CA Penarol Montevideo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Andres Jose Rojas Noguera signaliserer et frispark til CA Penarol Montevideo.
    I Belo Horizonte slår Otavio en corner fra høyre.
    6'
    Frispark for Atletico Mineiro MG på egen banehalvdel.
    7'
    Federico Zaracho
    Målsjanse på Arena MRV! Federico Zaracho fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    8'
    CA Penarol Montevideo, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Leonardo Sequeira
    Leonardo Sequeira (CA Penarol Montevideo) avanserer forover på Arena MRV. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    9'
    Atletico Mineiro MG, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Andres Jose Rojas Noguera signaliserer et frispark til CA Penarol Montevideo på egen banehalvdel.
    9'
    Andres Jose Rojas Noguera tildeler Atletico Mineiro MG en corner. Gustavo Scarpa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    12'
    Mål for Atletico Mineiro MG!
    Atletico Mineiro MG 1 - 0 CA Penarol Montevideo
    Mål: Gustavo Scarpa
    Målgivende: Paulinho
    Mål! Atletico Mineiro MG tar ledelsen 1-0 ved Gustavo Scarpa. Paulinho var nest sist på ballen.
    15'
    Washington Eduardo Darias Lafuente (CA Penarol Montevideo) løfter inn en corner fra høyre på Arena MRV.
    18'
    Maximiliano Joaquin Silvera Cabo
    CA Penarol Montevideo angriper på Arena MRV. Maximiliano Joaquin Silvera Cabo header utenfor.
    18'
    Hulk
    Atletico Mineiro MG angriper, men avslutningen til Hulk går utenfor.
    20'
    21'
    23'
    CA Penarol Montevideo må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Atletico Mineiro MG.
    25'
    Hulk
    Atletico Mineiro MG avanserer forover i Belo Horizonte. Hulk avslutter, men treffer ikke mål.
    26'
    Atletico Mineiro MG 2 - 0 CA Penarol Montevideo
    Mål: Paulinho
    Mål! Paulinho øker ledelsen til 2-0.
    26'
    Frispark for CA Penarol Montevideo på egen banehalvdel.
    31'
    31'
    Frisparket tildelt CA Penarol Montevideo er farlig nær Atletico Mineiro MGs målområde.
    33'
    Leonardo Fernandez
    CA Penarol Montevideo angriper. Leonardo Fernandez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    33'
    33'
    Leonardo Fernandez (CA Penarol Montevideo) slår en corner fra høyre side på Arena MRV.
    34'
    39'
    40'
    Gult kort til Atletico Mineiro MG
    Renzo Saravia
    Dommer Andres Jose Rojas Noguera viser Renzo Saravia (Atletico Mineiro MG) det gule kortet.
    40'
    Maximiliano Joaquin Silvera Cabo ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    41'
    Maximiliano Joaquin Silvera Cabo er tilbake på banen igjen.
    42'
    44'
    49'
    Paulinho
    Atletico Mineiro MG angriper i Belo Horizonte. Paulinho avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    50'
    Federico Zaracho (Atletico Mineiro MG) kommer til en målsjanse på Arena MRV, men klarer ikke å score.
    53'
    Kan CA Penarol Montevideo utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    54'
    I Belo Horizonte slår Leonardo Fernandez en corner fra høyre.
    56'
    Spillerbytte - CA Penarol Montevideo
    Inn: Gaston Ramirez
    Ut: Leonardo Sequeira
    CA Penarol Montevideo gjør sitt første bytte. Leonardo Sequeira erstattes av Gaston Ramirez.
    56'
    Inn: Diego Alejandro Sosa
    Ut: Lucas Hernandez
    Diego Aguirre gjør dagens andre bytte i Belo Horizonte, når han tar ut Lucas Hernandez og setter inn Diego Alejandro Sosa.
    57'
    Inn: Byron David Castillo Segura
    Ut: Pedro Milans Carambula
    CA Penarol Montevideo bytter ut Pedro Milans Carambula med Byron David Castillo Segura.
