Ble dekket av Jonas Andreassen Wikborg

Premier League er tilbake, 100 dager etter forrige gang vi sist så de engelske lagene i aksjon i ligaen! Først ut er Aston Villa og Sheffield United, to lag som har mye på spill de siste 10 kampene.
    Aston Villa kjemper for å unngå nedrykk. Laget ligger på 19. plass med sine 25 poeng, men med seier i dag er Grealish & Co. plutselig oppe på 16. plass og trygg grunn.
    Sheffield United kjemper på sin side en oppsiktsvekkende kamp om spill i Europa neste sesong. Sander Berge & Co. har 43 poeng, ligger på 7. plass, men klatrer til 5. plass med seier - bare to poeng bak 4.-plassen som gir CL-plass.
    Begge lagene spilte i Championship i fjor, og da var det Sheffield United som kom best ut av oppgjørene. Det endte 3-3 på Villa Park, men hele 4-1 til Sheffield United på Bramall Lane. Også i vinterens kamp i Premier League var det dagens bortelag som var best. Da endte det 2-0 etter to scoringer av John Fleck.
    Jack Grealish er mannen å se opp for på hjemmelaget. Den kreative midtbanespilleren står med syv ligamål denne sesongen og har vært ryktet til blant andre Manchester United. Grealish, som også er kjent for sin sprell utenfor banen, er verdsatt til omtrent 800 millioner kroner. Foto: REUTERS
    Aston Villa (4-3-3): Nyland - Konsa, Hause, Mings, Targett - McGinn, Douglas Luiz, Hourihane - El Ghazi, Davis, Grealish
    Villa-benken: Reina, Taylor, Nakamba, Trezeguet, Borja, Samatta, Jota, Elmohamady og Vassilev.
    Sheffield United (5-3-2): Henderson - Baldock, Basham, Egan, Robinson, Stevens - Lundstram, Norwood, Berge - McBurnie, Sharp
    Sheffield-benken: Jagielka, Rodwell, McGoldrick, Moore, S. Freeman, L. Freeman, Osborn, Mousset og Clarke.
    To nordmenn fra start - Sander Berge er å finne på Sheffield Uniteds midtbane, men også Ørjan Håskjold Nyland starter. Han skal vokte buret til Aston Villa.
    Aston Villa gjør hele seks endringer fra laget som tapte 0-4 mot Leicester for 100 dager siden. Sheffield United gjør bare to fra laget som slo Norwich i forrige serierunde, men det er også på grunn av skader. Både Fleck og O'Connell er skadet.
    Det er straks kampstart, men først ett minutts stillhet for de som har gått bort i løpet av corona-pandemien. Spillerne står rundt midtsirkelen.
    Samtlige setter på kne etter at kampen er blåst i gang, det for å markere mot rasisme. Mektig. Spillerne har også Black Lives Matter på baksiden av drakten der det vanligvis står etternavnet på vedkommende. Skjermdump: TV 2 Sport Premium.
    1'
    Lang innkast for bortelaget, og det er ikke ueffent. Sharp får hodet på ball, men header utenfor.
    3'
    Grealish får ballen i mellomrommet, men Lundstram henger på. Angrepet stopper litt opp, men hjemmelaget beholder ballen.
    4'
    Kampens første corner går til Aston Villa.
    5'
    Ballen heades unna, men så tilbake i feltet igjen. Der ender den til slutt opp hos Hourihane, som får brukbart treff på halvvolley. Henderson er med på notene.
    7'
    KJEMPESJANSE - MEN DET ER VINKET! Davis får ballen i bakrom og setter fart mot målet til Henderson. Keeperen kommer ut, men nøler og går tilbake igjen, før han redder forsøket til spissen. Det hadde uansett ikke blitt tellende, for Davis vinkes av.
    8'
    Ny corner til hjemmelaget.
    10'
    STOR SJANSE! Grealish lemper inn på bakre, og der står Hause, som header ballen inn i feltet igjen. Davis stiger til værs, men makter ikke holde ballen under tverrligger fra kloss hold.
    11'
    Grealish mener han blir holdt, men det dømmes frispark mot Villas playmaker.
    12'
    Hourihane med innlegg, men der står Berge. Nordmannen header unna.
    15'
    Det er hjemmelaget som har hatt initiativet de første 15. Nyland er ennå ikke satt på ordentlig prøve.
    15'
    Frispark i god innleggsposisjon for Villa, som flytter opp Mings.
    16'
    Grealish svinger inn mot McGinn, som får hodet på ballen. Henderson redder.
    17'
    Nyland er våken og banker en ball unna før det blir ordentlig farlig.
    17'
    Berge vipper Basham gjennom på høyrekanten. Han vinner kampens første corner for Sheffield United.
    19'
    Får ingenting ut av den, bortelaget, men beholder ballen.
    20'
    Ballbesittelse: 52-48
    22'
    Ny corner til Villa. Davis fremprovoserer den.
