Ajax Amsterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    11'
    Gult kort til Aston Villa
    Morgan Elliot Rogers
    Morgan Elliot Rogers (Aston Villa) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    11'
    Sivert Mannsverk
    Målsjanse til Ajax Amsterdam! Sivert Mannsverk Heggheim treffer mål, men keeper redder.
    12'
    Aston Villa, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Frispark Aston Villa.
    13'
    Gult kort til Ajax
    Sivert Mannsverk Heggheim må stå over en kamp for Ajax Amsterdam etter å ha fått gult kort av dommer Orel Grinfeeld.
    14'
    Frisparket tildelt Aston Villa er farlig nær Ajax Amsterdams målområde.
    14'
    Ollie Watkins (Aston Villa) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Villa Park.
    16'
    Orel Grinfeeld signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    19'
    Ollie Watkins
    Ollie Watkins (Aston Villa) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    19'
    Ollie Watkins er på beina igjen og fortsetter kampen.
    20'
    Orel Grinfeeld signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam.
    20'
    Leon Bailey
    Aston Villa angriper, men avslutningen til Leon Bailey går utenfor.
    22'
    Moussa Diaby
    Aston Villa angriper. Moussa Diaby får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    25'
    Ajax, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Douglas Luiz (Aston Villa) løfter inn en corner fra høyre på Villa Park.
    25'
    Mål for Aston Villa!
    Aston Villa 1 - 0 Ajax
    Mål: Ollie Watkins
    Målgivende: Douglas Luiz
    Mål! Ollie Watkins header ballen i mål og gir Aston Villa ledelsen 1-0 på Villa Park. Douglas Luiz sto for den målgivende pasningen.
    25'
    27'
    Frispark i en god posisjon for Aston Villa!
    30'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Birmingham fordi Josip Sutalo får behandling for en skade på banen.
    32'
    Spillerbytte - Aston Villa
    Inn: Jhon Jader Duran Palacio
    Ut: Ollie Watkins
    Aston Villa gjør sitt første bytte. Ollie Watkins erstattes av Jhon Jader Duran Palacio.
    32'
    Ajax Amsterdam slipper å klare seg uten Josip Sutalo som kommer tilbake på banen igjen.
    32'
    I Birmingham slår Leon Bailey en corner fra høyre.
    36'
    Dommer Orel Grinfeeld venter med å sette i gang spillet fordi Ahmetcan Kaplan ligger nede.
    37'
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Chuba Akpom
    Ut: Ahmetcan Kaplan
    John Van't Schip (Ajax Amsterdam) tar ut Ahmetcan Kaplan som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Chuba Akpom.
    40'
    Jhon Jader Duran Palacio ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    43'
    Jhon Jader Duran Palacio er på beina igjen og fortsetter kampen på Villa Park.
    43'
    Morgan Elliot Rogers (Aston Villa) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Inn: Youri Tielemans
    Ut: Morgan Elliot Rogers
    Unai Emery gjør dagens andre bytte i Birmingham, når han tar ut Morgan Elliot Rogers og setter inn Youri Tielemans.
    46'
    Jhon Jader Duran Palacio
    Jhon Jader Duran Palacio (Aston Villa) kommer seg fri på Villa Park, men avslutningen går utenfor.
    46'
    Frispark for Aston Villa på egen banehalvdel.
    48'
    55'
    56'
    Jhon Jader Duran Palacio (Aston Villa) kommer til en målsjanse på Villa Park, men klarer ikke å score.
    59'
    VAR sjekker om det er straffe til Aston Villa
    59'
    Ingen straffe til Aston Villa
    59'
    Aston Villa 2 - 0 Ajax
    Mål: Leon Bailey
    Mål! Aston Villa øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Leon Bailey på Villa Park. Douglas Luiz var nest sist på ballen.
    60'
    Orel Grinfeeld tildeler Aston Villa en corner. Douglas Luiz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    Aston Villa avanserer forover på Villa Park og Jhon Jader Duran Palacio kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Ajax Amsterdam.
    63'
    63'
    Sjanse! Aston Villa avanserer forover, men Jhon Jader Duran Palacio avslutter utenfor.
    64'
    Josip Sutalo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    64'
    Josip Sutalo er tilbake på banen igjen.
    65'
    Frispark til Aston Villa på halvdelen til Ajax Amsterdam.
    66'
    Andre gule kort til Ajax
    Dommer Orel Grinfeeld gir Sivert Mannsverk Heggheim (Ajax Amsterdam) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    66'
    Aston Villa fosser forover og Moussa Diaby fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    68'
    68'
    Inn: Anton Gaaei
    Ut: Josip Sutalo
    Ajax Amsterdam bytter ut Josip Sutalo som ikke ser ut til å kunne fortsette. John Van't Schip blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Anton Gaaei.
    69'
    Orel Grinfeeld signaliserer et frispark til Aston Villa på egen banehalvdel.
    71'
    Spillet på Villa Park er stoppet midlertidig fordi Diego Carlos ligger nede.
    73'
    Inn: Clement Lenglet
    Ut: Diego Carlos
    Unai Emery (Aston Villa) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Clement Lenglet erstatter Diego Carlos som sannsynligvis er skadet.
    74'
    Inn: Tim Iroegbunam
    Ut: Leon Bailey
    Bytte for Aston Villa. Tim Iroegbunam kommer inn for Leon Bailey på Villa Park.
    75'
    Aston Villa 3 - 0 Ajax
    Mål: Jhon Jader Duran Palacio
    I Birmingham øker Aston Villa ledelsen til 3-0 takket være et mål av Jhon Jader Duran Palacio.