3-1
4-1
    Frispark for Ascoli på egen banehalvdel.
    1'
    Marcello Falzerano (Ascoli) slår en corner fra høyre side på Cino e Lillo Del Duca.
    4'
    Marcello Falzerano (Ascoli) løfter inn en corner fra høyre på Cino e Lillo Del Duca.
    4'
    Offside! Jeremiah Streng blir vinket av og Ascoli må dermed bygge opp et nytt angrep.
    5'
    Lecco tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Daniele Rutella tildeler Lecco en corner. Franco Lepore sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    VAR sjekker om det er straffe til Lecco
    9'
    Straffe til Lecco
    12'
    Dommeren dømmer straffe til Lecco
    13'
    Gult kort til Ascoli Calcio 1898
    Karim Zedadka
    Karim Zedadka (Ascoli) får et gult kort av dommer Daniele Rutella.
    13'
    Lecco scorer på straffe!
    Ascoli Calcio 1898 0 - 1 Lecco
    Mål: Franco Lepore
    Mål! Franco Lepore gir Lecco ledelsen 0-1 på Cino e Lillo Del Duca. Målet kom på et straffespark.
    14'
    VAR sjekker om det er straffe til Ascoli Calcio 1898
    17'
    Dommeren dømmer straffe til Ascoli Calcio 1898
    18'
    Straffe til Ascoli Calcio 1898
    18'
    Ascoli Calcio 1898 scorer på straffe!
    Ascoli Calcio 1898 1 - 1 Lecco
    Mål: Fabrizio Caligara
    Mål! Ascoli får et straffespark i Ascoli Piceno. Fabrizio Caligara tar vare på sjansen og utligner til 1-1.
    19'
    Daniele Rutella signaliserer et frispark til Ascoli på egen banehalvdel.
    20'
    21'
    24'
    I Ascoli Piceno har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    I Ascoli Piceno slår Marcello Falzerano en corner fra høyre.
    25'
    Daniele Rutella signaliserer et frispark til Lecco på egen banehalvdel.
    26'
    Franco Lepore (Lecco) løfter inn en corner fra venstre på Cino e Lillo Del Duca.
    27'
    Elio Capradossi
    Målsjanse! Elio Capradossi (Lecco) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Ascoli tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Ascoli angriper, men avslutningen til Karim Zedadka går utenfor.
    30'
    Gult kort til Lecco
    Mats Leentje Lemmens
    Dommeren gir Mats Leentje Lemmens (Lecco) et gult kort.
    34'
    Frispark Ascoli.
    34'
    38'
    40'
    41'
    41'
    Ascoli Calcio 1898 2 - 1 Lecco
    Ascoli tar ledelsen 2-1 etter et velplassert straffespark av Fabrizio Caligara.
    42'
    Karim Zedadka (Ascoli) avanserer forover på Cino e Lillo Del Duca. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'
    Lecco, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Francesco Di Tacchio
    Sjanse i Ascoli Piceno! Francesco Di Tacchio (Ascoli) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+2
    45'+2
    Marcello Falzerano
    Marcello Falzerano får gult kort og må stå over en kamp for Ascoli!
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - Lecco
    Inn: Nicolo Buso
    Ut: Andrija Novakovich
    Alfredo Aglietti gjør dagens første bytte i Ascoli Piceno, når han tar ut Andrija Novakovich og setter inn Nicolo Buso.
    46'
    Inn: Davide Guglielmotti
    Ut: Mats Leentje Lemmens
    Lecco bytter ut Mats Leentje Lemmens med Davide Guglielmotti.
    46'
    Davide Guglielmotti
    Davide Guglielmotti (Lecco) mottar et gult kort på Cino e Lillo Del Duca, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    46'
    Frispark for Lecco på egen banehalvdel.
    46'
    47'
    48'
    Frispark til Lecco på halvdelen til Ascoli.
    48'
    Offside! Davide Guglielmotti (Lecco) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    49'
    Karim Zedadka (Ascoli) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Cino e Lillo Del Duca.
    49'
    Karim Zedadka er tilbake i kampen igjen.
    50'
    50'
    Nicolo Buso
    Lecco angriper i Ascoli Piceno. Nicolo Buso avslutter på mål, men greier ikke å score.
    51'
    Ascoli Calcio 1898, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Giovanni Crociata
    Målsjanse på Cino e Lillo Del Duca! Giovanni Crociata fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    51'
    51'
    I Ascoli Piceno slår Franco Lepore en corner fra venstre.
