1-0
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Ezequiel Barco (Atlanta United FC) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes-Benz Stadium.
    9'
    Marcelino Moreno
    Marcelino Moreno (Atlanta United FC) kommer til en målsjanse på Mercedes-Benz Stadium, men klarer ikke å score.
    11'
    Luiz Araujo
    Atlanta United FC fosser forover og Luiz Araujo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    12'
    Toronto FC, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Frispark for Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    15'
    Jonathan Osorio
    Sjanse til Toronto FC! Jonathan Osorio er nær ved å score, men keeper redder.
    16'
    Atlanta United FC, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    I Atlanta slår Ezequiel Barco en corner fra venstre.
    18'
    Josef Martinez
    Josef Martinez (Atlanta United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Mål for Atlanta United FC!
    Atlanta United FC 1 - 0 Toronto FC
    Mål: Ezequiel Barco
    Målgivende: Brooks Lennon
    I Atlanta tar Atlanta United FC ledelsen 1-0 etter et mål av Ezequiel Barco. Flott spill fra Brooks Lennon før målet.
    20'
    Alan Kelly signaliserer et frispark til Toronto FC på egen banehalvdel.
    21'
    Atlanta United FC angriper. Marcelino Moreno får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    24'
    24'
    Michael Bradley (Toronto FC) slår en corner fra høyre side på Mercedes-Benz Stadium.
    27'
    Atlanta United FC angriper i Atlanta. Marcelino Moreno fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Auro
    Sjanse! Toronto FC avanserer forover, men Auro avslutter utenfor.
    29'
    Noble Okello
    Målsjanse til Toronto FC! Noble Okello treffer mål, men keeper redder.
    32'
    32'
    Frispark Toronto FC.
    34'
    Alan Kelly tildeler Toronto FC en corner. Michael Bradley sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Atlanta United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Josef Martinez (Atlanta United FC) kommer seg fri på Mercedes-Benz Stadium, men avslutningen går utenfor.
    41'
    I Atlanta har et frispark blitt tildelt bortelag.
    43'
    Atlanta United FC angriper, men avslutningen til Josef Martinez går utenfor.
    44'
    49'
    Alan Kelly signaliserer et frispark til Atlanta United FC.
    50'
    Målsjanse på Mercedes-Benz Stadium! Josef Martinez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    51'
    51'
    Marcelino Moreno (Atlanta United FC) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes-Benz Stadium.
    51'
    Anton Walkes
    Atlanta United FC avanserer forover og Anton Walkes kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    51'
    51'
    52'
    Spillerbytte - Toronto FC
    Inn: Yeferson Soteldo
    Ut: Jacob Shaffelburg
    Toronto FC bytter ut Jacob Shaffelburg med Yeferson Soteldo.
    53'
    Inn: Alejandro Pozuelo
    Ut: Jonathan Osorio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Toronto FC. Inn kommer Alejandro Pozuelo, mens Jonathan Osorio tar plass på benken.
    53'
    Inn: Kemar Lawrence
    Ut: Eriq Zavaleta
    Eriq Zavaleta (Toronto FC) erstattes av Kemar Lawrence.
    53'
    Atlanta United FC avanserer forover i Atlanta. Marcelino Moreno avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    Atlanta United FC avanserer forover i Atlanta. Josef Martinez avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    Det blir farlig! Frispark for Toronto FC er nær straffområde.
    57'
    Patrick Mullins
    Patrick Mullins (Toronto FC) kommer til en målsjanse på Mercedes-Benz Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    59'
    Spillerbytte - Atlanta United FC
    Inn: Amar Sejdic
    Ut: Santiago Sosa
    Gonzalo Pineda gjør dagens første bytte i Atlanta, når han tar ut Santiago Sosa og setter inn Amar Sejdic.
    59'
    Alejandro Pozuelo
    Målsjanse! Alejandro Pozuelo (Toronto FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Richie Laryea
    Toronto FC angriper i Atlanta. Richie Laryea avslutter på mål, men greier ikke å score.
    62'
    62'
    En av Toronto FCs spillere blir avblåst for offside på Mercedes-Benz Stadium.
    62'
    Alan Kelly tildeler Atlanta United FC en corner. Ezequiel Barco sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    65'
    65'
    Toronto FC angriper, men blir avblåst for offside.
    66'
    Toronto FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    67'
    Inn: Erik Lopez
    Ut: Luiz Araujo
    Atlanta United FC gjør sitt andre bytte. Luiz Araujo erstattes av Erik Lopez.
    67'
    Frispark til Atlanta United FC på halvdelen til Toronto FC.
    70'
    Inn: Ifunanyachi Achara
    Ut: Patrick Mullins
    Patrick Mullins (Toronto FC) erstattes av Ifunanyachi Achara.
    70'
    Sjanse til Toronto FC! Alejandro Pozuelo er nær ved å score, men keeper redder.
    71'
    71'
    Alan Kelly signaliserer et frispark til Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    72'
    George Bello
    George Bello (Atlanta United FC) kommer seg fri på Mercedes-Benz Stadium, men avslutningen går utenfor.
    73'
    Josef Martinez (Atlanta United FC) kommer til en målsjanse på Mercedes-Benz Stadium, men klarer ikke å score.
    74'
    Noble Okello (Toronto FC) avanserer forover på Mercedes-Benz Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    75'
    75'
    Toronto FC fosser fremover, men Alan Kelly blåser for offside på Mercedes-Benz Stadium.
    77'
    Inn: Marky Delgado
    Ut: Noble Okello
    Bytte for Toronto FC. Marky Delgado kommer inn for Noble Okello på Mercedes-Benz Stadium.
    77'
    79'
    I Atlanta har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    79'
    80'
    I Atlanta slår Michael Bradley en corner fra venstre.
    82'
    83'
    84'
    Toronto FC angriper i Atlanta, men blir avblåst for offside.
    84'
    Atlanta United FC angriper i Atlanta, men blir avblåst for offside.
    88'
    90'+1
    Inn: George Campbell
    Ut: Marcelino Moreno
    Atlanta United FC gjør sitt tredje bytte. Marcelino Moreno erstattes av George Campbell.
    90'+1
    Inn: Erick Torres
    Ut: Josef Martinez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atlanta United FC. Inn kommer Erick Torres, mens Josef Martinez tar plass på benken.