I Belo Horizonte slår Raphael Veiga en corner fra høyre.
    3'
    Frispark for Atletico Mineiro MG på egen banehalvdel.
    4'
    Facundo Tello Figueroa signaliserer et frispark til Palmeiras SP på egen banehalvdel.
    6'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Gabriel Menino (Palmeiras SP) vrir seg av smerte i gresset.
    6'
    Palmeiras SP slipper å klare seg uten Gabriel Menino som kommer tilbake på banen i Belo Horizonte.
    8'
    En av Palmeiras SPs spillere blir avblåst for offside.
    8'
    Raphael Veiga
    Målsjanse på Governador Magalhaes Pinto! Raphael Veiga fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    9'
    Atletico Mineiro MG, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Raphael Veiga (Palmeiras SP) løfter inn en corner fra venstre på Governador Magalhaes Pinto.
    10'
    Paulinho
    Atletico Mineiro MG angriper, men avslutningen til Paulinho går utenfor.
    11'
    Gustavo Gomez vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    12'
    Palmeiras SP slipper å klare seg uten Gustavo Gomez som kommer tilbake på banen igjen.
    12'
    Frispark til Palmeiras SP på halvdelen til Atletico Mineiro MG.
    13'
    I Belo Horizonte har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    15'
    Hulk ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    19'
    Hulk er tilbake på banen igjen.
    20'
    Facundo Tello Figueroa tildeler Palmeiras SP en corner. Raphael Veiga sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Cristian Pavon (Atletico Mineiro MG) slår en corner fra venstre side på Governador Magalhaes Pinto.
    26'
    Facundo Tello Figueroa tildeler Atletico Mineiro MG en corner. Cristian Pavon sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    Frispark Palmeiras SP.
    28'
    Mål for Palmeiras SP!
    Atletico Mineiro MG 0 - 1 Palmeiras SP
    Mål: Raphael Veiga
    Mål! Palmeiras SP tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Raphael Veiga på Governador Magalhaes Pinto.
    29'
    Palmeiras SP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    32'
    Palmeiras SP angriper i Belo Horizonte. Raphael Veiga fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Offside! Cristian Pavon blir vinket av og Atletico Mineiro MG må dermed bygge opp et nytt angrep.
    34'
    Facundo Tello Figueroa signaliserer et frispark til Atletico Mineiro MG på egen banehalvdel.
    35'
    Atletico Mineiro MG tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Spillerbytte - Atletico Mineiro MG
    Inn: Igor Gomes
    Ut: Federico Zaracho
    Atletico Mineiro MG bytter ut Federico Zaracho med Igor Gomes.
    37'
    I Belo Horizonte slår Cristian Pavon en corner fra venstre.
    37'
    Hulk
    Hulk (Atletico Mineiro MG) kommer seg fri på Governador Magalhaes Pinto, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Facundo Tello Figueroa signaliserer et frispark til Atletico Mineiro MG.
    38'
    42'
    Otavio (Atletico Mineiro MG) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Governador Magalhaes Pinto.
    42'
    Otavio ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Belo Horizonte.
    43'
    44'
    46'
    Hulk (Atletico Mineiro MG) slår en corner fra høyre side på Governador Magalhaes Pinto.
    47'
    Hulk (Atletico Mineiro MG) løfter inn en corner fra høyre på Governador Magalhaes Pinto.
    47'
    Skade: Palmeiras SP
    48'
    Tilbake fra skade: Palmeiras SP
    49'
    I Belo Horizonte slår Igor Gomes en corner fra venstre.
    49'
    Jemerson
    Jemerson (Atletico Mineiro MG) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    49'
    Palmeiras SP, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Rony
    Palmeiras SP angriper i Belo Horizonte. Rony avslutter på mål, men greier ikke å score.
    51'
    51'
    51'
    52'
    Frispark til Atletico Mineiro MG på halvdelen til Palmeiras SP.
    57'
    Hulk
    Hulk (Atletico Mineiro MG) kommer til en målsjanse på Governador Magalhaes Pinto, men klarer ikke å score.
