Kampen har startet.
    Albert Gudmundsson
    AZ Alkmaar avanserer forover i Alkmaar. Albert Gudmundsson avslutter, men treffer ikke mål.
    2'
    Mål for AZ Alkmaar!
    AZ Alkmaar 1 - 0 RKC Waalwijk
    Mål: Calvin Stengs
    Målgivende: Teun Koopmeiners
    Mål! AZ Alkmaar tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Calvin Stengs på Afas Stadion. Det er en fin assist fra Teun Koopmeiners.
    5'
    Dani De Wit
    AZ Alkmaar angriper. Dani De Wit får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    7'
    RKC Waalwijk, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Martin Van den Kerkhof signaliserer et frispark til AZ Alkmaar på egen banehalvdel.
    8'
    Dani De Wit
    Sjanse i Alkmaar! Dani De Wit (AZ Alkmaar) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    11'
    Teun Koopmeiners (AZ Alkmaar) slår en corner fra høyre side på Afas Stadion.
    12'
    Teun Koopmeiners (AZ Alkmaar) løfter inn en corner fra høyre på Afas Stadion.
    12'
    RKC Waalwijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Martin Van den Kerkhof signaliserer et frispark til AZ Alkmaar.
    15'
    Frispark til AZ Alkmaar på halvdelen til RKC Waalwijk.
    18'
    Frispark RKC Waalwijk.
    21'
    Jesper Karlsson
    AZ Alkmaar angriper i Alkmaar. Jesper Karlsson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    22'
    22'
    AZ Alkmaar fosser forover og Albert Gudmundsson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    24'
    24'
    Dani De Wit
    Dani De Wit (AZ Alkmaar) kommer seg fri på Afas Stadion, men avslutningen går utenfor.
    24'
    I Alkmaar har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    AZ Alkmaar fosser fremover, men Martin Van den Kerkhof blåser for offside på Afas Stadion.
    28'
    I Alkmaar har et frispark blitt tildelt bortelag.
    30'
    Owen Wijndal
    Sjanse! AZ Alkmaar avanserer forover, men Owen Wijndal avslutter utenfor.
    34'
    34'
    Gult kort til AZ Alkmaar
    Pantelis Chatzidiakos
    Dommer Martin Van den Kerkhof gir Pantelis Chatzidiakos (AZ Alkmaar) et gult kort.
    34'
    Dommer Martin Van den Kerkhof venter med å sette i gang spillet fordi Sylla Sow ligger nede.
    35'
    RKC Waalwijk slipper å klare seg uten Sylla Sow som kommer tilbake på banen i Alkmaar.
    35'
    Offside! Sylla Sow blir vinket av og RKC Waalwijk må dermed bygge opp et nytt angrep.
    36'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Sylla Sow (RKC Waalwijk) vrir seg av smerte i gresset.
    36'
    Spillerbytte - RKC Waalwijk
    Inn: Ola John
    Ut: Sylla Sow
    Fred Grim (RKC Waalwijk) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Ola John erstatter Sylla Sow som sannsynligvis er skadet.
    38'
    39'
    Målsjanse til AZ Alkmaar! Albert Gudmundsson treffer mål, men keeper redder.
    39'
    39'
    Martin Van den Kerkhof tildeler AZ Alkmaar en corner. Albert Gudmundsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    AZ Alkmaar fosser fremover, men Calvin Stengs går rett i offsidefella.
    42'
    Frisparket tildelt AZ Alkmaar er farlig nær RKC Waalwijks målområde.
    42'
    Frispark for RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    44'
    Inn: Ayman Azhil
    Ut: Nicolas Olsak
    Fred Grim gjør dagens andre bytte i Alkmaar, når han tar ut Nicolas Olsak og setter inn Ayman Azhil.
    46'
    Sjanse til AZ Alkmaar! Jesper Karlsson er nær ved å score, men keeper redder.
    48'
    48'
    I Alkmaar slår Fredrik Midtsjo en corner fra venstre.
    54'
    Gult kort til RKC Waalwijk
    Cyril Ngonge
    Cyril Ngonge (RKC Waalwijk) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    56'
    56'
    Martin Van den Kerkhof signaliserer et frispark til RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    57'
    AZ Alkmaar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Frispark for AZ Alkmaar på egen banehalvdel.
