Hulk (Atletico Mineiro MG) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    5'
    Frispark for Rosario Central på egen banehalvdel.
    8'
    Kevin Ortega Pimentel signaliserer et frispark til Atletico Mineiro MG på egen banehalvdel.
    9'
    Rosario Central tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    I Belo Horizonte slår Hulk en corner fra høyre.
    14'
    I Belo Horizonte har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    18'
    Rosario Central må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Atletico Mineiro MG.
    24'
    Skudd utenfor mål, Atletico Mineiro MG
    26'
    Gult kort til Atletico Mineiro MG
    Guilherme Arana
    Guilherme Arana (Atletico Mineiro MG) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    29'
    Atletico Mineiro MG tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Skudd på mål, Atletico Mineiro MG
    33'
    CA Rosario Central, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Frispark for Atletico Mineiro MG på egen banehalvdel.
    34'
    35'
    Jemerson
    Dommer Kevin Ortega Pimentel viser Jemerson (Atletico Mineiro MG) det gule kortet.
    36'
    37'
    Gult kort til CA Rosario Central
    Jaminton Campaz
    Jaminton Campaz (Rosario Central) pådrar seg et gult kort.
    37'
    38'
    Mål for Atletico Mineiro MG!
    Atletico Mineiro MG 1 - 0 CA Rosario Central
    Mål: Gustavo Scarpa
    Målgivende: Hulk
    Mål! Atletico Mineiro MG tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Gustavo Scarpa på Arena MRV. Det er en fin assist fra Hulk.
    39'
    42'
    Kevin Ortega Pimentel signaliserer et frispark til Rosario Central.
    43'
    Victor Ignacio Malcorra
    Victor Ignacio Malcorra (Rosario Central) kommer seg fri på Arena MRV, men avslutningen går utenfor.
    44'
    Skudd utenfor mål, CA Rosario Central
    45'
    45'+1
    45'+1
    Kevin Ortega Pimentel signaliserer et frispark til Rosario Central på egen banehalvdel.
    45'+1
    47'
    49'
    49'
    Atletico Mineiro MG angriper, men Kevin Ortega Pimentel blåser for offside.
    49'
    Ariel Cervera
    Målsjanse til Rosario Central! Ariel Cervera treffer mål, men keeper redder.
    50'
    Atletico Mineiro MG, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Victor Ignacio Malcorra (Rosario Central) slår en corner fra venstre side på Arena MRV.
    51'
    Skudd på mål, CA Rosario Central
    51'
    51'
    Atletico Mineiro MG angriper, men blir avblåst for offside.
    53'
    53'
    Frispark Rosario Central.
    55'
    57'
    57'
    Hulk (Atletico Mineiro MG) løfter inn en corner fra høyre på Arena MRV.
    57'
    58'
    60'
    60'
    Atletico Mineiro MG fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    60'
    Spillerbytte - CA Rosario Central
    Inn: Luca Leovino Martinez Dupuy
    Ut: Ariel Cervera
    Miguel Angel Russo gjør dagens første bytte i Belo Horizonte, når han tar ut Ariel Cervera og setter inn Luca Leovino Martinez Dupuy.
    66'
    Inn: Lautaro Dario Giaccone
    Ut: Mauricio Leonel Martinez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Rosario Central. Inn kommer Lautaro Dario Giaccone, mens Mauricio Leonel Martinez tar plass på benken.
    66'
    Frispark til Rosario Central på halvdelen til Atletico Mineiro MG.
    67'
    68'
    Spillerbytte - Atletico Mineiro MG
    Inn: Igor Gomes
    Ut: Hulk
    Bytte for Atletico Mineiro MG. Igor Gomes kommer inn for Hulk på Arena MRV.
    69'
    Skade: Atletico Mineiro MG
    71'
    Tilbake fra skade: Atletico Mineiro MG
    72'
    Mål for CA Rosario Central!
    Atletico Mineiro MG 1 - 1 CA Rosario Central
    Mål: Victor Ignacio Malcorra
    Målgivende: Lautaro Dario Giaccone
    Utligning! Victor Ignacio Malcorra setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Lautaro Dario Giaccone før målet.
    74'
    Atletico Mineiro MG 2 - 1 CA Rosario Central
    Mål: Paulinho
    Målgivende: Guilherme Arana
    Paulinho setter ballen i nettet og Atletico Mineiro MG leder nå 2-1. Guilherme Arana sto for den målgivende pasningen.
    77'
    81'
    Frisparket tildelt Atletico Mineiro MG er farlig nær Rosario Centrals målområde.
    81'
    Kevin Ortiz
    Dommer Kevin Ortega Pimentel gir Kevin Ortiz (Rosario Central) et gult kort.
    81'
    Paulinho
    Paulinho (Atletico Mineiro MG) kommer til en målsjanse på Arena MRV, men klarer ikke å score.
    82'
    Victor Ignacio Malcorra (Rosario Central) løfter inn en corner fra høyre på Arena MRV.
    84'
    Luca Leovino Martinez Dupuy
    Rosario Central avanserer forover i Belo Horizonte. Luca Leovino Martinez Dupuy avslutter, men treffer ikke mål.
    84'
    Kevin Ortega Pimentel signaliserer et frispark til Atletico Mineiro MG.
    86'
    89'
    Inn: Otavio
    Ut: Federico Zaracho
    Atletico Mineiro MG bytter ut Federico Zaracho med Otavio.
    90'
    Inn: Otavio
    Federico Zaracho (Atletico Mineiro MG) erstattes av Otavio.
    90'
    Kan Rosario Central utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+3
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Belo Horizonte fordi Facundo Mallo Blanco får behandling for en skade på banen.
    90'+5
    Inn: Carlos Eduardo
    Ut: Paulinho
    Gabriel Milito (Atletico Mineiro MG) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Carlos Eduardo erstatter Paulinho.
    90'+6
    Facundo Mallo Blanco
    Dommeren gir Facundo Mallo Blanco (Rosario Central) et gult kort.
    90'+6
    Facundo Mallo Blanco kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Arena MRV.
    90'+7
    Luca Leovino Martinez Dupuy (Rosario Central) header mot mål, men ballen går utenfor.