Kampen er i gang på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    Como 1907 angriper på Stadio Pier Cesare Tombolato og Antonio La Gumina skyter i stolpen!
    5'
    I Cittadella slår Vittorio Parigini en corner fra venstre.
    5'
    Matteo Solini
    Sjanse i Cittadella! Matteo Solini (Como 1907) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    5'
    AS Cittadella, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Enrico Baldini
    Sjanse til AS Cittadella! Enrico Baldini er nær ved å score, men keeper redder.
    6'
    Como 1907, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Como 1907 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Nikolas Ioannou ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    8'
    Spillerbytte - Como 1907
    Inn: Zito
    Ut: Nikolas Ioannou
    Nikolas Ioannou (Como 1907) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Zito.
    10'
    Frispark for AS Cittadella på egen banehalvdel.
    11'
    Enrico Baldini (AS Cittadella) avanserer forover på Stadio Pier Cesare Tombolato. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    12'
    12'
    Mål for AS Cittadella!
    AS Cittadella 1 - 0 Como 1907
    Mål: Enrico Baldini
    Mål! AS Cittadella tar ledelsen 1-0 ved Enrico Baldini.
    14'
    Mirko Antonucci
    AS Cittadella fosser forover og Mirko Antonucci fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    19'
    19'
    Eugenio Abbattista signaliserer et frispark til Como 1907 på egen banehalvdel.
    21'
    Christian D'Urso
    Christian D'Urso (AS Cittadella) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    26'
    26'
    Enrico Baldini (AS Cittadella) vinkes av for offside i Cittadella.
    28'
    Enrico Baldini (AS Cittadella) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    29'
    Eugenio Abbattista tildeler AS Cittadella en corner. Simone Branca sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    Frispark for Como 1907 på egen banehalvdel.
    30'
    Eugenio Abbattista signaliserer et frispark til AS Cittadella på egen banehalvdel.
    31'
    I Cittadella har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    33'
    AS Cittadella tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    38'
    39'
    Luca Vignali
    Como 1907 angriper i Cittadella. Luca Vignali avslutter på mål, men greier ikke å score.
    40'
    40'
    42'
    Eugenio Abbattista signaliserer et frispark til Como 1907.
    44'
    Elvis Kabashi (Como 1907) slår en corner fra høyre side på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    45'+1
    45'+1
    AS Cittadella 2 - 0 Como 1907
    Mål: Simone Branca
    Målgivende: Allessandro Mattioli
    Mål! Simone Branca (AS Cittadella) header inn 2-0. Det er en fin assist fra Allessandro Mattioli.
    46'
    Mirko Antonucci (AS Cittadella) kommer seg fri på Stadio Pier Cesare Tombolato, men avslutningen går utenfor.
    48'
    48'
    49'
    Frispark AS Cittadella.
    52'
    53'
    I Cittadella slår Simone Branca en corner fra venstre.
    55'
    56'
    56'
    Kan AS Cittadella utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    57'
    Frispark til Como 1907 på halvdelen til AS Cittadella.
    60'
    Inn: Tommaso Arrigoni
    Ut: Elvis Kabashi
    Giacomo Gattuso (Como 1907) gjør sitt andre bytte for dagen. Tommaso Arrigoni erstatter Elvis Kabashi.
    63'
    Inn: Alessandro Gabrielloni
    Ut: Ettore Gliozzi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Como 1907. Inn kommer Alessandro Gabrielloni, mens Ettore Gliozzi tar plass på benken.
    63'
    64'
    Frispark i en god posisjon for AS Cittadella!
    65'
    Gult kort til Como 1907
    Alessandro Bellemo
    Dommer Eugenio Abbattista gir Alessandro Bellemo (Como 1907) et gult kort.
    65'
    Enrico Baldini (AS Cittadella) fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Spillerbytte - AS Cittadella
    Inn: Davide Mazzocco
    Ut: Mirko Antonucci
    AS Cittadella gjør sitt første bytte. Mirko Antonucci erstattes av Davide Mazzocco.
    67'
    Inn: Camillo Tavernelli
    Ut: Giacomo Beretta
    Bytte for AS Cittadella. Camillo Tavernelli kommer inn for Giacomo Beretta på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    67'
    68'
    Frispark Como 1907.
    70'
    Antonio La Gumina (Como 1907) header utenfor.
    70'
    72'
    Gult kort til AS Cittadella
    Davide Adorni
    Davide Adorni (AS Cittadella) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    72'
    Mål for Como 1907!
    AS Cittadella 2 - 1 Como 1907
    Mål: Alessandro Gabrielloni
    Målgivende: Alessio Iovine
    Mål! Alessandro Gabrielloni (Como 1907) header inn 2-1 og reduserer på Stadio Pier Cesare Tombolato. Alessio Iovine var nest sist på ballen.
    75'
    77'
    Inn: Alessio Vita
    Ut: Andrea Danzi
    AS Cittadella bytter ut Andrea Danzi med Alessio Vita. Dette er det tredje byttet som Edoardo Gorini gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Orji Okwonkwo
    Ut: Christian D'Urso
    Edoardo Gorini gjør dagens fjerde bytte i Cittadella, når han tar ut Christian D'Urso og setter inn Orji Okwonkwo.
    77'
    79'
    I Cittadella har et frispark blitt tildelt bortelag.
    79'
    82'
    Spillet på Stadio Pier Cesare Tombolato er stoppet midlertidig fordi Daniele Donnarumma ligger nede.
    82'
    Daniele Donnarumma ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Cittadella.
    83'
    Orji Okwonkwo
    Målsjanse på Stadio Pier Cesare Tombolato! Orji Okwonkwo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    83'
    83'
    Eugenio Abbattista tildeler AS Cittadella en corner. Enrico Baldini sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    83'
    84'
    Inn: Lorenzo Peli
    Ut: Zito
    Bytte for Como 1907. Lorenzo Peli kommer inn for Zito på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    84'
    Alessandro Gabrielloni
    Sjanse i Cittadella! Alessandro Gabrielloni (Como 1907) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    85'
    85'
    Como 1907 angriper i Cittadella. Antonio La Gumina avslutter på mål, men greier ikke å score.
    85'
    85'
    Alessio Vita
    Målsjanse på Stadio Pier Cesare Tombolato! Alessio Vita fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    87'
    87'
    Vittorio Parigini
    Dommeren gir Vittorio Parigini (Como 1907) et gult kort.
    88'
    Simone Branca
    Simone Branca (AS Cittadella) mottar et gult kort på Stadio Pier Cesare Tombolato, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    89'
    Inn: Romano Perticone
    Ut: Enrico Baldini
    Edoardo Gorini (AS Cittadella) gjør sitt femte bytte for dagen. Romano Perticone erstatter Enrico Baldini.
    89'
    Frisparket tildelt Como 1907 er farlig nær AS Cittadellas målområde.
    90'+1
    Allessandro Mattioli
    Allessandro Mattioli (AS Cittadella) pådrar seg et gult kort.
    90'+1
    VAR sjekker om det er straffe til Como 1907
    90'+2
    Dommeren dømmer straffe til Como 1907
    90'+3
    Como 1907 har fått straffespark i Cittadella!
    90'+3
    Como 1907 scorer på straffe!
    AS Cittadella 2 - 2 Como 1907
    Mål: Antonio La Gumina
    Antonio La Gumina setter et straffespark i mål og bortelaget utligner dermed til 2-2.