    58'
    59'
    Renzo Saravia
    Atletico Mineiro MG avanserer forover i Belo Horizonte. Renzo Saravia avslutter, men treffer ikke mål.
    60'
    Facundo Tello Figueroa signaliserer et frispark til Palmeiras SP.
    61'
    Gabriel Menino (Palmeiras SP) løfter inn en corner fra venstre på Governador Magalhaes Pinto.
    62'
    62'
    Gult kort til Palmeiras SP
    Gabriel Menino
    Dommeren gir Gabriel Menino (Palmeiras SP) et gult kort.
    62'
    Inn: Pedrinho
    Ut: Otavio
    Luiz Felipe Scolari gjør dagens andre bytte i Belo Horizonte, når han tar ut Otavio og setter inn Pedrinho.
    63'
    64'
    Spillerbytte - Palmeiras SP
    Inn: Jhonatan
    Ut: Dudu
    Palmeiras SP gjør sitt første bytte. Dudu erstattes av Jhonatan.
    64'
    Inn: Richard
    Ut: Gabriel Menino
    Gabriel Menino (Palmeiras SP) erstattes av Richard.
    65'
    Frispark Atletico Mineiro MG.
    66'
    Atletico Mineiro MG angriper, men Facundo Tello Figueroa blåser for offside.
    67'
    68'
    Jhonatan
    Jhonatan (Palmeiras SP) pådrar seg et gult kort.
    68'
    69'
    70'
    71'
    Frispark for Palmeiras SP på egen banehalvdel.
    71'
    I Belo Horizonte har et frispark blitt tildelt bortelag.
    72'
    Offside! Paulinho (Atletico Mineiro MG) er alene igjennom, men dommer Facundo Tello Figueroa ser at linjemannen er oppe med flagget.
    74'
    75'
    77'
    Gult kort til Atletico Mineiro MG
    Guilherme Arana
    Dommer Facundo Tello Figueroa viser Guilherme Arana (Atletico Mineiro MG) det gule kortet.
    77'
    Inn: Marcos Rocha
    Ut: Artur
    Palmeiras SP bytter ut Artur med Marcos Rocha. Dette er det tredje byttet som Abel Ferreira gjør i dagens kamp.
    77'
    Hulk vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    80'
    Hulk er tilbake i kampen igjen.
    80'
    Inn: Alan Kardec
    Ut: Paulinho
    Luiz Felipe Scolari (Atletico Mineiro MG) gjør sitt tredje bytte for dagen. Alan Kardec erstatter Paulinho.
    81'
    Inn: Hyoran
    Ut: Cristian Pavon
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atletico Mineiro MG. Inn kommer Hyoran, mens Cristian Pavon tar plass på benken.
    81'
    82'
    Inn: Mariano
    Ut: Renzo Saravia
    Bytte for Atletico Mineiro MG. Mariano kommer inn for Renzo Saravia på Governador Magalhaes Pinto.
    83'
    Skade: Atletico Mineiro MG
    83'
    83'
    Tilbake fra skade: Atletico Mineiro MG
    84'
    84'
    Palmeiras SP angriper, men blir avblåst for offside.
    85'
    Facundo Tello Figueroa tildeler Palmeiras SP en corner. Raphael Veiga sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    88'
    I Belo Horizonte slår Mariano en corner fra venstre.
    88'
    Inn: Jose Manuel Lopez
    Ut: Raphael Veiga
    Bytte for Palmeiras SP. Jose Manuel Lopez kommer inn for Raphael Veiga på Governador Magalhaes Pinto.
    90'
    Inn: Breno
    Ut: Rony
    Palmeiras SP bytter ut Rony med Breno. Dette er det femte byttet som Abel Ferreira gjør i dagens kamp.
    90'
    Frisparket tildelt Palmeiras SP er farlig nær Atletico Mineiro MGs målområde.
    90'+3
    Jose Manuel Lopez
    Jose Manuel Lopez skyter i stolpen! Nesten mål for Palmeiras SP.
    90'+4
    Facundo Tello Figueroa tildeler Atletico Mineiro MG en corner. Guilherme Arana sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.