Ble dekket av Marius Guttormsen

Hei og hjertelig velkommen til tungvektsoppgjøret mellom Atletico Madrid og Juventus i Champions Leagues åttedelsfinale!
    Atletico Madrid (4-4-2) Oblak - Luis, Godin, Gimenez, Juanfran - Rodri, Thomas, Saul, Koke - Griezmann, Costa.
    Juventus (4-3-1-2) Szczesny - De Sciglio, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Pjanić, Bentancur, Matuidi - Dybala - Cristiano Ronaldo, Mandžukić.
    Atletico er ubeseiret mot italiensk motstand under trener Diego Simeone. De har vunnet fire, spilt to uavgjort og kun sluppet inn ett mål.
    Atletico er også ubeseiret på de siste 12 hjemmekampene i utslagsrundene i turneringen (7 seire og 5 uavgjort).
    Juventus har på sin side vunnet fire av de fem siste bortekampene i utslagsrundene i CL. Den resterende kampen endte uavgjort.
    Atletico kommer fra en 1-0-seier borte mot Rayo Vallecano på lørdag. Kampens eneste scoring kom fra Griezmann etter 74 minutter. Laget ligger på annenplass i La Liga, to poeng foran byrival Real Madrid.
    Juventus vant på sin side hjemme mot Frosinone etter scoringer av Dybala, Bonicci og Ronaldo. Laget leder Serie A suverent, 13 poeng foran Napoli.
    Da er lagene kommet på banen og vi er straks klar for kampstart!
    Juventus åpner med en lang ball. Forsvaret header inn til keeper.
    1'
    Corner for Atletico. Den krysser faktisk dødlinjen på vei inn i feltet. Svakt.
    4'
    Frispark til Ronaldo da han felles av Gimenez. Drøye 30 meter fra mål, men Ronaldo skal kanskje forsøke lykken fra distanse?
    7'
    Akkurat 30 meter er det.
    7'
    Gult kort til Atletico Madrid
    Diego Costa
    Sniker i muren og får gult kort. Dermed må han stå over returen i Torino.
    8'
    KANONSKUDD fra Ronaldo! Men stoppes av en kjemperedning fra Oblak!
    9'
    Ballen ut til corner.
    9'
    Får ikke noe ut av den.
    9'
    Sandro felles Costa og sistnevnte er rasende over at det ikke deles ut kort.
    10'
    Ronaldo skyter, men treffer dårlig. Ballen går likevel via en Atleti-spiller og ut til corner.
    12'
    BONUCCI! Like over! Kliver opp på ryggen til makker Chiellini, men klarer ikke presse headingen under tverra.
    12'
    Partey drar til fra distanse, men skuddet går rett i klypene på Szczesny.
    15'
    Pjanic med en grusom pasning på egen halvdel, upresset - rett over sidelinjen.
    18'
    NESTEN for Atletico! Skaper et par farligheter på rappen, men til slutt får Szczesny kontroll på ballen i feltet.
    21'
    Mandzukic vinner en hodeduell i feltet, men headingen går over mål fra tårnspissen.
    24'
    Partey laget frispark mot Ronaldo i en duell i Juve-forsvaret.
    26'
    STRAFFESPARK til Atletico! Diego Costa dyttes i ryggen av De Sciglio.
    27'
    Nei! VAR har grepet inn og konkludert med at forseelsen var utenfor boksen. Dermed omgjøres straffesparket til et frispark, cirka 20 cm utenfor krittlinjen som utgjør 16-meteren.
    28'
    Griezmann skyter hardt mot mål, men Szczesny slår det harde skuddet bort fra faresonen.
    30'
    Gimenez får frispark i forsvar. Ronaldo er for tøff.
    31'
    Costa avvinkes for offside. Trengte ikke VAR for å se den.
    32'
    Dybala skyter fra distanse, men Oblak kaster seg til side og holder ballen i fast grep.
    35'
    Corner for Madrid-laget.
    35'
    Rodrigo header ballen rett opp i lufta og over dødlinjen. Ufarlig.
    36'
    Ronaldo blir liggende nede etterå blitt taklet av Juanfran.
    41'
    Blir sparket av Koke i samme situasjon også. Der skulle portugiseren hatt frispark på venstrekanten.
