1-1
2-1
    Gult kort til Atletico Mineiro MG
    Rodrigo Battaglia
    Rodrigo Battaglia (Atletico Mineiro MG) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    5'
    Frispark til Athletico Paranaense PR på halvdelen til Atletico Mineiro MG.
    6'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Belo Horizonte fordi Christian får behandling for en skade på banen.
    6'
    Christian ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Belo Horizonte.
    7'
    Hulk
    Målsjanse til Atletico Mineiro MG! Hulk treffer mål, men keeper redder.
    9'
    Athletico Paranaense PR, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Vitor Roque
    Vitor Roque (Athletico Paranaense PR) header ballen mot mål, men Atletico Mineiro MG klarerer.
    11'
    Atletico Mineiro MG, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Wilmar Roldan signaliserer et frispark til Atletico Mineiro MG.
    11'
    Wilmar Roldan tildeler Atletico Mineiro MG en corner. Hyoran sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Cristian Pavon
    Sjanse til Atletico Mineiro MG! Cristian Pavon er nær ved å score, men keeper redder.
    16'
    16'
    Spillet på Governador Magalhaes Pinto er stoppet midlertidig fordi Vitor Roque ligger nede.
    19'
    Athletico Paranaense PR slipper å klare seg uten Vitor Roque som kommer tilbake på banen igjen.
    20'
    I Belo Horizonte slår Hyoran en corner fra venstre.
    21'
    Hulk (Atletico Mineiro MG) løfter inn en corner fra høyre på Governador Magalhaes Pinto.
    21'
    Athletico Paranaense PR tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Mariano
    Mariano (Atletico Mineiro MG) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    22'
    Frispark Athletico Paranaense PR.
    24'
    Wilmar Roldan signaliserer et frispark til Athletico Paranaense PR på egen banehalvdel.
    27'
    Federico Zaracho
    Atletico Mineiro MG angriper. Federico Zaracho får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    27'
    27'
    I Belo Horizonte har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    29'
    Skudd på mål, Atletico Mineiro MG
    30'
    30'
    32'
    Cristian Pavon (Atletico Mineiro MG) kommer til en målsjanse på Governador Magalhaes Pinto, men klarer ikke å score.
    37'
    Frispark for Athletico Paranaense PR på egen banehalvdel.
    39'
    Cristian Pavon (Atletico Mineiro MG) pådrar seg et gult kort.
    39'
    Erick ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    42'
    Erick er på beina igjen og fortsetter kampen.
    43'
    Spillerbytte - Athletico Paranaense PR
    Inn: Alex Santana
    Ut: Erick
    Paulo Turra (Athletico Paranaense PR) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Alex Santana erstatter Erick som sannsynligvis er skadet.
    44'
    Hyoran
    Sjanse i Belo Horizonte! Hyoran (Atletico Mineiro MG) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+4
    45'+4
    Inn: Tomas Cuello
    Ut: Vitor Roque
    Vitor Roque (Athletico Paranaense PR) erstattes av Tomas Cuello.
    46'
    Cristian Pavon skyter i stolpen! Nesten mål for Atletico Mineiro MG.
    50'
    Mål for Athletico Paranaense PR!
    Atletico Mineiro MG 0 - 1 Athletico Paranaense PR
    Mål: Alex Santana
    Mål! Alex Santana gir Athletico Paranaense PR en 0-1 ledelse.
    51'
    Frispark til Atletico Mineiro MG på halvdelen til Athletico Paranaense PR.
    53'
    Gult kort til Athletico Paranaense PR
    Thiago Heleno
    Dommer Wilmar Roldan gir Thiago Heleno (Athletico Paranaense PR) et gult kort.
    53'
    Hulk
    Hulk (Atletico Mineiro MG) avanserer forover på Governador Magalhaes Pinto. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    57'
    57'
    Hyoran (Atletico Mineiro MG) slår en corner fra venstre side på Governador Magalhaes Pinto.
    57'
    Atletico Mineiro MG tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    Hyoran (Atletico Mineiro MG) løfter inn en corner fra høyre på Governador Magalhaes Pinto.
