0-1
Skjeflo Adserø89' (Str.)

Velkommen til dagens livedekning fra Djervbanen. Dagens seriekamp må spiller i Haugesund, i stedet for på Avaldsnes. På grunn av det kalde været som har vært på Haugalandet de siste dagene, er det tele i banen på Avaldsnes idrettssenter.
    Djervbanen er en kunstgressbane i Haugesund idrettspark, og det er hjemmebanen til 3. divisjonslaget (herrer) Djerv 1919.
    Det er allerede avgjort at LSK blir seriemester, at Lyn skal spille kvalifisering og at Stabæk og Fart rykker ned. Det mest spennende i denne serierunden er hvem som tar sølv og bronse i årets sesong, men verken Avaldsnes eller Trondheims-Ørn er med i den kampen. Avaldsnes blir nummer fem uansett hvordan det ender i dagens kamp. Trondheims-Ørn er nummer sju, og kan bli alt fra nummer seks til åtte (i teorien mulig også å bli nummer ni, men Ørn har langt bedre målforskjell enn Arna-Bjørnar på 9. plass).
    Et lite poeng i dagens kamp er de to lags trenere. Avaldsnes-trener Thomas Dahle har mange år bak seg som Trondheims-Ørn-trener, mens Trondheims-Ørns trener Steinar Lein er tilbake i Trøndelag etter mange år bak seg i Haugesund som spiller og trener.
    Dagens dommer er Sarah Fatemeh Zangeneh fra Nordstrand. Med seg på linjene har hun Stian Nord Sjursen fra Djerv 1919 og Josie Mirabell Kuhnert fra Vaulen. Johan Veland Kjellesvik er fjerdedommer.
    Da lagene møttes i vår (14. april), endte det 1-1 i Trondheim.
    Totalt har lagene møtt hverandre 13 ganger. Avaldsnes har vunnet fem ganger, det har endt uavgjort fem ganger og Trondheims-Ørn har vunnet tre ganger.
    Avaldsnes starter med disse elleve i dag (4-3-3): Esson - Eide Arnesen, Decker, Stott, Dahl - Tvedten, Luik, Tennebø - Giovanna, Ajibade, Duda. På benken: Högrell, Utvik, Sørenes, Jelencic, Haavik, Østrem.
    Trondheims-Ørn starter med disse elleve: Nøstmo - Olsen, Næss, Vårhus, Olsvik - Melhus, Sørum, Joramo, Bakke - Andreassen, Clausen. På benken sitter: Østerås, Engesvik, Adserø, Døvle, Eggen og Hofset.
    Det begynner å dryppe litt like før kampstart her, men det skal være fine spilleforhold. Lite vind.
    0'
    Vi er i gang. Bortelaget med avspark.
    1'
    Duda blir liggende og vrir seg i smerte etter en duell.
    2'
    Duda kan fortsette.
    2'
    Avaldsnes friske i starten her.
    3'
    Giovanna med kampens første avslutning mot mål, men skuddet går et par meter utenfor.
    6'
    Avaldsnes ser ut til å bli snytt for et hjørnespark. Dommer dømmer utspill fra mål etter et frispark har blitt slått inn i feltet.
    8'
    Giovanna får tilsnakk etter å ha gitt uttrykk for misnøye med en dommeravgjørelse.
    10'
    Avaldsnes får klarert.
    11'
    Avaldsnes vil ha frispark nede ved hjørneflagget på sin høyreside, men dommerteamet sier nei.
    13'
    Ørn header unna til ny corner.
    14'
    Corneren heades ut til Dahl, som legger inn på nytt. Denne gangen ender ballen opp i sikkert grep hos keeper Nøstmo.
    15'
    Vi nærmer oss 20 minutter, foreløpig uten noen målsjanser til noen av lagene.
    18'
    Jevnspilt utpå kunstgresset på Djervbanen.
    22'
    Joramo med skudd fra distanse. Avslutningen går ufarlig utenfor.
    24'
    Hjemmelaget klarerer.
    25'
    Tvedten slår godt inn fra høyre, men Ørn får klarert. Ender med frispark til Ørn like utenfor egen 16-meter.
    29'
    Melhus spilles fint gjennom, men avslutningen fra 16 meter reddes enkelt av Esson.