    59'
    Albert Gudmundsson (AZ Alkmaar) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    60'
    Målet til AZ Alkmaar sjekkes av VAR
    62'
    Målet til AZ Alkmaar blir annullert
    62'
    Offside! Dani De Wit (AZ Alkmaar) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    62'
    I Alkmaar slår Teun Koopmeiners en corner fra høyre.
    65'
    VAR sjekker om det er straffe til AZ Alkmaar
    66'
    Ingen straffe til AZ Alkmaar
    66'
    Inn: Lennerd Daneels
    Ut: Vitalie Damascan
    Fred Grim (RKC Waalwijk) gjør sitt tredje bytte for dagen. Lennerd Daneels erstatter Vitalie Damascan.
    67'
    Inn: Paul Quasten
    Ut: Luuk Wouters
    Bytte for RKC Waalwijk. Paul Quasten kommer inn for Luuk Wouters på Afas Stadion.
    67'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og AZ Alkmaar får straffe av Martin Van den Kerkhof på Afas Stadion.
    68'
    AZ Alkmaar får straffe på Afas Stadion. Teun Koopmeiners mislykkes med å sette den i mål!
    68'
    Dani De Wit
    AZ Alkmaar angriper i Alkmaar. Dani De Wit fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Bruno Martins Indi ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    69'
    Spillerbytte - AZ Alkmaar
    Inn: Myron Boadu
    Ut: Bruno Martins Indi
    Arne Slot (AZ Alkmaar) tar ut Bruno Martins Indi som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Myron Boadu.
    71'
    AZ Alkmaar 2 - 0 RKC Waalwijk
    Mål: Albert Gudmundsson
    Målgivende: Jesper Karlsson
    Mål! Albert Gudmundsson øker AZ Alkmaars ledelse til 2-0 på Afas Stadion. Flott spill fra Jesper Karlsson før målet.
    72'
    Calvin Stengs
    Calvin Stengs (AZ Alkmaar) avanserer forover på Afas Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    73'
    Ola John
    Målsjanse på Afas Stadion! Ola John fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    75'
    AZ Alkmaar, prøver et skudd, men det reddes
    75'
    Inn: Zakaria Aboukhlal
    Ut: Calvin Stengs
    AZ Alkmaar bytter ut Calvin Stengs med Zakaria Aboukhlal. Dette er det andre byttet som Arne Slot gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Yukinari Sugawara
    Ut: Jonas Svensson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AZ Alkmaar. Inn kommer Yukinari Sugawara, mens Jonas Svensson tar plass på benken.
    76'
    77'
    Inn: Finn Stokkers
    Ut: Cyril Ngonge
    Cyril Ngonge (RKC Waalwijk) erstattes av Finn Stokkers.
    78'
    78'
    Finn Stokkers
    Sjanse til RKC Waalwijk! Finn Stokkers er nær ved å score, men keeper redder.
    81'
    81'
    83'
    Ayman Azhil
    Dommeren gir Ayman Azhil (RKC Waalwijk) et gult kort.
    83'
    Inn: Timo Letschert
    Ut: Pantelis Chatzidiakos
    AZ Alkmaar gjør sitt fjerde bytte. Pantelis Chatzidiakos erstattes av Timo Letschert.
    84'
    Inn: Tijani Reijnders
    Ut: Jesper Karlsson
    AZ Alkmaar bytter ut Jesper Karlsson med Tijani Reijnders.
    84'
    Zakaria Aboukhlal
    AZ Alkmaar fosser forover og Zakaria Aboukhlal fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    84'
    84'
    AZ Alkmaar angriper i Alkmaar. Zakaria Aboukhlal avslutter på mål, men greier ikke å score.
    88'
    88'
    Martin Van den Kerkhof tildeler AZ Alkmaar en corner. Tijani Reijnders sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'
    AZ Alkmaar 3 - 0 RKC Waalwijk
    Målgivende: Owen Wijndal
    I Alkmaar øker AZ Alkmaar ledelsen til 3-0 takket være et mål av Albert Gudmundsson. Owen Wijndal var nest sist på ballen.
    90'+2
    AZ Alkmaar må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra RKC Waalwijk.