Terans35' (Str.)
2-0
2-1
    Paulinho
    Atletico Mineiro MG angriper i Curitiba. Paulinho avslutter på mål, men greier ikke å score.
    2'
    Athletico Paranaense PR, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Pablo Echavarria tildeler Atletico Mineiro MG en corner. Pedrinho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    2'
    Frispark Atletico Mineiro MG.
    4'
    Hulk
    Sjanse i Curitiba! Hulk (Atletico Mineiro MG) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    5'
    5'
    Paulinho
    Paulinho (Atletico Mineiro MG) kommer seg fri på Arena da Baixada, men avslutningen går utenfor.
    5'
    Mål for Athletico Paranaense PR!
    Athletico Paranaense PR 1 - 0 Atletico Mineiro MG
    Mål: Vitor Roque
    Målgivende: Romulo
    Mål! Athletico Paranaense PR tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Vitor Roque på Arena da Baixada. Det er en fin assist fra Romulo.
    7'
    Det blir farlig! Frispark for Atletico Mineiro MG er nær straffområde.
    8'
    Hulk
    Atletico Mineiro MG fosser forover og Hulk fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    10'
    10'
    Hulk
    Atletico Mineiro MG angriper i Curitiba. Hulk fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Frispark for Athletico Paranaense PR på egen banehalvdel.
    11'
    I Curitiba slår Pedrinho en corner fra høyre.
    14'
    Pablo Echavarria signaliserer et frispark til Athletico Paranaense PR.
    16'
    Pablo Echavarria signaliserer et frispark til Athletico Paranaense PR på egen banehalvdel.
    21'
    I Curitiba har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    Atletico Mineiro MG tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Athletico Paranaense PR tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Gult kort til Atletico Mineiro MG
    Mariano
    Mariano (Atletico Mineiro MG) pådrar seg et gult kort.
    26'
    Khellven
    Sjanse til Athletico Paranaense PR! Khellven er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    Atletico Mineiro MG, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    David Terans (Athletico Paranaense PR) løfter inn en corner fra høyre på Arena da Baixada.
    28'
    VAR sjekker om det er straffe til Athletico Paranaense PR
    30'
    Dommeren dømmer straffe til Athletico Paranaense PR
    34'
    Straffe til Athletico Paranaense PR
    34'
    Paulinho
    Paulinho (Atletico Mineiro MG) får et gult kort av dommer Pablo Echavarria.
    34'
    Athletico Paranaense PR scorer på straffe!
    Athletico Paranaense PR 2 - 0 Atletico Mineiro MG
    Mål: David Terans
    Mål! Athletico Paranaense PR får et straffespark som David Terans setter i mål på Arena da Baixada. 2-0.
    35'
    Pedrinho
    Atletico Mineiro MG angriper. Pedrinho får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    37'
    37'
    Hulk (Atletico Mineiro MG) slår en corner fra høyre side på Arena da Baixada.
    39'
    Hulk (Atletico Mineiro MG) løfter inn en corner fra høyre på Arena da Baixada.
    39'
    39'
    Patrick vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    41'
    Patrick er tilbake i kampen igjen.
    41'
    Frispark til Athletico Paranaense PR på halvdelen til Atletico Mineiro MG.
    43'
    Paulinho
    Målsjanse på Arena da Baixada! Paulinho fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    44'
    44'
    Romulo
    Athletico Paranaense PR avanserer forover og Romulo kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    45'+2
    45'+2
    I Curitiba slår Pedrinho en corner fra venstre.
    45'+2
    Rodrigo Battaglia
    Rodrigo Battaglia (Atletico Mineiro MG) avanserer forover på Arena da Baixada. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+3
    45'+3
    Pablo Echavarria tildeler Atletico Mineiro MG en corner. Hulk sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+4
    Frispark for Atletico Mineiro MG på egen banehalvdel.