    57'
    Atletico Mineiro MG 3 - 0 CA Penarol Montevideo
    Målgivende: Hulk
    I Belo Horizonte øker Atletico Mineiro MG ledelsen til 3-0 takket være et mål av Gustavo Scarpa. Hulk sto for den målgivende pasningen.
    57'
    60'
    Mål for CA Penarol Montevideo!
    Atletico Mineiro MG 3 - 1 CA Penarol Montevideo
    Mål: Maximiliano Olivera
    Målgivende: Leonardo Fernandez
    Maximiliano Olivera (CA Penarol Montevideo) header ballen i mål på Arena MRV. Stillingen er nå 3-1. Flott spill fra Leonardo Fernandez før målet.
    60'
    Spillerbytte - Atletico Mineiro MG
    Inn: Mariano
    Ut: Renzo Saravia
    Gabriel Milito (Atletico Mineiro MG) gjør sitt første bytte for dagen. Mariano erstatter Renzo Saravia.
    62'
    Inn: Igor Gomes
    Ut: Federico Zaracho
    Bytte for Atletico Mineiro MG. Igor Gomes kommer inn for Federico Zaracho på Arena MRV.
    62'
    Washington Eduardo Darias Lafuente
    Sjanse! CA Penarol Montevideo avanserer forover, men Washington Eduardo Darias Lafuente avslutter utenfor.
    67'
    Atletico Mineiro MG 3 - 2 CA Penarol Montevideo
    Mål: Maximiliano Joaquin Silvera Cabo
    Mål! Maximiliano Joaquin Silvera Cabo holder CA Penarol Montevideoet inne i kampen med en redusering til 3-2.
    69'
    Målet til CA Penarol Montevideo sjekkes av VAR
    69'
    Målet til CA Penarol Montevideo blir stående
    70'
    I Belo Horizonte har et frispark blitt tildelt bortelag.
    71'
    Otavio
    Otavio (Atletico Mineiro MG) mottar sitt første gule kort for dagen på Arena MRV.
    71'
    Gaston Ramirez
    CA Penarol Montevideo angriper i Belo Horizonte. Gaston Ramirez fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Leonardo Fernandez (CA Penarol Montevideo) løfter inn en corner fra høyre på Arena MRV.
    74'
    Sergio Damian Garcia Grana
    CA Penarol Montevideo fosser forover og Sergio Damian Garcia Grana fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    74'
    74'
    Målsjanse! Sergio Damian Garcia Grana (CA Penarol Montevideo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    Hulk
    78'
    Sjanse i Belo Horizonte! Leonardo Fernandez (CA Penarol Montevideo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    79'
    79'
    80'
    Jemerson
    Jemerson (Atletico Mineiro MG) pådrar seg et gult kort.
    80'
    Frispark i en god posisjon for CA Penarol Montevideo!
    81'
    Gult kort til CA Penarol Montevideo
    Maximiliano Olivera
    Dommer Andres Jose Rojas Noguera gir Maximiliano Olivera (CA Penarol Montevideo) et gult kort.
    82'
    Alan Franco
    Alan Franco (Atletico Mineiro MG) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    82'
    Inn: Matheus Babi
    Ut: Sergio Damian Garcia Grana
    CA Penarol Montevideo bytter ut Sergio Damian Garcia Grana med Matheus Babi. Dette er det fjerde byttet som Diego Aguirre gjør i dagens kamp.
    83'
    Sjanse! CA Penarol Montevideo avanserer forover, men Leonardo Fernandez avslutter utenfor.
    84'
    Inn: Leo Coelho
    Ut: Washington Eduardo Darias Lafuente
    Bytte for CA Penarol Montevideo. Leo Coelho kommer inn for Washington Eduardo Darias Lafuente på Arena MRV.
    87'
    Inn: Igor Rabello
    Ut: Gustavo Scarpa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atletico Mineiro MG. Inn kommer Igor Rabello, mens Gustavo Scarpa tar plass på benken.