Aston Villa (4-3-3): Reina - Elmohamady, Konsa, Mings, Targett - McGinn, Luiz, Hourihane - Trezeguet, Samatta, Grealish.
    Arsenal (3-4-3): Martinez - Holding, Luiz, Kolasinac - Soares, Ceballos, Torreira, Saka - Nketiah, Lacazette, Aubameyang.
    Tar det kort.
    4'
    Innlegget heades unna av Hourihane.
    4'
    McGinn kommer først på et innlegg, men headingen går både over og utenfor målet.
    8'
    Elmohamady med et vanskelig tilbakespill til Reina. Keeperen får ikke ballen unna og Arsenal får et hjørnespark.
    8'
    Hjørnesparket slås ut mot Torreira som står utenfor 16-meteren. Han fyrer til på volley, men skuddet blir enkelt blokkert av Villa-forsvaret.
    9'
    Elmohamady ligger nede. Ser ut som en strekk.
    10'
    Elmohamady kommer inn på banen igjen.
    12'
    Nketiah prøver å få av gårde et skudd inne i boksen, men førstetouchet blir litt for dårlig.
    13'
    Det åpner seg opp for Arsenal, men innlegget til Saka er svakt.
    16'
    Nydelig ball fra Luiz opp til Soares. Backen får et litt dårlig touch, men skaffer et hjørnespark.
    19'
    Aston Villa header unna.
    19'
    Nytt hjørnespark til Arsenal.
    20'
    Blir ikke noe farlig ut av det. Saka kommer etter hvert til et nytt innlegg. Det går via en Villa-forsvarer og ut til hjørnespark.
    21'
    Slår den ut i feltet, men Aston Villa får den igjen ganske greit unna.
    21'
    Rimelig sjansefattig så langt. Aston Villa som kontrollerer på egen banehalvdel for øyeblikket.
    24'
    Drikkepause.
    24'
    Spillerbytte - Aston Villa
    Inn: Frederic Guilbert
    Ut: Ahmed Elmohamady
    26'
    McGinn forsøker å vende om inne i Arsenals boks, men får ikke fyrt av skuddet.
    26'
    Mål for Aston Villa!
    Aston Villa 1 - 0 Arsenal
    Mål: Trezeguet
    Målgivende: Tyrone Mings
    Egypteren hamrer Aston Villa i ledelsen! Tyrone Mings stusser en corner videre, og i returrom venter Trezeguet. Han banker til på direkten, og får drømmetreff! Ballen suser inn i høyre hjørne!
    27'
    Ceballos prøver seg fra 20 meter. Laaangt over mål.
    29'
    Aston Villa er nå over nedrykksstreken på målforskjell etter at Watford røk 0-4 tidligere i dag.
    31'
    Aubameyang slår inn mot Lacazette, men franskmannen er under hardt press, og mister ballen.
    33'
    Gult kort til Arsenal
    Lucas Torreira
    36'
    Villa kommer igjen. Trezeguet slår inn. Klareres, men får til slutt en corner ut av det.
    41'
    ... og Trezueget stiller seg klar på samme sted som sist.
    41'
    Men denne corneren heades unna.
    41'
    Trezeguet kommer til avslutning med hodet! Reina tar den greit.
    43'
    Nketiah sniker seg rundt Targett på Villas venstreback. Innlegget blokkeres til corner.
    43'
    Grealish nære med langskudd! Den kreative midtbanespilleren er helt alene der ute til venstre, og han brenner til fra meget langt hold. Martinez har ikke kontroll, og det er ikke veldig langt unna at den ballen daler ned i lengste kryss!
    45'
    Tre minutter tillegg.
    45'+1
    Arsenal presser på før pause her.
    45'+3
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Granit Xhaka
    Ut: Lucas Torreira
    46'
    Samatta klarer å skaffe et hjørnespark ut av ingenting.
    47'
    David Luiz header unna.
    47'
    Kort corner til Grealish, før Hourihane får ballen tilbake. Han slår inn lavt på direkten, men Arsenal henger med.
    49'
    Mye frem og tilbake med flere Arsenal-spillere inne i Aston Villas boks, uten at noen av dem klarer å fyre av noe skudd.
    51'
    Soares slår inn fra høyre, og ballen lander hos Saka. Han bredsider ballen himmelhøyt over.
    51'
    Stor Arsenal-sjanse! Aubameyang får ballen feilvendt på fem meter, men ikke verre enn at han får skutt mot mål. Der kaster Konsa seg ned, og avverger scoring!
    55'
    Grealish finner McGinn inne i 16-meteren. Han prøver å videreføre ballen inn foran mål, men treffer ingen medspillere.
    56'
    Guilbert nære! Ballen spretter Villas vei, og innbytteren skyter fra 10 meters hold. Treffer et Arsenal-bein, og holder på å snike seg inn i hjørnet. Går utenfor.
    57'
    Inn: Nicolas Pepe
    Ut: David Luiz
    60'
    Inn: Kieran Tierney
    Ut: Bukayo Saka
    60'
    Arsenal roter bort en kjempemulighet! Tierney slår en enorm ball som skrur perfekt inn foran Aubameyang på løp. Han har på seg Konsa, men med to ledige lagkamerater inne i boksen burde det likevel vært muligheter. Men Aubameyang bommer på begge to!
    64'
    Douglas Luiz legger Pepe i bakken. Frispark inne på Villas halvdel.
    67'
    Aubameyang header over mål.
    68'
    Gult kort til Aston Villa
    Douglas Luiz
    Stopper Pepe på vei frem.
    71'
    Inn: Keinan Davis
    Ut: Mbwana Samatta
    73'
    Inn: Marvelous Nakamba
    Ut: Conor Hourihane
    73'
    Innbytteren Davis er centimetere unna å doble ledelsen! Han spilles gjennom av Grealish, og stiller inn siktet på lengste hjørne – men ballen stryker utsiden av stolpen!
    75'
    Ellevill Arsenal-sjanse! Nketiah header en corner i stolpen, og så Pepe Reina på å rote ballen i eget mål! Den tidligere Liverpool-målvakten kaster seg over ballen i siste liten.
    77'
    McGinn hamrer til! Martinez redder.
    78'
    Inn: Joseph Willock
    Ut: Cedric Soares
    79'
    McGinn brenner til igjen. Utenfor.
    82'
    Grealish stormer i angrep – men innser at det kan være lurt å vente på lagkameratene, og stopper opp. Angrepet ebber ut i ingenting.
    85'
    Pepe klippes ned av Targett, og dommeren lar først spillet gå. Assistenten vinker dog febrilsk, og etter noen sekunder blir det frispark like utenfor boksen.
    87'
    Matt Targett
    87'
    Pepe slår hardt inn foran mål, og Tyrone Mings ender opp med å heade ballen over eget mål!
    88'
    For å gjenta situasjonen før overtiden her: Aston Villa ligger altså akkurat nå over nedrykksstreken på målforskjell. Det er helt vitalt at de holder på denne ledelsen om de vil overleve i Premier League.
    90'
    Fire minutter tillegg.
    90'+1
    Joseph Willock
    90'+1
    Inn: Henri Lansbury
    Ut: John McGinn
    90'+3
    Arsenal kommer...
    90'+5
    Ceballos slår inn – og Reina holder!
    90'+5
    Kampen er over, og for en viktig seier for Aston Villa! Nå har de alt i egne hender før siste serierunde, der de skal møte West Ham. Arsenal skal på sin side møte Villas rival i nedrykksstriden, Watford.