Frispark for Atromitos Athens på egen banehalvdel.
    8'
    I Peristeri har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    9'
    Aristidis Vatsios signaliserer et frispark til AE Kifisia FC på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark til Atromitos Athens på halvdelen til AE Kifisia FC.
    12'
    En av Atromitos Athenss spillere blir avblåst for offside.
    14'
    Aristidis Vatsios signaliserer et frispark til AE Kifisia FC.
    15'
    Mål for Atromitos Athens!
    Atromitos Athens 1 - 0 AE Kifisia FC
    Mål: Aguibou Camara
    Aguibou Camara setter ballen i nettet og Atromitos Athens leder nå 1-0.
    16'
    21'
    Ognjen Ozegovic
    AE Kifisia FC angriper på Peristeri Stadium, men Ognjen Ozegovic header utenfor.
    23'
    AE Kifisia FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Eder Gonzalez Tortella
    Atromitos Athens angriper i Peristeri. Eder Gonzalez Tortella fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Gult kort til AE Kifisia FC
    Dario Canadjija
    Dario Canadjija (AE Kifisia FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    26'
    Aristidis Vatsios signaliserer et frispark til Atromitos Athens på egen banehalvdel.
    27'
    Frispark for AE Kifisia FC på egen banehalvdel.
    27'
    28'
    Atromitos Athens tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Frispark Atromitos Athens.
    31'
    32'
    Mateus Santos
    Dommer Aristidis Vatsios gir Mateus Santos (AE Kifisia FC) et gult kort.
    33'
    Luka Capan ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    35'
    36'
    Luka Capan er på beina igjen og fortsetter kampen på Peristeri Stadium.
    36'
    I Peristeri har et frispark blitt tildelt bortelag.
    38'
    Karol Angielski
    Målsjanse! Karol Angielski (Atromitos Athens) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    42'
    Atromitos Athens angriper i Peristeri. Eder Gonzalez Tortella avslutter på mål, men greier ikke å score.
    43'
    AE Kifisia FC, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    I Peristeri slår Nikolaos Athanasiou en corner fra høyre.
    43'
    Georgios Vrakas (Atromitos Athens) løfter inn en corner fra venstre på Peristeri Stadium.
    44'
    44'
    Jonathan Menendez
    Sjanse! AE Kifisia FC avanserer forover, men Jonathan Menendez avslutter utenfor.
    45'+1
    Gult kort til Atromitos Athens
    Diego Martin Valencia Morello
    Diego Martin Valencia Morello (Atromitos Athens) mottar sitt første gule kort for dagen på Peristeri Stadium.
    45'+2
    45'+2
    Aguibou Camara
    Atromitos Athens avanserer forover i Peristeri. Aguibou Camara avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+2
    Spillerbytte - AE Kifisia FC
    Inn: Viktor Klonaridis
    Ut: Jonathan Menendez
    Jonathan Menendez (AE Kifisia FC) erstattes av Viktor Klonaridis.
    46'
    46'
    I Peristeri slår Mateus Santos en corner fra høyre.
    49'
    Mateus Santos (AE Kifisia FC) løfter inn en corner fra høyre på Peristeri Stadium.
    51'
    Pierre Kunde
    Atromitos Athens angriper, men avslutningen til Pierre Kunde går utenfor.
    51'
    Nikolaos Athanasiou
    Atromitos Athens angriper. Nikolaos Athanasiou får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    53'
    Panagiotis Pritsas
    Sjanse til AE Kifisia FC! Panagiotis Pritsas er nær ved å score, men keeper redder.
    53'
    Atromitos Athens, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    I Peristeri slår Panagiotis Pritsas en corner fra venstre.
    54'
    Frispark til AE Kifisia FC på halvdelen til Atromitos Athens.
    56'
    57'
    Ivan Milicevic
    Ivan Milicevic (AE Kifisia FC) avanserer forover på Peristeri Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    57'
    Inn: Thievy Bifouma
    Ut: Dario Canadjija
    Konstantinos Bratsos (AE Kifisia FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Thievy Bifouma erstatter Dario Canadjija.
