635
615
    Frispark for Celtic Glasgow på egen banehalvdel.
    2'
    Ivan Kruzliak tildeler Atletico Madrid en corner. Antoine Griezmann sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    Mål for Atletico Madrid!
    Atletico Madrid 1 - 0 Celtic
    Mål: Antoine Griezmann
    Mål! Antoine Griezmann gir Atletico Madrid ledelsen 1-0 i Madrid.
    6'
    Luis Palma
    Sjanse til Celtic Glasgow! Luis Palma er nær ved å score, men keeper redder.
    12'
    Atletico Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    VAR sjekker om det er straffe til Celtic
    15'
    Ingen straffe til Celtic
    15'
    I Madrid slår Luis Palma en corner fra høyre.
    18'
    En av Celtic Glasgows spillere blir avblåst for offside på Wanda Metropolitano.
    19'
    Frispark til Atletico Madrid på halvdelen til Celtic Glasgow.
    19'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    Atletico Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    21'
    Rødt kort!
    Spilleren på Celtic får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    23'
    Rødt kort til Celtic
    Daizen Maeda
    Utvisning! Celtic Glasgows Daizen Maeda får rødt kort og sendes av banen.
    23'
    Antoine Griezmann
    Målsjanse! Antoine Griezmann (Atletico Madrid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Antoine Griezmann (Atletico Madrid) slår en corner fra venstre side på Wanda Metropolitano.
    26'
    Jose Gimenez
    Jose Gimenez (Atletico Madrid) header ballen mot mål, men Celtic Glasgow klarerer.
    26'
    Celtic, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Luis Palma (Celtic Glasgow) løfter inn en corner fra venstre på Wanda Metropolitano.
    28'
    Skudd på mål, Celtic
    28'
    28'
    Luis Palma (Celtic Glasgow) løfter inn en corner fra høyre på Wanda Metropolitano.
    28'
    Nahuel Molina
    Nahuel Molina (Atletico Madrid) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    I Madrid slår Antoine Griezmann en corner fra høyre.
    32'
    Skudd utenfor mål, Atletico Madrid
    Angel Correa
    33'
    Ivan Kruzliak signaliserer et frispark til Celtic Glasgow på egen banehalvdel.
    34'
    Frispark Celtic Glasgow.
    35'
    Ivan Kruzliak signaliserer et frispark til Celtic Glasgow.
    35'
    Ivan Kruzliak signaliserer et frispark til Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    36'
    Gult kort til Celtic
    Luis Palma
    Dommer Ivan Kruzliak viser Luis Palma (Celtic Glasgow) det gule kortet.
    36'
    Atletico Madrid fosser forover og Antoine Griezmann fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    39'
    En av Atletico Madrids spillere går i offside.
    41'
    43'
    Pablo Barrios Rivas
    Atletico Madrid angriper. Pablo Barrios Rivas får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    44'
    44'
    45'+1
    Målsjanse på Wanda Metropolitano! Antoine Griezmann fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+2
    45'+2
    Angel Correa (Atletico Madrid) slår en corner fra høyre side på Wanda Metropolitano.
    45'+2
    Atletico Madrid 2 - 0 Celtic
    Mål: Alvaro Morata
    Målgivende: Jose Gimenez
    Atletico Madrid går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Alvaro Morata. Det er en fin assist fra Jose Gimenez.
    45'+2
    Atletico Madrid angriper i Madrid. Angel Correa avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+5
    45'+5
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Marcos Llorente
    Ut: Pablo Barrios Rivas
    Diego Simeone gjør dagens første bytte i Madrid, når han tar ut Pablo Barrios Rivas og setter inn Marcos Llorente.
    46'
    Spillerbytte - Celtic
    Inn: Hyeon-gyu Oh
    Ut: Luis Palma
    Celtic Glasgow bytter ut Luis Palma med Hyeon-gyu Oh. Dette er det første byttet som Brendan Rodgers gjør i dagens kamp.
    46'
    Frisparket tildelt Atletico Madrid er farlig nær Celtic Glasgows målområde.