    42'
    Ronaldo har vandret over på høyrekanten nå.
    43'
    Alex Sandro jobber frem et hjørnespark på tampen av omgangen.
    45'
    Saul stanger ballen ut av boksen.
    45'
    To minutter legges til før pause.
    45'
    De Sciglio får ballen rett i ansiktet og må ta telling en liten stund.
    45'+1
    Thomas Partey
    Dybala får smake knotter fra Partey, og sistnevnte får se det gule kortet. Da må også han stå over returoppgjøret i Tornio.
    45'+3
    De første 45 minuttene har vært tett, jevnt og fysisk krevende. En knokkelkamp med mange dueller og lite finspill.
    Der er de siste 45 minuttene igang! Kanskje vil kampen åpne seg mer opp i 2. omgang.
    46'
    Hjørnespark for Juventus.
    48'
    Stanges unna på første stolpe.
    49'
    KJEMPEBOM fra Diego Costa! Plutselig åpner det seg i Juve-forsvaret. Griezmann sender spissmakken igjennom i bakrom. Holder unna Bonucci, men avslutningen går godt til side for mål. Det var kampens største sjanse hittil!
    50'
    Atletico treffer tverrliggeren! Bonucci sklir og plutselig er det åpent i Juve-forsvaret igjen. Griezmann vippes igjennom alene med keeper, men lobben går, via Szczesny, og i tverrliggeren og ut.
    53'
    Gult kort til Juventus
    Alex Sandro
    Knalltøff duell ved sidelinjen. Får det gule kortet og da må også han stå over returoppgjøret i Torino.
    55'
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Alvaro Morata
    Ut: Diego Costa
    Mistet litt av piffen etter det tidligere kortet, men kunne ha scoret for bare noen minutter siden. Likevel dytter Simeone inn den hjemvendte Madrid-gutten Morata.
    58'
    Ronaldos avslutning stoppes av Godin. Corner for Juve.
    59'
    Stanges ut på femmeteren til Atletico.
    59'
    Inn: Thomas Lemar
    Ut: Thomas Partey
    Thomas for Thomas. Kunne vært en norsk sitcom på 90-tallet det.
    61'
    Corner for Juve.
    63'
    Oblak kommer ut og bokser ballen unna.
    63'
    Frispark mot Sandro. Oppe med armen i ansiktet på Koke i en hodeduell utenfor boksen.
    64'
    Inn: Angel Correa
    Ut: Koke
    Ikke så fornøyd med 0-0, Diego Simeone. Offensivt bytte her. Correa skal jakte en scoring de resterende minuttene her.
    67'
    Den hjemvendte sønn scorer mot sine tidligere lagkamerater! Filipe Luis serverer Morata i boksen, som knuser Chiellini i lufta og stanger Atletico i ledelsen.
    71'
    Dommeren venter på VAR ...
    71'
    Dommer skal ut på benken for å se på TV-bildene!
    71'
    Dramatikk her nå.
    72'
    ANNULLERT SCORING!
    72'
    Morata har en hånd i ryggen på Chiellini, og dermed annullerer dommeren scoringen.
    74'
    Mål for Atletico Madrid!
    Atletico Madrid 1 - 0 Juventus
    Mål: Jose Gimenez
    Spissene klarer ikke score, men midtstopper Gimenez kaster seg ned etter en corner og sklitakler inn 1-0! Diego Simeone holder seg på... ehm... sine edlere juveler ... i ren glede. Ikke vanskelig å se hva den scoringen betyr for Atletico-treneren.
    78'
    Nytt hjørnespark for vertene. Simeone er helt bananas i teknisk sone nå.
    80'
    Atletico Madrid 2 - 0 Juventus
    Mål: Diego Godin
    ER DET MULIG!? Diego Godin setter inn en retur etter en corner! Juventus er sjokkerte!
    84'
    Antoine Griezmann
    Lager frispark på utsiden av boksen og får se det gule. Da blir det en farlig situasjon for Juventus på tampen.
    89'
    Ronaldo står ved ballen.
    89'
    Stor mulighet! Innbytter Bernardeschi skyter godt, men Oblak slår ballen ut til corner.