    64'
    64'
    65'
    Spillerbytte - Atletico Mineiro MG
    Inn: Patrick
    Ut: Rubens
    Atletico Mineiro MG bytter ut Rubens med Patrick. Dette er det første byttet som Eduardo Coudet gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Renzo Saravia
    Ut: Mariano
    Bytte for Atletico Mineiro MG. Renzo Saravia kommer inn for Mariano på Governador Magalhaes Pinto.
    65'
    Inn: Igor Gomes
    Ut: Hyoran
    Eduardo Coudet gjør dagens tredje bytte i Belo Horizonte, når han tar ut Hyoran og setter inn Igor Gomes.
    65'
    Inn: Vitor Bueno
    Ut: Christian
    Athletico Paranaense PR gjør sitt tredje bytte. Christian erstattes av Vitor Bueno.
    67'
    Mål for Atletico Mineiro MG!
    Atletico Mineiro MG 1 - 1 Athletico Paranaense PR
    Mål: Paulinho
    Målgivende: Igor Gomes
    Paulinho utligner til 1-1 på Governador Magalhaes Pinto. Det er en fin assist fra Igor Gomes.
    68'
    Målet til Atletico Mineiro MG sjekkes av VAR
    69'
    Målet til Atletico Mineiro MG blir stående
    70'
    Skade: Athletico Paranaense PR
    70'
    Pablo Felipe
    Dommeren gir Pablo Felipe (Athletico Paranaense PR) et gult kort.
    70'
    Tilbake fra skade: Athletico Paranaense PR
    71'
    72'
    Hulk
    Atletico Mineiro MG angriper i Belo Horizonte. Hulk avslutter på mål, men greier ikke å score.
    73'
    73'
    David Terans
    David Terans fra Athletico Paranaense PR er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    74'
    77'
    Frispark i en god posisjon for Atletico Mineiro MG!
    78'
    I Belo Horizonte slår Hulk en corner fra venstre.
    80'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Thiago Heleno (Athletico Paranaense PR) vrir seg av smerte i gresset.
    80'
    Inn: Eduardo Vargas
    Ut: Cristian Pavon
    Eduardo Coudet (Atletico Mineiro MG) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Eduardo Vargas erstatter Cristian Pavon.
    82'
    Thiago Heleno er tilbake på banen igjen.
    82'
    Dommer Wilmar Roldan venter med å sette i gang spillet fordi Thiago Heleno ligger nede.
    83'
    Inn: Willian
    Ut: Pablo Felipe
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Athletico Paranaense PR. Inn kommer Willian, mens Pablo Felipe tar plass på benken.
    84'
    Inn: Matheus Felipe
    Ut: Pedro Henrique
    Athletico Paranaense PR bytter ut Pedro Henrique med Matheus Felipe.
    85'
    Thiago Heleno kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Governador Magalhaes Pinto.
    85'
    Kan Atletico Mineiro MG utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    86'
    Madson
    Madson (Athletico Paranaense PR) får et gult kort av dommer Wilmar Roldan.
    86'
    Agustin Canobbio Graviz
    Agustin Canobbio Graviz (Athletico Paranaense PR) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    87'
    Atletico Mineiro MG 2 - 1 Athletico Paranaense PR
    Paulinho header ballen i mål og Atletico Mineiro MG tar ledelsen 2-1 på Governador Magalhaes Pinto. Igor Gomes sto for den målgivende pasningen.
    87'
    Paulinho
    Paulinho (Atletico Mineiro MG) mottar sitt første gule kort for dagen på Governador Magalhaes Pinto.
    89'
    Inn: Edenilson
    Ut: Paulinho
    Bytte for Atletico Mineiro MG. Edenilson kommer inn for Paulinho på Governador Magalhaes Pinto.
    89'
    Frispark Atletico Mineiro MG.
    90'
    Athletico Paranaense PR fosser fremover, men Wilmar Roldan blåser for offside på Governador Magalhaes Pinto.
    90'+2
    Frispark for Atletico Mineiro MG på egen banehalvdel.
    90'+3
    Hulk (Atletico Mineiro MG) slår en corner fra høyre side på Governador Magalhaes Pinto.