    52'
    Vittorio Parigini
    Sjanse! Lecco avanserer forover, men Vittorio Parigini avslutter utenfor.
    52'
    52'
    Daniele Rutella signaliserer et frispark til Ascoli.
    56'
    58'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Sauli Vaisanen (Ascoli) vrir seg av smerte i gresset.
    60'
    Spillet på Cino e Lillo Del Duca er stoppet midlertidig fordi Duccio Degli Innocenti ligger nede.
    60'
    Duccio Degli Innocenti er på beina igjen og fortsetter kampen på Cino e Lillo Del Duca.
    61'
    Sauli Vaisanen ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Ascoli Piceno.
    61'
    Lecco angriper, men Davide Guglielmotti vinkes av for offside.
    62'
    Duccio Degli Innocenti
    Lecco angriper. Duccio Degli Innocenti får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    64'
    64'
    I Ascoli Piceno har et frispark blitt tildelt bortelag.
    66'
    Franco Lepore (Lecco) slår en corner fra venstre side på Cino e Lillo Del Duca.
    67'
    Lecco angriper på Cino e Lillo Del Duca, men Davide Guglielmotti header utenfor.
    68'
    Inn: Marcin Listkowski
    Ut: Giorgio Galli
    Bytte for Lecco. Marcin Listkowski kommer inn for Giorgio Galli på Cino e Lillo Del Duca.
    69'
    Inn: Alessandro Bianconi
    Ut: Mario Ierardi
    Lecco bytter ut Mario Ierardi med Alessandro Bianconi. Dette er det fjerde byttet som Alfredo Aglietti gjør i dagens kamp.
    69'
    Lecco må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Ascoli.
    71'
    Mål for Ascoli Calcio 1898!
    Ascoli Calcio 1898 3 - 1 Lecco
    Mål: Giuseppe Bellusci
    Mål! Ascoli øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Giuseppe Bellusci på Cino e Lillo Del Duca.
    71'
    Spillerbytte - Ascoli Calcio 1898
    Inn: Samuel Giovane
    Ut: Fabrizio Caligara
    Ascoli gjør sitt første bytte. Fabrizio Caligara erstattes av Samuel Giovane.
    72'
    Inn: David Duris
    Ut: Jeremiah Streng
    Massimo Carrera (Ascoli) gjør sitt andre bytte for dagen. David Duris erstatter Jeremiah Streng.
    73'
    73'
    Det blir farlig! Frispark for Ascoli er nær straffområde.
    74'
    Pablo Rodriguez (Ascoli) vinkes av for offside i Ascoli Piceno.
    75'
    Offside! Nicolo Buso (Lecco) er alene igjennom, men dommer Daniele Rutella ser at linjemannen er oppe med flagget.
    75'
    76'
    Inn: Gabriel Lunetta
    Ut: Vittorio Parigini
    Alfredo Aglietti (Lecco) gjør sitt femte bytte for dagen. Gabriel Lunetta erstatter Vittorio Parigini.
    76'
    77'
    Gabriel Lunetta
    Gabriel Lunetta (Lecco) kommer seg fri på Cino e Lillo Del Duca, men avslutningen går utenfor.
    79'
    Daniele Rutella tildeler Ascoli en corner. Marcello Falzerano sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    80'
    Sauli Vaisanen
    Sauli Vaisanen (Ascoli) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    80'
    80'
    Patrizio Masini
    Ascoli avanserer forover i Ascoli Piceno. Patrizio Masini avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    83'
    Inn: Ilija Nestorovski
    Ut: Karim Zedadka
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ascoli. Inn kommer Ilija Nestorovski, mens Karim Zedadka tar plass på benken.
    84'
    Inn: Raffaele Celia
    Ut: Pablo Rodriguez
    Ascoli bytter ut Pablo Rodriguez med Raffaele Celia. Dette er det fjerde byttet som Massimo Carrera gjør i dagens kamp.
    84'
    Ascoli Calcio 1898 4 - 1 Lecco
    Mål: David Duris
    Målgivende: Ilija Nestorovski
    Mål! David Duris øker ledelsen til 4-1. Flott spill fra Ilija Nestorovski før målet.
    86'
    Nicolo Buso
    Sjanse i Ascoli Piceno! Nicolo Buso (Lecco) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.