1-0
2-0
Ajibade45'+1
3-0

Hei, og velkommen til denne dekningen av Toppserie-oppgjøret mellom Avaldsnes og Røa. Møtet åpner runde 10 i toppdivisjonen, før de resterende lagene spiller i morgen, søndag.
    Dét betyr at Avaldsnes har muligheten til å innta sølvplass med seier i ettermiddag. Karmøylaget ligger fortsatt på 5. plass med 17 poeng, men god form den siste tiden gjør at laget bare er to poeng unna LSK Kvinner på 2. plass.
    I midtuka vant Avaldsnes fullt fortjent 2-1 borte mot Klepp, etter to scoringer av Elise Thorsnes i 2. omgang. Goalgetteren fra Leikanger i Sogn og Fjordane har lenge vært mestscorende på damesiden på det øverste nivået i Norge, men onsdag passerte hun også toppscoreren på herresiden. 174 mål er to mer enn den tidligere Tromsø- og Rosenborg-spilleren Sigurd Rushfeldt klarte i løpet av sin Tippeliga-karriere.
    Røa, på sin side, kan også klatre på tabellen, som i deres tilfelle blir fra jumboplass. Selv om de har spilt én kamp mer enn samtlige lag utenom serieleder Vålerenga, står de med fattige fire poeng på ti kamper. På onsdag ble det 2-3-tap mot Rosenborg.
    Avaldsnes stiller uendret fra borteseieren mot Klepp. Røa gjør ett bytte, hvor venstreback Synne Masdal erstattes av Frida Berg Lyshoel.
    0'
    Da er vi gang. Avaldsnes med avspark.
    1'
    Røa frampå allerede. Slås inn fra venstre, hvor kaptein Winnem Jørgensen rager høyest, men headingen går like over.
    3'
    Mål for Avaldsnes!
    Avaldsnes 1 - 0 Røa
    Mål: Rasheedat Ajibade
    Målgivende: Hanna Dahl
    Jøsendal finner Dahl, som spiller inn til Ajibade, som enkelt bredsider inn ledermålet fra kloss hold.
    5'
    Avaldsnes nære 2-0 når Thorsnes spiller gjennom Jøsendal, men Oddajenta bommer alene med keeper Ervik.
    6'
    Avaldsnes med frispark i god posisjon, men australske Gorry skyter like over.
    8'
    Så scorer Røa, men det blåses mot bortelaget etter at Avaldsnes-keeper Esson går ned i egen femmeter. Frisk start på kampen.
    10'
    Avaldsnes angriper og kombinerer fint, men innlegget fra målscorer Ajibade er ikke godt nok.
    13'
    Mer kriging enn målsjanser for øyeblikket. Fortsatt 1-0 til Avaldsnes etter Ajibades tidlige ledermål.
    18'
    Fjelldal får en god mulighet etter at et langt kast stusses bakover, men avslutningen blir for veik og Esson redder enkelt.
    20'
    Terry slår inn for Røa, men er i ubalanse og forsøket går langt, langt over mål.
    21'
    Esson plukker et langt innlegg. Røa mer med nå etter at Avaldsnes kom klart best ut av startblokkene.
    23'
    Jøsendal ser etter Ajibade, men stikkeren blir litt for hard.
    24'
    Tennebø og Røa-kaptein Winnem Jørgensen ligger nede etter en kollisjon. Lagene benytter anledningen til en drikkepause.
    25'
    Jøsendal skaffer Avaldsnes en corner. Thorsnes nære like før etter et godt avslutningsforsøk som gikk rett over krysstanga.
    30'
    Hjørnespark til Avaldsnes
    30'
    Røa slår inn fra høyre, men ingen er i boksen.
    31'
    Høyreback Utvik avanserer framover i banen for Avaldsnes, men har ikke nok følsomhet når hun prøver å stikke gjennom en lagvenninne.
    33'
    Spillerbytte - Røa
    Inn: Tuva Lotte Leschbrandt Espås
    Ut: Dorthea Glorud
    Tidlig Røa-bytte. Ingenting som tyder på skade.
    34'
    Decker går ned etter en hard takling. Burde blitt gitt gult på den. Farlig spill.
    40'
    Avaldsnes-kapteinen er heldigvis oppe på beina. Spillet er i gang igjen.
    41'
    Avaldsnes 2 - 0 Røa
    Mål: Katrina Gorry
    Målgivende: Olaug Tvedten
    Da står det 2-0 til Avaldsnes. Tvedten får tid og rom til å avslutte fra 16-17 meter, og når keeper Ervik ikke klarer å holde skuddet, er Gorry klar på returen og takler inn hjemmelagets andre mål for dagen.
