kizilates
    Ut: Doga Iseri
    Bytte for Balikesirspor. Cemal Kizilates kommer inn for Doga Iseri på Balikesir Atatürk Stadium.
    46'
    Inn: Anil Tasdemir
    Ut: Abdul Ozgen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Balikesirspor. Inn kommer Anil Tasdemir, mens Abdul Ozgen tar plass på benken.
    46'
    Hjørnespark til Balikesirspor
    49'
    Celil Yuksel (Adanaspor) kommer til en målsjanse på Balikesir Atatürk Stadium, men klarer ikke å score.
    49'
    Frispark for Balikesirspor på egen banehalvdel.
    49'
    Adanaspor angriper i Balikesir, men blir avblåst for offside.
    50'
    52'
    53'
    Balikesirspor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    54'
    Celil Yuksel (Adanaspor) slår en corner fra høyre side på Balikesir Atatürk Stadium.
    57'
    Frispark Adanaspor.
    59'
    Spillerbytte - Adanaspor
    Inn: Hifsullah Ismail Erdogan
    Ut: Muhammet Cakı
    Sait Karafirtinalar (Adanaspor) gjør sitt første bytte for dagen. Ismail Erdogan erstatter Muhammet Cakı.
    60'
    Balikesirspor 0 - 2 Adanaspor
    Mål: Samed Kaya
    Målgivende: Celil Yuksel
    Samed Kaya header ballen i mål og Adanaspor øker ledelsen til 0-2. Celil Yuksel sto for den målgivende pasningen.
    61'
    63'
    66'
    Cagdas Altay signaliserer et frispark til Balikesirspor.
    67'
    Cagdas Altay tildeler Balikesirspor en corner. Roman Bezjak sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    67'
    Roman Bezjak (Balikesirspor) slår en corner fra venstre side på Balikesir Atatürk Stadium.
    67'
    Thomas Bruns (Adanaspor) løfter inn en corner fra høyre på Balikesir Atatürk Stadium.
    70'
    Cagdas Altay tildeler Adanaspor en corner. Thomas Bruns sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    Adanaspor angriper på Balikesir Atatürk Stadium, men Ognjen Ozegovic header utenfor.
    71'
    Inn: Samuel Tetteh
    Ut: Youssef Ait Bennasser
    Adanaspor gjør sitt andre bytte. Youssef Ait Bennasser erstattes av Samuel Tetteh.
    72'
    Inn: Rustu Hanli
    Ut: Firatcan Uzum
    Adanaspor bytter ut Firatcan Uzum med Rustu Hanli. Dette er det tredje byttet som Sait Karafirtinalar gjør i dagens kamp.
    73'
    Cumali Bisi
    Cumali Bisi (Balikesirspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Balikesir Atatürk Stadium.
    77'
    77'
    En av Adanaspors spillere blir avblåst for offside.
    77'
    Adanaspor angriper, men Cagdas Altay blåser for offside.
    79'
    Samuel Tetteh
    Sjanse til Adanaspor! Samuel Tetteh er nær ved å score, men keeper redder.
    80'
    80'
    I Balikesir slår Celil Yuksel en corner fra venstre.
    80'
    I Balikesir slår Celil Yuksel en corner fra høyre.
    81'
    81'
    81'
    Mål for Balikesirspor!
    Balikesirspor 1 - 2 Adanaspor
    Mål: Roman Bezjak
    Målgivende: Anil Tasdemir
    Roman Bezjak setter inn en redusering på Balikesir Atatürk Stadium. Stillingen er nå 1-2. Flott spill fra Anil Tasdemir før målet.
    84'
    Inn: Harun Kaya
    Ut: Samed Kaya
    Samed Kaya (Adanaspor) erstattes av Harun Kaya.
    85'
    Inn: Ahmethan Kose
    Ut: Ognjen Ozegovic
    Adanaspor bytter ut Ognjen Ozegovic med Ahmethan Kose.
    85'
    86'
    Adanaspor avanserer forover i Balikesir. Samuel Tetteh avslutter, men treffer ikke mål.
    87'
    Adanaspor angriper. Samuel Tetteh får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    88'
    88'
    I Balikesir har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'
    Ahmethan Kose
    Adanaspor angriper og Ahmethan Kose får avsluttet. Headingen treffer ikke Balikesirspor-målet.
    90'+2
    Cumali Bisi (Balikesirspor) slår en corner fra venstre side på Balikesir Atatürk Stadium.
    90'+4
    Skudd på mål, Balikesirspor
    90'+4
    Adanaspor, prøver et skudd, men det reddes
    90'+4
    Cagdas Altay signaliserer et frispark til Adanaspor like utenfor Balikesirspor-området.