546
1 660

Dagens dommer, Jose Luis Munuera Montero, blåser i gang kampen.
    Antoine Griezmann
    Målsjanse til Atletico Madrid! Antoine Griezmann treffer mål, men keeper redder.
    3'
    Real Sociedad, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Mål for Real Sociedad!
    Atletico Madrid 0 - 1 Real Sociedad
    Mål: Alexander Sørloth
    Målgivende: Alexander Isak
    Alexander Sørloth setter ballen i nettet og Real Sociedad leder nå 0-1. Det er en fin assist fra Alexander Isak.
    7'
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til Real Sociedad på egen banehalvdel.
    10'
    Kieran Trippier (Atletico Madrid) slår en corner fra høyre side på Wanda Metropolitano.
    12'
    Mario Hermoso
    Mario Hermoso (Atletico Madrid) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    12'
    12'
    Alexander Isak
    Real Sociedad angriper i Madrid. Alexander Isak avslutter på mål, men greier ikke å score.
    14'
    Atletico Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Joao Felix
    Joao Felix (Atletico Madrid) fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Atletico Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Renan Lodi
    Renan Lodi (Atletico Madrid) kommer seg fri på Wanda Metropolitano, men avslutningen går utenfor.
    16'
    En av Atletico Madrids spillere går i offside.
    17'
    Frispark for Real Sociedad på egen banehalvdel.
    18'
    19'
    Thomas Lemar
    Atletico Madrid avanserer forover i Madrid. Thomas Lemar avslutter, men treffer ikke mål.
    22'
    Jose Luis Munuera Montero tildeler Real Sociedad en corner. Andoni Gorosabel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    David Silva
    David Silva (Real Sociedad) avanserer forover på Wanda Metropolitano. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    25'
    25'
    Luis Suarez
    Luis Suarez (Atletico Madrid) header ballen mot mål, men Real Sociedad klarerer.
    27'
    27'
    Rodrigo De Paul
    Målsjanse! Rodrigo De Paul (Atletico Madrid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    29'
    Andoni Gorosabel (Real Sociedad) løfter inn en corner fra høyre på Wanda Metropolitano.
    30'
    Frispark til Real Sociedad på halvdelen til Atletico Madrid.
    31'
    Gult kort til Atletico Madrid
    Felipe
    Felipe (Atletico Madrid) mottar sitt første gule kort for dagen på Wanda Metropolitano.
    31'
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    32'
    Real Sociedad tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    38'
    I Madrid slår Thomas Lemar en corner fra venstre.
    40'
    Felipe
    Felipe (Atletico Madrid) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    Real Sociedad angriper i Madrid, men blir avblåst for offside.
    41'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    41'
    Gult kort til Real Sociedad
    Joseba Zaldua
    Joseba Zaldua (Real Sociedad) får et gult kort av dommer Jose Luis Munuera Montero.
    41'
    Frispark Atletico Madrid.
    42'
    Atletico Madrid fosser fremover, men Jose Luis Munuera Montero blåser for offside på Wanda Metropolitano.
    43'
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Yannick Carrasco
    Ut: Thomas Lemar
    Atletico Madrid gjør sitt første bytte. Thomas Lemar erstattes av Yannick Carrasco.
    46'
    Det blir farlig! Frispark for Real Sociedad er nær straffområde.
    47'
    Atletico Madrid 0 - 2 Real Sociedad
    Mål: Alexander Isak
    Mål! Alexander Isak øker Real Sociedads ledelse til 0-2 på Wanda Metropolitano.
    48'
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til Atletico Madrid.
    49'
    Frisparket tildelt Real Sociedad er farlig nær Atletico Madrids målområde.
    51'
    Robin Le Normand
    Real Sociedad angriper på Wanda Metropolitano. Robin Le Normand header utenfor.
    52'
    Real Sociedad må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Atletico Madrid.
    54'
    Yannick Carrasco
    Målsjanse på Wanda Metropolitano! Yannick Carrasco fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    55'
    55'
    56'
    Atletico Madrid angriper i Madrid. Yannick Carrasco fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Inn: Geoffrey Kondogbia
    Ut: Renan Lodi
    Bytte for Atletico Madrid. Geoffrey Kondogbia kommer inn for Renan Lodi på Wanda Metropolitano.
    58'
    Inn: Angel Correa
    Ut: Rodrigo De Paul
    Diego Simeone gjør dagens tredje bytte i Madrid, når han tar ut Rodrigo De Paul og setter inn Angel Correa.
    58'
    58'
    Mål for Atletico Madrid!
    Atletico Madrid 1 - 2 Real Sociedad
    Mål: Luis Suarez
    Målgivende: Joao Felix
    Luis Suarez (Atletico Madrid) header ballen i mål på Wanda Metropolitano. Stillingen er nå 1-2. Joao Felix var nest sist på ballen.
    61'
    Spillerbytte - Real Sociedad
    Inn: Jon Pacheco
    Ut: David Silva
    David Silva (Real Sociedad) erstattes av Jon Pacheco.
    63'
    Inn: Portu
    Ut: Alexander Isak
    Imanol Alguacil (Real Sociedad) gjør sitt andre bytte for dagen. Portu erstatter Alexander Isak.
    63'
    Inn: Benat Turrientes
    Ut: Joseba Zaldua
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Sociedad. Inn kommer Benat Turrientes, mens Joseba Zaldua tar plass på benken.
    64'
    Mikel Merino
    Sjanse til Real Sociedad! Mikel Merino er nær ved å score, men keeper redder.
    65'
    65'
    Jose Luis Munuera Montero tildeler Atletico Madrid en corner. Yannick Carrasco sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    67'
    Felipe
    Felipe (Atletico Madrid) header utenfor.
    67'
    68'
    Aritz Elustondo
    Dommeren gir Aritz Elustondo (Real Sociedad) et gult kort.
    68'
    71'
    Inn: Matheus Cunha
    Ut: Antoine Griezmann
    Atletico Madrid bytter ut Antoine Griezmann med Matheus Cunha.
    73'
    Inn: Hector Herrera
    Ut: Mario Hermoso
    Atletico Madrid gjør sitt femte bytte. Mario Hermoso erstattes av Hector Herrera.
    74'
    Atletico Madrid har fått straffespark i Madrid!
    75'
    VAR sjekker om det er straffe til Atletico Madrid
    75'
    Dommeren dømmer straffe til Atletico Madrid
    76'
    Dommer Jose Luis Munuera Montero gir Mikel Merino (Real Sociedad) et gult kort.
    76'
    Atletico Madrid scorer på straffe!
    Atletico Madrid 2 - 2 Real Sociedad
    Luis Suarez setter et straffespark i mål og hjemmelaget utligner dermed til 2-2.
    77'
    78'
    Andoni Gorosabel (Real Sociedad) slår en corner fra høyre side på Wanda Metropolitano.
    82'
    83'
    84'
    86'
    Robin Le Normand (Real Sociedad) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Wanda Metropolitano.
    87'
    Inn: Adnan Januzaj
    Ut: Ander Guevara
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Sociedad. Inn kommer Adnan Januzaj, mens Ander Guevara tar plass på benken.
    88'
    Inn: Julen Lobete
    Ut: Alexander Sørloth
    Real Sociedad bytter ut Alexander Sørloth med Julen Lobete. Dette er det femte byttet som Imanol Alguacil gjør i dagens kamp.
    89'
    Real Sociedad slipper å klare seg uten Robin Le Normand som kommer tilbake på banen igjen.