Frispark til Alianza på halvdelen til Atletico Mineiro MG.
    6'
    Frispark for Alianza på egen banehalvdel.
    8'
    Cristian Pavon
    Sjanse til Atletico Mineiro MG! Cristian Pavon er nær ved å score, men keeper redder.
    11'
    11'
    Andres Matonte tildeler Atletico Mineiro MG en corner. Federico Zaracho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Federico Zaracho (Atletico Mineiro MG) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Raimundo Sampaio (Arena Independencia).
    12'
    Alianza tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Hjørnespark til Atletico Mineiro MG
    17'
    I Belo Horizonte har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    19'
    Atletico Mineiro MG angriper. Cristian Pavon får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    21'
    21'
    I Belo Horizonte slår Hulk en corner fra høyre.
    21'
    Cristian Pavon (Atletico Mineiro MG) avanserer forover på Estadio Raimundo Sampaio (Arena Independencia). Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    23'
    Andres Matonte signaliserer et frispark til Alianza på egen banehalvdel.
    28'
    Frispark i en god posisjon for Atletico Mineiro MG!
    30'
    Andres Matonte signaliserer et frispark til Atletico Mineiro MG.
    32'
    Frispark Atletico Mineiro MG.
    33'
    Gult kort til Alianza Lima
    Andres Andrade
    Andres Andrade (Alianza) pådrar seg et gult kort.
    33'
    Hulk
    Atletico Mineiro MG angriper, men avslutningen til Hulk går utenfor.
    34'
    I Belo Horizonte har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    Hulk
    Hulk (Atletico Mineiro MG) kommer seg fri på Estadio Raimundo Sampaio (Arena Independencia), men avslutningen går utenfor.
    37'
    Hulk (Atletico Mineiro MG) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Raimundo Sampaio (Arena Independencia).
    43'
    Jemerson
    Jemerson (Atletico Mineiro) kommer till avslut men nickar utanför.
    43'
    VAR sjekker om det er straffe til Atletico Mineiro MG
    45'+1
    Ingen straffe til Atletico Mineiro MG
    45'+1
    Jemerson
    Atletico Mineiro MG angriper i Belo Horizonte. Jemerson fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+3
    45'+4
    Andres Matonte tildeler Atletico Mineiro MG en corner. Hulk sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+5
    Straffe til Atletico Mineiro MG
    45'+7
    Hulk (Atletico Mineiro MG) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    45'+9
    Gult kort til Atletico Mineiro MG
    Rodrigo Battaglia
    Dommer Andres Matonte viser Rodrigo Battaglia (Atletico Mineiro MG) det gule kortet.
    46'
    47'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jesus Castillo (Alianza) vrir seg av smerte i gresset.
    48'
    Jesus Castillo er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Raimundo Sampaio (Arena Independencia).
    49'
    Federico Zaracho (Atletico Mineiro MG) slår en corner fra høyre side på Estadio Raimundo Sampaio (Arena Independencia).
    51'
    Atletico Mineiro MG avanserer forover i Belo Horizonte. Rodrigo Battaglia avslutter, men treffer ikke mål.
    54'
    Federico Zaracho
    Federico Zaracho (Atletico Mineiro MG) kommer til en målsjanse på Estadio Raimundo Sampaio (Arena Independencia), men klarer ikke å score.
    56'
    Igor Gomes
    Atletico Mineiro MG avanserer forover i Belo Horizonte. Igor Gomes avslutter, men treffer ikke mål.
    57'
    Atletico Mineiro MG fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    58'
    Mål for Atletico Mineiro MG!
    Atletico Mineiro MG 1 - 0 Alianza Lima
    Mål: Igor Gomes
    Målgivende: Cristian Pavon
    Mål! Atletico Mineiro MG tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Igor Gomes på Estadio Raimundo Sampaio (Arena Independencia). Cristian Pavon sto for den målgivende pasningen.
    59'
    Frispark for Atletico Mineiro MG på egen banehalvdel.
    64'
    Frispark Alianza.
    66'
    Atletico Mineiro MG 2 - 0 Alianza Lima
    Mål! Igor Gomes gir Atletico Mineiro MG en komfortabel 2-0 ledelse.
    68'
    I Belo Horizonte slår Cristian Pavon en corner fra høyre.
    68'
    Skudd utenfor mål, Atletico Mineiro MG
    68'
    Frispark til Atletico Mineiro MG på halvdelen til Alianza.
    72'
    Santiago Garcia
    Dommeren gir Santiago Garcia (Alianza) et gult kort.
    72'
    Spillerbytte - Alianza Lima
    Inn: Christian Cueva
    Ut: Andres Andrade
    Guillermo Salas gjør dagens første bytte i Belo Horizonte, når han tar ut Andres Andrade og setter inn Christian Cueva.
    72'
    Inn: Franco Zanelatto Tellez
    Ut: Marco Aldair Rodriguez Iraola
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Alianza. Inn kommer Franco Zanelatto Tellez, mens Marco Aldair Rodriguez Iraola tar plass på benken.
    72'
    Spillerbytte - Atletico Mineiro MG
    Inn: Otavio
    Ut: Rodrigo Battaglia
    Eduardo Coudet (Atletico Mineiro MG) gjør sitt første bytte for dagen. Otavio erstatter Rodrigo Battaglia.
    73'
    Atletico Mineiro MG tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    74'
    74'
    Cristian Pavon (Atletico Mineiro MG) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    74'
    76'
    Inn: Hyoran
    Ut: Eduardo Vargas
    Eduardo Vargas (Atletico Mineiro MG) erstattes av Hyoran.
    76'
    Inn: Edenilson
    Ut: Cristian Pavon
    Atletico Mineiro MG bytter ut Cristian Pavon med Edenilson. Dette er det tredje byttet som Eduardo Coudet gjør i dagens kamp.
    77'
    Hulk
    Hulk (Atletico Mineiro MG) kommer til en målsjanse på Estadio Raimundo Sampaio (Arena Independencia), men klarer ikke å score.
    77'
    Edenilson
    I Belo Horizonte header Edenilson (Atletico Mineiro MG) mot mål, men ballen går utenfor.
    79'
    Carlos Zambrano ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    80'
    Alianza slipper å klare seg uten Carlos Zambrano som kommer tilbake på banen igjen.
    81'
    82'
    Hjørnespark til Alianza Lima
    83'
    Hyoran
    Målsjanse til Atletico Mineiro MG! Hyoran treffer mål, men keeper redder.
    84'
    84'
    Hulk (Atletico Mineiro MG) slår en corner fra høyre side på Estadio Raimundo Sampaio (Arena Independencia).
    84'
    85'
    Atletico Mineiro MG angriper i Belo Horizonte. Federico Zaracho avslutter på mål, men greier ikke å score.
    86'
    86'
    Inn: Carlos Eduardo
    Ut: Federico Zaracho
    Atletico Mineiro MG gjør sitt fjerde bytte. Federico Zaracho erstattes av Carlos Eduardo.
    88'
    Inn: Rever
    Ut: Bruno Fuchs
    Bytte for Atletico Mineiro MG. Rever kommer inn for Bruno Fuchs på Estadio Raimundo Sampaio (Arena Independencia).
    88'
    Carlos Eduardo
    Sjanse i Belo Horizonte! Carlos Eduardo (Atletico Mineiro MG) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.