    31'
    Ørn ligger med hele laget langt inne på egen halvdel og gjør det vanskelig for hjemmelaget.
    34'
    Bortelaget får klarert.
    35'
    Kjempesjanse til Avaldsnes. Dahl slår lavt inn fra venstre. Hun finner Tennebø som helt alene fra 12-13 meters hold kan styre ballen i mål, men hun treffer dårlig. Avslutningen går et par meter utenfor.
    36'
    Gult kort til Avaldsnes
    Aivi Luik
    Får kortet for en tidligere forseelse. Dommer lot spillet gå, men gikk tilbake og viste kortet til Avaldsnes sin midtbanespiller.
    42'
    Giovanna svært nær å gi Avaldsnes ledelsen. Etter å ha vendt bort en motspiller setter hun ballen mot lengste hjørne, men avslutningen går via en Ørn-spiller og går like utenfor.
    45'
    Heller ikke denne gangen ender det med noen avslutning mot mål.
    45'
    45'+1
    Etter en hendelsesfattig 1. omgang går lagene til pause på 0-0. Avaldsnes skapte riktignok to store målsjanser kort tid før pause, men verken Tennebø eller Giovanna klarte å sette ballen i nettet.
    45'
    Avaldsnes med avspark.
    46'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Siw Døvle
    Ut: Elen Melhus
    Bortelaget med et bytte i pausen.
    46'
    Avaldsnes får ikke klarert, men heldigvis for hjemmelaget får ingen Ørn-spillere avsluttet skikkelig.
    47'
    Tvedten felles 25 meter fra eget mål. Frispark til Avaldsnes.
    49'
    Gult kort til Rosenborg
    Emilie Joramo
    Stopper en overgang.
    51'
    Duda får klarert.
    53'
    Dahl skyter fra hjørnet av 16-meteren. Keeper Nøstmo redder enkelt.
    55'
    Spillerbytte - Avaldsnes
    Inn: Nathalie Jøssang Utvik
    Ut: Oda Arnesen
    Hjemmelaget bytter høyreback.
    56'
    Frispark til Avaldsnes drøyt 20 meter fra mål. Dette er fint skuddhold.
    58'
    Giovanna skyter en meter utenfor.
    59'
    Innlegg fra Dahl på Avaldsnes sin venstrekant ender opp i hanskene til Ørn-keeper Nøstmo.
    64'
    Ørn kontrer med mange spillere, men Avaldsnes får ryddet opp. Ender med et skudd fra distanse fra Joramo. Høyt over.
    68'
    Halvspilt 1. omgang. Ingen av lagene har skapt noen målsjanser etter pause.
    69'
    Giovanna varter opp med en flott teknisk detalj, men hun blir stoppet i neste trekk.
    72'
    211 er dagens tilskuertall.
    73'
    Det er langt mellom situasjonene her på Djervbanen i dag.
    77'
    Duda legger inn fra venstre - bak mål.
    78'
    Ikke mye som tyder på at vi skal få noen scoring her i dag.
    83'
    Andre gule kort til Avaldsnes
    Aivi Luik
    Kommer for sent inn i en duell. Det var hennes andre kort i kampen. Dermed utvisning på midtbanespilleren.
    87'
    Inn: Julie Skjeflo Adserø
    Ut: Cesilie Andreassen
    88'
    Hjørnespark til Rosenborg
    88'
    Dommeren ser en hands i feltet og blåser straffe.
    89'
    Rosenborg scorer på straffe!
    Avaldsnes 0 - 1 Rosenborg
    Mål: Julie Skjeflo Adserø
    Setter straffen sikkert nede til venstre.
    89'
    Det skal spilles minimum tre minutters tilleggstid.
    90'+1
    Inn: Anna Østrem
    Ut: Hanna Dahl
    Avaldsnes sitt siste bytte for dagen.
    90'+1
    Duda skyter fra 20 meter, rett på keeper.
    90'+4
    90'+5
    Trondheims-Ørn vinner 1-0 etter scoring på straffe like før slutt. Det var også deres eneste målsjanse i kampen. Avaldsnes skapte heller ikke stort, men hadde to store sjanser før pause som de burde scoret på.