    23'
    NÆRE! Hause setter pannebrasken til, men snidder bare ballen istedenfor å treffe den rent. Der burde han ha gjort det en god del bedre.
    24'
    Berge blir dratt ned og får frispark. Da blåser dommer Michael Oliver også for vannpause.
    24'
    VILLA VIL HA STRAFFE! El Ghazi faller innenfor sekstenmeteren og vil ha straffe. Ser litt billig ut, men det er jo også klønete av Lundstram.
    27'
    Gult kort til Aston Villa
    Douglas Luiz
    Stopper en kontring.
    28'
    Sheffield United kommer til to innlegg fra høyre, men begge ganger mangler det litt på presisjonen. Kommer seg aldri til avslutning, bortelaget.
    28'
    Grealish blir stoppet ved dødlinja til bortelaget.
    29'
    Corner til Sheffield United: Norwood ser ut til å prøve å skru ballen inn, men Nyland er med på notene. Plukker.
    31'
    Davis er sterk i duell mot Egan og hælsparket er lurt, men ballen finner ikke veien til en medspiller.
    34'
    Corner til Villa.
    35'
    NESTEN! Utoverskrudd denne gang, men igjen er det nære på. Hause blir truffet i brystet, og da ender ballen liiike utenfor.
    35'
    Nyland med et godt oppspill mot Grealish, som blir klippet ned av Sander Berge.
    36'
    Gult kort til Sheffield United
    John Lundstram
    Står i veien for at frisparket blir tatt kjapt. Unødvendig.
    37'
    McGinn og Robinson i duell innenfor feltet til Sheffield. Den duellen vinner Sheffield-stopperen så vidt det er.
    38'
    Sharp vinner frispark i god innleggsposisjon. Hause er ikke enig.
    42'
    GOAL LINE TECHNOLOGY-SKANDALE! Nyland plukker ballen, men faller inn i eget mål. Sheffield-United-spillerne går umiddelbart til dommeren, men han sier at klokka ikke rister - og at det ikke er mål. Men rerisene viser at ballen var inne.
    43'
    Og hvor er VAR? TV-bildene viser tydelig at ballen er inne. Dette er noe av det merkeligste jeg har sett.
    44'
    Nyland blir dyttet inn i mål av egen spiller, men ballen er jo langt inne.
    44'
    - Hawkeye-skandale! Jeg kan ikke tro det. Dette har jeg aldri i mitt liv sett før. TV 2-kommentator Jesper Mathisen snakker i titler.
    45'
    Det er for øvrig lagt til to minutter.
    45'+2
    Corner til Villa: Får ingenting ut av den.
    47'
    KJEMPEREDNING! Targett finner Davis i bakrom, som er sterk, vender opp og skyter. Henderson varter opp med en strålende redning.
    53'
    Villas syvende corner for kvelden. Det ender i utspill fra mål.
    53'
    Ny Villa-corner, men heller ikke denne gang blir det mål. Nyland redder en heading.
    56'
    NÆRE! Davis mangler et par skostørrelser fra å skli ballen i mål. Grealish med en herlig stikker mot El Ghazi i forkant.
    58'
    NY, GOD REDNING! Grealish får akkurat ballen frem til McGinn, som plasserer ballen mot hjørnet. Dean Henderson varter opp med nok en god redning.
    60'
    Corner til Villa: Heades utenfor, men via en forsvarer.
    60'
    Kort variant fra hjemmelaget denne gang, men det blir ikke farlig.
    61'
    Lundstram banker ballen inn, men Mings header unna.
    64'
    En kjapp drikkepause idet de første byttene forberedes.
    68'
    Spillerbytte - Sheffield United
    Inn: Luke Freeman
    Ut: Sander Berge
    69'
    Inn: David McGoldrick
    Ut: Billy Sharp
    69'
    Spillerbytte - Aston Villa
    Inn: Mbwana Samatta
    Ut: Keinan Davis
    69'
    Inn: Trezeguet
    Ut: Anwar El Ghazi
    69'
    Stor sjanse til Lundstram, men Douglas Luiz gjør en god defensiv jobb.
    70'
    KJEMPESJANSE PÅ CORNEREN: Men headingen går rett på Nyland.
    71'
    Lagene har fem bytter hver, men kan ikke stoppe spillet mer enn tre ganger for å gjennomføre byttene.
    74'
    Lundstram legger inn, Nyland bokser ut i farlig område, men der er heldigvis en lagspiller.
    75'
    Inn: Marvelous Nakamba
    Ut: John McGinn
    76'
    Inn: Ahmed Elmohamady
    Ut: Ezri Konsa
    76'
    79'
    Ikke farlig denne gang heller. Ballen ender i klypene til Henderson.
    79'
    Grealish blir klippet ned nok en gang på midtbanen. Har fått mye juling i dag.
    80'
    Inn: Lys Mousset
    Ut: Oliver McBurnie
    81'
    Det er Aston Villa som er mest giret på de tre poengene i øyeblikket, men bortelaget har heller ikke gitt opp håpet om seieren. Dette kan gå begge veier.