2-0
356
210
    Nahuel Molina
    Sjanse i Madrid! Nahuel Molina (Atletico Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    2'
    Valencia, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Atletico Madrid fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    3'
    Frispark for Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark til Atletico Madrid på halvdelen til Valencia CF.
    8'
    Dommer Ricardo De Burgos Bengoechea venter med å sette i gang spillet fordi Pepelu ligger nede.
    9'
    Pepelu er tilbake på banen igjen.
    13'
    Antoine Griezmann
    Målsjanse til Atletico Madrid! Antoine Griezmann treffer mål, men keeper redder.
    17'
    17'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Valencia CF.
    21'
    En av Valencia CFs spillere går i offside.
    23'
    Antoine Griezmann (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Wanda Metropolitano.
    23'
    Atletico Madrid angriper. Antoine Griezmann får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    24'
    24'
    Giorgi Mamardashvili vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    28'
    Giorgi Mamardashvili ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Madrid.
    28'
    Frispark Atletico Madrid.
    31'
    Pablo Barrios Rivas
    Pablo Barrios Rivas (Atletico Madrid) avanserer forover på Wanda Metropolitano. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    33'
    33'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Valencia CF en corner. Pepelu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    Atletico Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    41'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Valencia CF på egen banehalvdel.
    45'
    Atlético Madrid kommer till avslut på Wanda Metropolitano men Antoine Griezmann nickar utanför.
    45'+3
    I Madrid har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+4
    Mål for Atletico Madrid!
    Atletico Madrid 1 - 0 Valencia
    Mål: Lino
    Målgivende: Antoine Griezmann
    Mål! Lino gir Atletico Madrid ledelsen 1-0 i Madrid. Antoine Griezmann var nest sist på ballen.
    45'+5
    Javier Guerra Moreno
    Valencia CF fosser forover og Javier Guerra Moreno fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    49'
    Atletico Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Frispark for Valencia CF på egen banehalvdel.
    49'
    Gult kort til Atletico Madrid
    Nahuel Molina (Atletico Madrid) får et gult kort av dommer Ricardo De Burgos Bengoechea.
    49'
    51'
    Nahuel Molina (Atletico Madrid) slår en corner fra høyre side på Wanda Metropolitano.
    54'
    Stefan Savic
    Stefan Savic (Atletico Madrid) kommer til avslutning på Wanda Metropolitano, men headingen blir reddet.
    54'
    54'
    Spillerbytte - Valencia
    Inn: Roman Yaremchuk
    Ut: Francisco Perez Martinez
    Bytte for Valencia CF. Roman Yaremchuk kommer inn for Francisco Perez Martinez på Wanda Metropolitano.
    56'
    56'
    Atletico Madrid 2 - 0 Valencia
    Mål: Memphis Depay
    Målgivende: Nahuel Molina
    Memphis Depay header inn 2-0 og Atletico Madrid øker ledelsen på Wanda Metropolitano. Nahuel Molina sto for den målgivende pasningen.
    57'
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Axel Witsel
    Ut: Jose Gimenez
    Atletico Madrid gjør sitt første bytte. Jose Gimenez erstattes av Axel Witsel.
    59'
    Valencia CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    61'
    Memphis Depay
    Memphis Depay (Atletico Madrid) kommer til en målsjanse på Wanda Metropolitano, men klarer ikke å score.
    63'
    66'
    Inn: Alvaro Morata
    Ut: Memphis Depay
    Diego Simeone gjør dagens andre bytte i Madrid, når han tar ut Memphis Depay og setter inn Alvaro Morata.
    67'
    Inn: Rodrigo Riquelme
    Ut: Lino
    Lino (Atletico Madrid) erstattes av Rodrigo Riquelme.
    67'
    Inn: Marcos Llorente
    Ut: Rodrigo De Paul
    Atletico Madrid bytter ut Rodrigo De Paul med Marcos Llorente. Dette er det fjerde byttet som Diego Simeone gjør i dagens kamp.
    67'
    68'
    Roman Yaremchuk
    Sjanse til Valencia CF! Roman Yaremchuk er nær ved å score, men keeper redder.
    68'
    68'
    I Madrid slår Diego Lopez Noguerol en corner fra høyre.
    69'
    69'
    VAR sjekker om det er straffe til Atletico Madrid
    72'
    Ingen straffe til Atletico Madrid
    73'
    Pepelu (Valencia CF) slår en corner fra venstre side på Wanda Metropolitano.
    74'
    Inn: Jesus Vazquez
    Ut: Hugo Guillamon
    Ruben Baraja (Valencia CF) gjør sitt andre bytte for dagen. Jesus Vazquez erstatter Hugo Guillamon.
    79'
    Inn: Cenk Ozkacar
    Ut: Gabriel Paulista
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Valencia CF. Inn kommer Cenk Ozkacar, mens Gabriel Paulista tar plass på benken.
    79'
    Hugo Duro
    Hugo Duro (Valencia CF) header utenfor.
    81'
    Inn: Saul Niguez
    Ut: Pablo Barrios Rivas
    Atletico Madrid bytter ut Pablo Barrios Rivas med Saul Niguez.
    81'
    Frispark Valencia CF.
    83'
    Saul Niguez
    Saul Niguez (Atletico Madrid) pådrar seg et gult kort.
    83'
    I Madrid slår Pepelu en corner fra venstre.
    84'
    Skudd på mål, Valencia
    84'
    84'
    Antoine Griezmann (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Wanda Metropolitano.