1-0
1-1
    Andreas Vasilogiannis (Lamia) løfter inn en corner fra venstre på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    2'
    Gult kort til PAS Lamia 1964
    Giannis Skondras
    Giannis Skondras (Lamia) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    4'
    Asteras Tripolis fosser fremover, men Dimitris Karantonis blåser for offside på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    4'
    Dimitris Karantonis signaliserer et frispark til Asteras Tripolis.
    8'
    Adrian Riera (Asteras Tripolis) slår en corner fra venstre side på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    9'
    Christos Aravidis
    Sjanse til Lamia! Christos Aravidis er nær ved å score, men keeper redder.
    12'
    Asteras Tripolis, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Asteras Tripolis tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Mål for Asteras Tripolis!
    Asteras Tripolis 1 - 0 PAS Lamia 1964
    Mål: Crespi
    Francesc Regis setter ballen i nettet og Asteras Tripolis leder nå 1-0.
    18'
    Andreas Vasilogiannis (Lamia) løfter inn en corner fra høyre på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    20'
    Lazar Romanic
    Lamia avanserer forover i Tripoli. Lazar Romanic avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    Christos Aravidis (Lamia) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Frispark for Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark til Lamia på halvdelen til Asteras Tripolis.
    27'
    Frispark Asteras Tripolis.
    27'
    Kan Lamia utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    28'
    Andreas Vasilogiannis
    Andreas Vasilogiannis (Lamia) kommer til en målsjanse på Theodoros Kolokotronis Stadium, men klarer ikke å score.
    29'
    Andreas Vasilogiannis (Lamia) slår en corner fra høyre side på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    30'
    Konstantinos Bouloulis
    Lamia angriper i Tripoli. Konstantinos Bouloulis avslutter på mål, men greier ikke å score.
    30'
    Nikolaos Papadopoulos ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    32'
    Tilbake fra skade: Asteras Tripolis
    32'
    Dimitris Karantonis signaliserer et frispark til Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    33'
    Dimitris Karantonis tildeler Asteras Tripolis en corner. Adrian Riera sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    Lamia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Offside! Christos Aravidis blir vinket av og Lamia må dermed bygge opp et nytt angrep.
    39'
    Frispark for Lamia på egen banehalvdel.
    42'
    Mark Asigba
    Dommeren gir Mark Asigba (Lamia) et gult kort.
    43'
    Adrien Riera
    Målsjanse til Asteras Tripolis! Adrian Riera treffer mål, men keeper redder.
    45'+1
    PAS Lamia 1964, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    I Tripoli har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    Spillerbytte - Asteras Tripolis
    Inn: Jeronimo Barrales
    Ut: Sudais Ali Baba
    Milan Rastavac (Asteras Tripolis) gjør sitt første bytte for dagen. Jeronimo Barrales erstatter Sudais Ali Baba.
    46'
    Jeronimo Barrales
    Jeronimo Barrales (Asteras Tripolis) kommer til en målsjanse på Theodoros Kolokotronis Stadium, men klarer ikke å score.
    46'
    En av Lamias spillere går i offside.
    48'
    Mål for PAS Lamia 1964!
    Asteras Tripolis 1 - 1 PAS Lamia 1964
    Mål: Miguel Bianconi
    Miguel Bianconi scorer og utligningen er et faktum på Theodoros Kolokotronis Stadium. 1-1.
    50'
    I Tripoli har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    51'
    52'
    52'
    Frispark Lamia.
    54'
    Gult kort til Asteras Tripolis
    Nikolaos Papadopoulos
    Nikolaos Papadopoulos (Asteras Tripolis) pådrar seg et gult kort.
    54'
    55'
    56'
    57'
    Dimitris Karantonis signaliserer et frispark til Lamia på egen banehalvdel.
    58'
    61'
    62'
    Spillerbytte - PAS Lamia 1964
    Inn: Tasos Karamanos
    Ut: Miguel Bianconi
    Lamia bytter ut Miguel Bianconi med Tasos Karamanos. Dette er det første byttet som Georgios Petrakis gjør i dagens kamp.
    68'
    Adrian Riera (Asteras Tripolis) løfter inn en corner fra venstre på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    71'
    Georgios Antzoulas
    Asteras Tripolis angriper på Theodoros Kolokotronis Stadium. Georgios Antzoulas header utenfor.
    71'
    Daniel Adejo
    Daniel Adejo (Lamia) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    74'
    74'
    Inn: Konstantinos Nikolopoulos
    Ut: Andreas Vasilogiannis
    Lamia bytter ut Andreas Vasilogiannis med Konstantinos Nikolopoulos.
    75'
    Crespi
    Kjempesjanse! Francesc Regis (Asteras Tripolis) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    76'
    77'
    Konstantinos Nikolopoulos
    Målsjanse! Konstantinos Nikolopoulos (Lamia) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    Sjanse! Lamia avanserer forover, men Lazar Romanic avslutter utenfor.
    78'
    Sito vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    80'
    83'
    83'
    Inn: Panagiotis Tzimas
    Ut: Sito
    Panagiotis Tzimas (Asteras Tripolis) erstatter Sito som ser ut til å måtte forlate Theodoros Kolokotronis Stadium med en skade.
    83'
    Inn: Ismail Sassi
    Ut: Christos Aravidis
    Christos Aravidis (Lamia) erstattes av Ismail Sassi.
    84'
    Inn: Christoforos Karagiannis
    Ut: Giannis Skondras
    Lamia gjør sitt fjerde bytte. Giannis Skondras erstattes av Christoforos Karagiannis.
    84'
    Asteras Tripolis avanserer forover i Tripoli. Jeronimo Barrales avslutter, men treffer ikke mål.
    87'
    Frisparket tildelt Lamia er farlig nær Asteras Tripoliss målområde.
    87'
    Georgios Antzoulas (Asteras Tripolis) pådrar seg et gult kort.
    88'
    90'
    Panagiotis Tzimas
    Målsjanse til Asteras Tripolis! Panagiotis Tzimas treffer mål, men keeper redder.