Frispark for Atromitos Athens på egen banehalvdel.
    Frispark til Panseraikos FC på halvdelen til Atromitos Athens.
    I Peristeri slår Gaetan Robail en corner fra venstre.
    11'
    Petros Tsagarakis signaliserer et frispark til Atromitos Athens.
    12'
    Andreas Kuen (Atromitos Athens) løfter inn en corner fra høyre på Peristeri Stadium.
    13'
    Ismahila Ouedraogo
    Panseraikos FC avanserer forover i Peristeri. Ismahila Ouedraogo avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Atromitos Athens tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Gult kort til Atromitos Athens
    Konstantinos Pomonis
    Konstantinos Pomonis (Atromitos Athens) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    18'
    Kan Panseraikos FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    18'
    Mål for Panseraikos FC!
    Atromitos Athens 0 - 1 Panseraikos FC
    Mål: Kosta Aleksic
    Målgivende: Amr Warda
    Kosta Aleksic setter ballen i nettet og Panseraikos FC leder nå 0-1. Amr Warda sto for den målgivende pasningen.
    18'
    Gult kort til Panseraikos FC
    Kosta Aleksic
    Dommer Petros Tsagarakis viser Kosta Aleksic (Panseraikos FC) det gule kortet.
    19'
    Petros Tsagarakis signaliserer et frispark til Panseraikos FC på egen banehalvdel.
    21'
    Jefte Betancor
    Panseraikos FC angriper. Jefte Betancor får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    23'
    Atromitos Athens, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    24'
    Frispark Atromitos Athens.
    24'
    26'
    I Peristeri har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Frispark for Panseraikos FC på egen banehalvdel.
    28'
    Gaetan Robail
    Gaetan Robail (Atromitos Athens) avanserer forover på Peristeri Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    30'
    Panseraikos FC, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    32'
    Petros Tsagarakis signaliserer et frispark til Atromitos Athens på egen banehalvdel.
    34'
    Kyriakos Kivrakidis
    Sjanse! Atromitos Athens avanserer forover, men Kyriakos Kivrakidis avslutter utenfor.
    35'
    36'
    Panseraikos FC angriper, men Amr Warda vinkes av for offside.
    37'
    Spillet på Peristeri Stadium er stoppet midlertidig fordi August Erlingmark ligger nede.
    39'
    Tilbake fra skade: Atromitos Athens
    41'
    Frispark til Atromitos Athens på halvdelen til Panseraikos FC.
    42'
    Frispark Panseraikos FC.
    43'
    44'
    Dommer Petros Tsagarakis ser at linjemannen løfter flagget, og Panseraikos FCs Kosta Aleksic blåses av for offside.
    44'
    Petros Tsagarakis tildeler Atromitos Athens en corner. Gaetan Robail sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    44'
    45'
    45'
    Amr Warda (Panseraikos FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Peristeri Stadium.
    45'+1
    Andreas Kuen (Atromitos Athens) får et gult kort av dommer Petros Tsagarakis.
    45'+4
    45'+4
    Tilbake fra skade: Panseraikos FC
    45'+4
    Spillerbytte - Atromitos Athens
    Inn: Eder Gonzalez Tortella
    Ut: August Erlingmark
    Bytte for Atromitos Athens. Eder Gonzalez Tortella kommer inn for August Erlingmark på Peristeri Stadium.
    46'
    Inn: Diego Martin Valencia Morello
    Ut: Samúel Fridjónsson
    Samuel Kari Fridjonsson (Atromitos Athens) erstattes av Diego Martin Valencia Morello.
    46'
    Inn: Georgios Vrakas
    Ut: Tuur Dierckx
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atromitos Athens. Inn kommer Georgios Vrakas, mens Tuur Dierckx tar plass på benken.
    46'
    47'
    Gaetan Robail skyter i stolpen! Nesten mål for Atromitos Athens.
    47'
    47'
    Panagiotis Deligiannidis
    Målsjanse til Panseraikos FC! Panagiotis Deligiannidis treffer mål, men keeper redder.
    51'
    51'
    53'
    Petros Tsagarakis tildeler Panseraikos FC en corner. Mathias Tomas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    56'
    Dommeren gir Panagiotis Deligiannidis (Panseraikos FC) et gult kort.
    56'
    57'
    Maximiliano Moreira
    Maximiliano Moreira (Panseraikos FC) pådrar seg et gult kort.
    57'
    Georgios Tzavellas
    Dommer Petros Tsagarakis gir Georgios Tzavellas (Atromitos Athens) et gult kort.
    57'
    Nikos Vergos
    Nikos Vergos (Atromitos Athens) kommer til en målsjanse på Peristeri Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Inn: Georgios Tzovaras
    Ut: Gaetan Robail
    Gaetan Robail (Atromitos Athens) erstattes av Georgios Tzovaras.
    62'
    Eder Gonzalez Tortella
    Eder Gonzalez Tortella (Atromitos Athens) kommer til en målsjanse på Peristeri Stadium, men klarer ikke å score.
    65'
    Panseraikos FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    65'
    Spillerbytte - Panseraikos FC
    Inn: Zisis Chatzistravos
    Ut: Jefte Betancor
    Panseraikos FC gjør sitt første bytte. Jefte Betancor erstattes av Zisis Chatzistravos.
    66'
    Inn: Kaiyne Woolery
    Ut: Mathias Tomas
    Panseraikos FC bytter ut Mathias Tomas med Kaiyne Woolery.
    66'
    68'
    Inn: Karol Angielski
    Ut: Nikos Vergos
    Sasa Ilic (Atromitos Athens) gjør sitt femte bytte for dagen. Karol Angielski erstatter Nikos Vergos.
    70'
    Panseraikos FC angriper, men blir avblåst for offside.
    70'
    71'
    72'
    Georgios Tzovaras
    Georgios Tzovaras (Atromitos Athens) mottar sitt første gule kort for dagen på Peristeri Stadium.
    73'
    75'
    Eder Gonzalez Tortella (Atromitos Athens) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    77'
    77'
    Petros Tsagarakis signaliserer et frispark til Panseraikos FC.
    79'
    80'
    82'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Peristeri fordi Maximiliano Moreira får behandling for en skade på banen.
    82'
    84'
    Amr Warda
    Panseraikos FC avanserer forover i Peristeri. Amr Warda avslutter, men treffer ikke mål.
    85'
    Inn: Marios Sofianos
    Ut: Kosta Aleksic
    Panseraikos FC gjør sitt tredje bytte. Kosta Aleksic erstattes av Marios Sofianos.
    86'
    Dimitrios Tsakmakis
    Dimitrios Tsakmakis (Atromitos Athens) får et gult kort av dommer Petros Tsagarakis.
    88'
    Frispark i en god posisjon for Panseraikos FC!
    88'
    Amr Warda
    Målsjanse på Peristeri Stadium! Amr Warda fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    89'
    89'
    89'
    Skudd utenfor mål, Atromitos Athens
    90'
    I Peristeri slår Andreas Kuen en corner fra høyre.
    90'+2
    I Peristeri har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'+3
    Inn: Alexandros Maskanakis
    Ut: Amr Warda
    Pablo Gabriel Garcia Perez (Panseraikos FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Alexandros Maskanakis erstatter Amr Warda.
    90'+4
    Mål for Atromitos Athens!
    Atromitos Athens 1 - 1 Panseraikos FC
    Mål: Georgios Tzovaras
    Georgios Tzovaras (Atromitos Athens) header ballen i mål og utligner til 1-1 på Peristeri Stadium.