    47'
    Sjanse i Madrid! Angel Correa (Atletico Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    47'
    47'
    Inn: Odin Thiago Holm
    Ut: Matt O'Riley
    Brendan Rodgers (Celtic Glasgow) gjør sitt andre bytte for dagen. Odin Thiago Holm erstatter Matt O'Riley.
    48'
    49'
    Atletico Madrid må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Celtic Glasgow.
    50'
    Celtic Glasgow fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    52'
    53'
    53'
    Antoine Griezmann (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Wanda Metropolitano.
    54'
    Jose Gimenez treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Atletico Madrid i Madrid.
    54'
    I Madrid slår Nahuel Molina en corner fra høyre.
    55'
    58'
    På Wanda Metropolitano fyrer Antoine Griezmann (Atletico Madrid) av et skudd - i stolpen!
    59'
    Atletico Madrid 3 - 0 Celtic
    Mål! Antoine Griezmann gir Atletico Madrid en komfortabel 3-0 ledelse.
    60'
    Målet til Atletico Madrid sjekkes av VAR
    61'
    Målet til Atletico Madrid blir stående
    62'
    Inn: David Turnbull
    Ut: Paulo Bernardo
    Brendan Rodgers (Celtic Glasgow) gjør sitt tredje bytte for dagen. David Turnbull erstatter Paulo Bernardo.
    62'
    Inn: Hyun-jun Yang
    Ut: Kyogo Furuhashi
    Brendan Rodgers gjør dagens fjerde bytte i Madrid, når han tar ut Kyogo Furuhashi og setter inn Hyun-jun Yang.
    62'
    Celtic Glasgow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    Atletico Madrid angriper, men avslutningen til Angel Correa går utenfor.
    64'
    Inn: Saul Niguez
    Ut: Antoine Griezmann
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atletico Madrid. Inn kommer Saul Niguez, mens Antoine Griezmann tar plass på benken.
    65'
    Inn: Lino
    Ut: Rodrigo Riquelme
    Bytte for Atletico Madrid. Lino kommer inn for Rodrigo Riquelme på Wanda Metropolitano.
    65'
    Atletico Madrid 4 - 0 Celtic
    Mål: Lino
    Målgivende: Alvaro Morata
    I Madrid øker Atletico Madrid ledelsen til 4-0 takket være et mål av Lino. Alvaro Morata sto for den målgivende pasningen.
    66'
    Atletico Madrid angriper på Wanda Metropolitano og Angel Correa skyter i stolpen!
    68'
    Inn: Tomoki Iwata
    Ut: Callum McGregor
    Callum McGregor (Celtic Glasgow) erstattes av Tomoki Iwata.
    71'
    Inn: Cesar Azpilicueta
    Ut: Nahuel Molina
    Atletico Madrid bytter ut Nahuel Molina med Cesar Azpilicueta. Dette er det fjerde byttet som Diego Simeone gjør i dagens kamp.
    71'
    72'
    Atletico Madrid 5 - 0 Celtic
    Målgivende: Lino
    Mål! Atletico Madrid øker ledelsen til 5-0 etter en scoring av Alvaro Morata på Wanda Metropolitano. Flott spill fra Lino før målet.
    76'
    Inn: Caglar Söyüncü
    Ut: Jose Gimenez
    Atletico Madrid bytter ut Jose Gimenez med Caglar Söyüncü.
    77'
    Lino
    Lino (Atletico Madrid) kommer seg fri på Wanda Metropolitano, men avslutningen går utenfor.
    79'
    81'
    Marcos Llorente
    Målsjanse til Atletico Madrid! Marcos Llorente treffer mål, men keeper redder.
    83'
    83'
    Atletico Madrid 6 - 0 Celtic
    Mål: Saul Niguez
    Saul Niguez setter ballen i mål og øker Atletico Madrids ledelse til 6-0 i Madrid. Lino var nest sist på ballen.
    84'
    Koke (Atletico Madrid) slår en corner fra høyre side på Wanda Metropolitano.
    89'
    Ivan Kruzliak tildeler Atletico Madrid en corner. Koke sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    89'
    90'
    Gult kort til Atletico Madrid
    Caglar Söyüncü
    Dommer Ivan Kruzliak gir Caglar Söyüncü (Atletico Madrid) et gult kort.
    90'
    Angel Correa (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Wanda Metropolitano.