Austin FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Philadelphia.
    VAR sjekker om det er straffe til Philadelphia Union
    Dommeren dømmer straffe til Philadelphia Union
    13'
    Philadelphia Union scorer på straffe!
    Austin FC 0 - 1 Philadelphia Union
    Mål: Daniel Gazdag
    Mål! Daniel Gazdag gir Philadelphia ledelsen 0-1 på Q2 Stadium. Målet kom på et straffespark.
    14'
    I Austin har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    15'
    Philadelphia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Julian Carranza
    I Austin får Julian Carranza (Philadelphia) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    22'
    Austin FC, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Quinn Sullivan
    Quinn Sullivan (Philadelphia) avanserer forover på Q2 Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    24'
    24'
    Kai Wagner (Philadelphia) løfter inn en corner fra høyre på Q2 Stadium.
    25'
    Kai Wagner (Philadelphia) slår en corner fra venstre side på Q2 Stadium.
    25'
    I Austin får Julian Carranza (Philadelphia) en chans till avslut. Nicken dock utanför.
    25'
    Jack McGlynn
    Philadelphia angriper i Austin. Jack McGlynn avslutter på mål, men greier ikke å score.
    26'
    26'
    Philadelphia angriper i Austin, men blir avblåst for offside.
    27'
    Wesley Costa signaliserer et frispark til Austin FC like utenfor Philadelphia-området.
    29'
    Wesley Costa signaliserer et frispark til Austin FC på egen banehalvdel.
    31'
    Austin FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    33'
    Gult kort til Philadelphia Union
    Dommer Wesley Costa gir Quinn Sullivan (Philadelphia) et gult kort.
    33'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Austin fordi Diego Rubio får behandling for en skade på banen.
    34'
    Diego Rubio ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Austin.
    36'
    Frispark for Philadelphia på egen banehalvdel.
    36'
    Diego Rubio
    Diego Rubio (Austin FC) kommer til en målsjanse på Q2 Stadium, men klarer ikke å score.
    37'
    I Austin slår Kai Wagner en corner fra høyre.
    41'
    Wesley Costa tildeler Philadelphia en corner. Kai Wagner sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    Wesley Costa tildeler Austin FC en corner. Daniel Pereira sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    44'
    Mikael Uhre
    Målsjanse! Mikael Uhre (Philadelphia) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    En av Philadelphias spillere blir avblåst for offside på Q2 Stadium.
    45'
    Kai Wagner
    Kai Wagner (Philadelphia) kommer seg fri på Q2 Stadium, men avslutningen går utenfor.
    45'+3
    45'+4
    45'+6
    Dommer Wesley Costa viser Julian Carranza (Philadelphia) det gule kortet.
    45'+6
    Gult kort til Austin FC
    Guilherme Biro
    Guilherme Biro (Austin FC) får et gult kort av dommer Wesley Costa.
    46'
    Spillerbytte - Austin FC
    Inn: Zan Kolmanic
    Ut: Guilherme Biro
    Bytte for Austin FC. Zan Kolmanic kommer inn for Guilherme Biro på Q2 Stadium.
    46'
    Inn: Owen Wolff
    Ut: Jhojan Manuel Valencia Jimenez
    Austin FC bytter ut Jhojan Manuel Valencia Jimenez med Owen Wolff. Dette er det andre byttet som Josh Wolff gjør i dagens kamp.
    46'
    I Austin slår Emiliano igoni en corner fra venstre.
    47'
    47'
    Frisparket tildelt Philadelphia er farlig nær Austin FCs målområde.
    51'
    Spillet på Q2 Stadium er stoppet midlertidig fordi Zan Kolmanic ligger nede.
    53'
    Inn: Hector Jimenez
    Ut: Zan Kolmanic
    Hector Jimenez (Austin FC) erstatter Zan Kolmanic som muligens er skadet.
    55'
    Mål for Austin FC!
    Austin FC 1 - 1 Philadelphia Union
    Mål: Diego Rubio
    Målgivende: Hector Jimenez
    Mål! Diego Rubio utligner for Austin FC. Stillingen er dermed 1-1 i Austin. Hector Jimenez var nest sist på ballen.
    56'
    Diego Rubio
    Diego Rubio (Austin FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Q2 Stadium.
    57'
    Austin FC 2 - 1 Philadelphia Union
    Mål: Jon Gallagher
    Målgivende: Alexander Ring
    Mål! Jon Gallagher gir Austin FC ledelsen 2-1 i Austin. Alexander Ring sto for den målgivende pasningen.
    58'
    Jose Martinez
    Jose Martinez (Philadelphia) får et gult kort av dommer Wesley Costa.
    62'
    Kai Wagner (Philadelphia) løfter inn en corner fra venstre på Q2 Stadium.
    62'
    62'
    Wesley Costa signaliserer et frispark til Austin FC.
    64'
    Mål for Philadelphia Union!
    Austin FC 2 - 2 Philadelphia Union
    Mål: Mikael Uhre
    Målgivende: Nathan Harriel
    Mål! bortelag utligner ved Mikael Uhre. Stillingen er nå 2-2. Flott spill fra Nathan Harriel før målet.
    65'
    Julio Cascante
    Julio Cascante (Austin FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    67'
    Philadelphia angriper. Jose Martinez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    67'
    67'
    Philadelphia fosser forover og Quinn Sullivan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    67'
    67'
    Frispark i en god posisjon for Philadelphia!
    67'
    Spillerbytte - Philadelphia Union
    Inn: Alejandro Bedoya
    Ut: Mikael Uhre
    Jim Curtin gjør dagens første bytte i Austin, når han tar ut Mikael Uhre og setter inn Alejandro Bedoya.
    68'
    Sjanse i Austin! Julian Carranza (Philadelphia) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    69'
    69'
    Kan Austin FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    70'
    Jack Elliott
    Jack Elliott (Philadelphia) pådrar seg et gult kort.
    70'
    Skudd utenfor mål, Austin FC
    71'
    Inn: Sebastian Driussi
    Ut: Jader Obrian
    Jader Obrian (Austin FC) erstattes av Sebastian Driussi.
    71'
    72'
    Emiliano igoni (Austin FC) slår en corner fra høyre side på Q2 Stadium.
    73'
    Hector Jimenez
    Hector Jimenez (Austin FC) header utenfor.
    73'
    Wesley Costa tildeler Austin FC en corner. Emiliano igoni sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    74'
    76'
    Julio Cascante vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    78'
    Austin FC slipper å klare seg uten Julio Cascante som kommer tilbake på banen igjen.
    78'
    80'
    81'
    Daniel Gazdag
    Daniel Gazdag (Philadelphia) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    81'
    Inn: Gyasi Zardes
    Ut: Diego Rubio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Austin FC. Inn kommer Gyasi Zardes, mens Diego Rubio tar plass på benken.
    82'
    Austin FC angriper, men Wesley Costa blåser for offside.
    83'
    83'
    Målsjanse på Q2 Stadium! Quinn Sullivan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.