    47'
    Hulk
    Hulk (Atletico Mineiro MG) kommer til en målsjanse på Arena da Baixada, men klarer ikke å score.
    48'
    Pablo Echavarria signaliserer et frispark til Atletico Mineiro MG på egen banehalvdel.
    51'
    52'
    Ze Ivaldo
    Ze Ivaldo (Athletico Paranaense PR) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    54'
    56'
    Frispark Athletico Paranaense PR.
    57'
    Spillerbytte - Atletico Mineiro MG
    Inn: Hyoran
    Ut: Dodo
    Atletico Mineiro MG gjør sitt første bytte. Dodo erstattes av Hyoran.
    59'
    Kan Atletico Mineiro MG utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    62'
    Atletico Mineiro MG fosser fremover, men Pablo Echavarria blåser for offside på Arena da Baixada.
    63'
    Målet til Atletico Mineiro MG sjekkes av VAR
    64'
    Målet til Atletico Mineiro MG blir annullert
    65'
    Spillerbytte - Athletico Paranaense PR
    Inn: Thiago
    Ut: Romulo
    Romulo (Athletico Paranaense PR) erstattes av Thiago.
    66'
    67'
    Mål for Atletico Mineiro MG!
    Athletico Paranaense PR 2 - 1 Atletico Mineiro MG
    Mål: Paulinho
    Målgivende: Hulk
    Mål! Atletico Mineiro MG reduserer til 2-1 ved Paulinho. Flott spill fra Hulk før målet.
    70'
    Christian
    Målsjanse! Christian (Athletico Paranaense PR) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    Patrick
    Sjanse i Curitiba! Patrick (Atletico Mineiro MG) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    72'
    72'
    76'
    Inn: Eduardo Vargas
    Ut: Pedrinho
    Atletico Mineiro MG bytter ut Pedrinho med Eduardo Vargas. Dette er det andre byttet som Eduardo Coudet gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Pablo Felipe
    Ut: Vitor Roque
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Athletico Paranaense PR. Inn kommer Pablo Felipe, mens Vitor Roque tar plass på benken.
    78'
    Inn: Tomas Cuello
    Ut: David Terans
    Athletico Paranaense PR bytter ut David Terans med Tomas Cuello.
    78'
    79'
    Khellven (Athletico Paranaense PR) løfter inn en corner fra høyre på Arena da Baixada.
    80'
    Thiago
    Målsjanse til Athletico Paranaense PR! Thiago treffer mål, men keeper redder.
    81'
    81'
    Pablo Echavarria signaliserer et frispark til Atletico Mineiro MG.
    82'
    Hulk
    Atletico Mineiro MG avanserer forover i Curitiba. Hulk avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    Inn: Hugo Moura
    Ut: Christian
    Christian (Athletico Paranaense PR) erstattes av Hugo Moura.
    84'
    Athletico Paranaense PR må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Atletico Mineiro MG.
    85'
    Hjørnespark til Atletico Mineiro MG
    87'
    Skudd på mål, Atletico Mineiro MG
    87'
    87'
    Andre gule kort til Atletico Mineiro MG
    Mariano
    Dommer Pablo Echavarria gir Mariano (Atletico Mineiro MG) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    88'
    88'
    90'
    Hyoran
    Målsjanse til Atletico Mineiro MG! Hyoran treffer mål, men keeper redder.
    90'+1
    90'+1
    Hyoran
    Hyoran (Atletico Mineiro MG) kommer seg fri på Arena da Baixada, men avslutningen går utenfor.
    90'+2
    Hyoran (Atletico Mineiro MG) slår en corner fra venstre side på Arena da Baixada.
    90'+3
    I Curitiba slår Hyoran en corner fra venstre.
    90'+4
    Inn: Bruno Fuchs
    Ut: Mauricio Lemos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atletico Mineiro MG. Inn kommer Bruno Fuchs, mens Mauricio Lemos tar plass på benken.