    59'
    Antonis Trimmatis
    Dommeren gir Antonis Trimmatis (Atromitos Athens) et gult kort.
    59'
    59'
    Facundo Soloa
    Sjanse til AE Kifisia FC! Facundo Soloa er nær ved å score, men keeper redder.
    60'
    60'
    61'
    Spillerbytte - Atromitos Athens
    Inn: Nikos Vergos
    Ut: Karol Angielski
    Atromitos Athens gjør sitt første bytte. Karol Angielski erstattes av Nikos Vergos.
    62'
    Inn: Gaetan Robail
    Ut: Georgios Vrakas
    Sasa Ilic (Atromitos Athens) gjør sitt andre bytte for dagen. Gaetan Robail erstatter Georgios Vrakas.
    62'
    63'
    Frispark i en god posisjon for AE Kifisia FC!
    63'
    Mål for AE Kifisia FC!
    Atromitos Athens 1 - 1 AE Kifisia FC
    Mål: Morgan Schneiderlin
    Målgivende: Panagiotis Pritsas
    Utligning! Morgan Schneiderlin setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Panagiotis Pritsas før målet.
    64'
    Panagiotis Pritsas (AE Kifisia FC) slår en corner fra høyre side på Peristeri Stadium.
    66'
    66'
    Inn: Dimitrios Tsakmakis
    Ut: Antonis Trimmatis
    Atromitos Athens bytter ut Antonis Trimmatis med Dimitrios Tsakmakis.
    67'
    Atromitos Athens 1 - 2 AE Kifisia FC
    Mål: Mateus Santos
    Målgivende: Viktor Klonaridis
    Mål! AE Kifisia FC tar ledelsen 1-2 ved Mateus Santos. Viktor Klonaridis sto for den målgivende pasningen.
    67'
    Mateus Santos (AE Kifisia FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Peristeri Stadium.
    70'
    Lucas Acevedo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    70'
    Mateus Santos er tilbake i kampen igjen.
    72'
    En av Atromitos Athenss spillere går i offside.
    73'
    Inn: Kyriakos Kivrakidis
    Ut: Lucas Acevedo
    Sasa Ilic (Atromitos Athens) blir nødt til å gjøre sitt fjerde bytte. Kyriakos Kivrakidis erstatter Lucas Acevedo som sannsynligvis er skadet.
    73'
    Atromitos Athens slipper å klare seg uten Lucas Acevedo som kommer tilbake på banen i Peristeri.
    73'
    Aguibou Camara (Atromitos Athens) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    74'
    74'
    Inn: Marko Gobeljic
    Ut: Mateus Santos
    Mateus Santos (AE Kifisia FC) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Marko Gobeljic.
    75'
    Atromitos Athens fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    76'
    77'
    78'
    Spillet på Peristeri Stadium er stoppet midlertidig fordi Panagiotis Pritsas ligger nede.
    78'
    Panagiotis Pritsas ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Peristeri.
    79'
    Dommer Aristidis Vatsios viser Facundo Soloa (AE Kifisia FC) det gule kortet.
    79'
    80'
    Luka Capan
    Luka Capan (AE Kifisia FC) får et gult kort av dommer Aristidis Vatsios.
    80'
    Thievy Bifouma
    AE Kifisia FC angriper i Peristeri. Thievy Bifouma avslutter på mål, men greier ikke å score.
    81'
    81'
    Inn: Andrews Tetteh
    Ut: Panagiotis Pritsas
    Det virker som Panagiotis Pritsas ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Andrews Tetteh.
    82'
    Inn: Dusan Jovancic
    Ut: Ognjen Ozegovic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AE Kifisia FC. Inn kommer Dusan Jovancic, mens Ognjen Ozegovic tar plass på benken.
    83'
    85'
    85'
    88'
    89'
    89'
    Gaetan Robail
    Gaetan Robail (Atromitos Athens) kommer seg fri på Peristeri Stadium, men avslutningen går utenfor.
    89'
    90'
    Målsjanse på Peristeri Stadium! Thievy Bifouma fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+2
    90'+2
    AE Kifisia FC angriper i Peristeri. Thievy Bifouma fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+2
    AE Kifisia FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Atromitos Athens.