    42'
    Avaldsnes 3 - 0 Røa
    Målgivende: Anna Langås Jøsendal
    3-0 til Avaldsnes! Jøsendal suser forbi et par Røa-spillere på venstresiden før hun legger inn. Thorsnes hopper over, før Ajibade igjen får en enkel jobb med å bredside inn sin andre scoring i dag.
    45'+1
    45'+3
    Da blåser dommer Karoline Marie Jensen til pause. Avaldsnes leder fullt fortjent 3-0 mot jumbolaget Røa etter to scoringer av Rasheedat Ajibade og ett av Katrina Gorry. Avaldsnes fikk en kjempestart på kampen etter Ajibades tidlige scoring, men Røa kom litt mer med etterhvert. To sene Avaldsnes-scoringer sørget imidlertid for at bortelaget får en svært tøff oppgave med å komme tilbake i kampen.
    45'
    Inn: Synne Masdal
    Ut: Sarah Suphellen
    46'
    Berg Lyshoel slår inn fra høyre, men innlegget kommer ned med snø på.
    48'
    Gult kort til Avaldsnes
    Robyn Elizabeth Decker
    Avaldsnes-kapteinen mister ballen i farlig posisjon og må se seg nødt til å dra ned en Røa-spiller.
    49'
    Jøsendal med veldig godt forarbeid ute til venstre og drar fint av Røas høyreback, men Thorsnes får ikke en fot på det påfølgende innlegget.
    52'
    Dahl slår inn til tomålsscorer Ajibade, men innlegget blir akkurat litt for høyt og headingsforsøket går over mål.
    54'
    Blåses mot Røa i Avaldsnes-boksen.
    54'
    Røa får frispark 20 meter inne på Avaldsnes' banehalvdel. Flytter fram folk.
    59'
    Esson plukker fint.
    60'
    Tvedten får frispark mot seg når hun forserer framover i banen og faller over en Røa-spiller. Avaldsnes-benken er ikke fornøyd. Burde nok blitt blåst i hjemmelagets favør der.
    63'
    Spillerbytte - Avaldsnes
    Inn: Oda Arnesen
    Ut: Robyn Elizabeth Decker
    65'
    Inn: Andrea Norheim
    Ut: Olaug Tvedten
    65'
    Avaldsnes og Gorry med frispark i god posisjon, men Røa-keeper Ervik har ingen problemer med å stoppe skuddforsøket.
    67'
    Avaldsnes skal gjøre to bytter til her. Denne kampen er kjørt, så naturlig at trener Thomas Dahle benytter anledningen til å gi spillere som ikke har spilt så mye hittil etterlengtet spilletid. 17-åringene Irene Dirdal og Selma Løvås som skal inn.
    71'
    Inn: Selma Løvås
    Ut: Nathalie Jøssang Utvik
    73'
    Inn: Irene Dirdal
    Ut: Ylinn Tennebø
    74'
    Thorsnes gjør en god jobb inne i egen 16-meter og blokkerer til corner.
    76'
    Hjørnespark til Røa
    76'
    Mindre som har skjedd her i 2. omgang, men spesielt Jøsendal har vært et aktivum på hjemmelagets venstreside. Avaldsnes kommer til å kontrollere dette greit inn.
    78'
    Avaldsnes får klarert.
    79'
    Thorsnes er midtstopper for øyeblikket med kaptein Decker byttet ut. Innbytter Norheim har tatt hennes plass.
    81'
    Inn: Marthe Enlid
    Ut: Katrina Gorry
    81'
    Inn: Oline Fuglem
    Ut: Tuva Lotte Leschbrandt Espås
    81'
    Avaldsnes 4 - 0 Røa
    Mål: Anna Langås Jøsendal
    Målgivende: Rasheedat Ajibade
    Da står det 4-0! Ajibade legger inn til Jøsendal, som enkelt bredsider inn Avaldsnes fjerde mål for dagen. Vært hjemmelagets beste, de to.
    84'
    Inn: Frida Dybvig Haugen
    Ut: Hanna Terry
    84'
    Norheim prøver å stikke gjennom Dirdal, men førstnevnte er litt for upresis og ballen går inn til Røa-keeper Ervik.
    87'
    Røa kommer på en overgang, men et dårlig Røa-touch gjør at midtstopper Thorsnes klasker ballen ut over sidelinja. En del slitne spillere utpå her nå.
    90'+1
    Norheim får en god mulighet til å legge på til 5-0, men avslutningen blokkeres.
    90'+2
    Avaldsnes får rensket unna til slutt.
    90'+2
    90'+4
    Kampen er over og Avaldsnes vinner fullt fortjent hele 4-0. Vi bevitnet en roligere 2. omgang, men Avaldsnes hadde full kontroll på kampen og det var ikke ufortjent at Anna Jøsendal fikk legge på til 4-0 like før slutt. Resultatet gjør at Avaldsnes klatrer til sølvplass, mens Røa fortsatt ligger sist på tabellen med fattige fire poeng.