Frispark til Asteras Tripolis på halvdelen til OFI Crete.
    Jeronimo Barrales (Asteras Tripolis) header mot mål, men ballen går utenfor.
    Asteras Tripolis angriper i Tripoli, men blir avblåst for offside.
    2'
    Ioannis Papadopoulos signaliserer et frispark til OFI Crete.
    6'
    Adil Nabi (OFI Crete) slår en corner fra høyre side på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    7'
    I Tripoli har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    Gult kort til OFI Crete
    Bruce Kamau
    Dommeren gir Bruce Kamau (OFI Crete) et gult kort.
    9'
    Frispark Asteras Tripolis.
    9'
    Det blir farlig! Frispark for Asteras Tripolis er nær straffområde.
    12'
    Adrien Riera
    Adrien Riera (Asteras Tripolis) kommer seg fri på Theodoros Kolokotronis Stadium, men avslutningen går utenfor.
    13'
    OFI Crete tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    15'
    Ioannis Papadopoulos signaliserer et frispark til OFI Crete på egen banehalvdel.
    16'
    20'
    21'
    Sito
    Asteras Tripolis angriper og Sito får avsluttet. Headingen treffer ikke OFI Crete-målet.
    23'
    Frispark for OFI Crete på egen banehalvdel.
    23'
    Jeronimo Barrales (Asteras Tripolis) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    26'
    OFI Crete, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Asteras Tripolis tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Asteras Tripolis angriper, men Ioannis Papadopoulos blåser for offside.
    27'
    I Tripoli har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Adil Nabi
    Adil Nabi (OFI Crete) kommer til en målsjanse på Theodoros Kolokotronis Stadium, men klarer ikke å score.
    28'
    Asteras Tripolis avanserer forover i Tripoli. Adrien Riera avslutter, men treffer ikke mål.
    30'
    Jeronimo Barrales (Asteras Tripolis) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    35'
    Frispark for Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    35'
    Mål for Asteras Tripolis!
    Asteras Tripolis 1 - 0 OFI Crete
    Mål: Adrien Riera
    Målgivende: David Carmona
    Mål! Adrien Riera gir Asteras Tripolis en 1-0 ledelse. Det er en fin assist fra David Carmona.
    38'
    Lazaros Lamprou
    Lazaros Lamprou (OFI Crete) kommer til avslutning på Theodoros Kolokotronis Stadium, men headingen blir reddet.
    40'
    Asteras Tripolis, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    41'
    Adrien Riera (Asteras Tripolis) fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    44'
    Spillerbytte - Asteras Tripolis
    Inn: Kevin Soni
    Ut: Eneko Capilla
    Asteras Tripolis bytter ut Eneko Capilla med Kevin Soni. Dette er det første byttet som Milan Rastavac gjør i dagens kamp.
    46'
    Spillerbytte - OFI Crete
    Inn: Kosmas Tsilianidis
    Ut: Bruce Kamau
    Nikos Nioplias (OFI Crete) gjør sitt første bytte for dagen. Kosmas Tsilianidis erstatter Bruce Kamau.
    46'
    Kevin Soni
    Sjanse! Asteras Tripolis avanserer forover, men Kevin Soni avslutter utenfor.
    47'
    Kevin Soni
    Målsjanse til Asteras Tripolis! Kevin Soni treffer mål, men keeper redder.
    48'
    48'
    51'
    52'
    Adil Nabi (OFI Crete) løfter inn en corner fra høyre på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    54'
    55'
    57'
    Konstantinos Giannoulis
    Dommer Ioannis Papadopoulos gir Konstantinos Giannoulis (OFI Crete) et gult kort.
    58'
    58'
    Inn: Mike Van Duinen
    Ut: Adil Nabi
    Adil Nabi (OFI Crete) erstattes av Mike Van Duinen.
    58'
    Felipe Gallegos (OFI Crete) løfter inn en corner fra venstre på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    60'
    Luc Castaignos
    Luc Castaignos (OFI Crete) mottar sitt første gule kort for dagen på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    60'
    Ioannis Papadopoulos signaliserer et frispark til Asteras Tripolis like utenfor OFI Crete-området.
    60'
    Lazaros Lamprou skyter i stolpen! Stor sjanse for OFI Crete i Tripoli.
    62'
    Praxitelis Vouros
    Praxitelis Vouros (OFI Crete) pådrar seg et gult kort.
    62'
    Ioannis Papadopoulos signaliserer et frispark til Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    62'
    Inn: Frixos Grivas
    Ut: Felipe Gallegos
    OFI Crete bytter ut Felipe Gallegos med Frixos Grivas.
    64'
    Inn: Juan Neira
    Ut: Luc Castaignos
    OFI Crete bytter ut Luc Castaignos med Juan Neira.
    64'
    Kosmas Tsilianidis
    OFI Crete fosser forover og Kosmas Tsilianidis fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    66'
    66'
    Inn: Leo Tilica
    Ut: Adrien Riera
    Milan Rastavac gjør dagens tredje bytte i Tripoli, når han tar ut Adrien Riera og setter inn Leo Tilica.
    66'
    Inn: Crespi
    Ut: Sito
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Asteras Tripolis. Inn kommer Crespi, mens Sito tar plass på benken.
    67'
    Gult kort til Asteras Tripolis
    Juan Munafo
    Juan Munafo (Asteras Tripolis) får et gult kort av dommer Ioannis Papadopoulos.
    68'
    68'
    Jeronimo Barrales (Asteras Tripolis) header utenfor.
    71'
    72'
    Giorgos Kanellopoulos
    Dommer Ioannis Papadopoulos viser Giorgos Kanellopoulos (Asteras Tripolis) det gule kortet.
    73'
    Frispark OFI Crete.
    73'
    En av Asteras Tripoliss spillere blir avblåst for offside på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    76'
    Inn: Jose Luis Valiente
    Ut: Giorgos Kanellopoulos
    Milan Rastavac (Asteras Tripolis) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Jose Luis Valiente erstatter Giorgos Kanellopoulos.
    77'
    78'
    Kevin Soni
    Sjanse i Tripoli! Kevin Soni (Asteras Tripolis) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    79'
    79'
    I Tripoli slår Jose Luis Valiente en corner fra venstre.
    79'
    Frispark i en god posisjon for OFI Crete!
    82'
    83'
    85'
    Inn: Paschalis Staikos
    Ut: Jonathan De Guzman
    OFI Crete bytter ut Jonathan De Guzman med Paschalis Staikos.
    86'
    Juan Munafo ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    87'
    88'
    Dommer Ioannis Papadopoulos viser Jeronimo Barrales (Asteras Tripolis) det gule kortet.
    88'
    88'
    Tilbake fra skade: Asteras Tripolis
    89'
    89'
    Inn: Walter Iglesias
    Ut: Juan Munafo
    Asteras Tripolis bytter ut Juan Munafo som ikke ser ut til å kunne fortsette. Milan Rastavac blir dermed tvunget til å gjøre sitt femte bytte og setter inn Walter Iglesias.
    90'
    90'+1
    90'+2
    Frisparket tildelt Asteras Tripolis er farlig nær OFI Cretes målområde.
    90'+3
    Triantafyllos Pasalidis
    Triantafyllos Pasalidis (OFI Crete) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.