1-0
    Kampen har startet.
    Simone Branca (AS Cittadella) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    2'
    Massimiliano Irrati signaliserer et frispark til AC Chievo Verona.
    3'
    I Cittadella har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    7'
    Frispark i en god posisjon for AC Chievo Verona!
    10'
    Massimiliano Irrati signaliserer et frispark til AC Chievo Verona like utenfor AS Cittadella-området.
    12'
    Gult kort til AS Cittadella
    Manuel Iori
    Manuel Iori (AS Cittadella) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    12'
    Guillaume Gigliotti
    AC Chievo Verona angriper, men avslutningen til Guillaume Gigliotti går utenfor.
    13'
    Frispark for AS Cittadella på egen banehalvdel.
    14'
    Luigi Canotto
    Sjanse i Cittadella! Luigi Canotto (AC Chievo Verona) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    19'
    AS Cittadella, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Frispark AS Cittadella.
    21'
    Massimiliano Irrati signaliserer et frispark til AC Chievo Verona på egen banehalvdel.
    23'
    AS Cittadella tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    En av AS Cittadellas spillere går i offside.
    24'
    24'
    Vasile Mogos vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    24'
    AC Chievo Verona slipper å klare seg uten Vasile Mogos som kommer tilbake på banen igjen.
    25'
    AS Cittadella angriper, men blir avblåst for offside.
    26'
    AC Chievo Verona tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark for AC Chievo Verona på egen banehalvdel.
    32'
    Frispark til AC Chievo Verona på halvdelen til AS Cittadella.
    35'
    36'
    Hjørnespark til AS Cittadella
    38'
    Massimiliano Irrati signaliserer et frispark til AS Cittadella.
    38'
    Kan AS Cittadella utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    40'
    Alessio Vita
    Alessio Vita (AS Cittadella) avanserer forover på Stadio Pier Cesare Tombolato. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    41'
    Chievo, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    45'
    Spillerbytte - AS Cittadella
    Inn: Roberto Ogunseye
    Ut: Camillo Tavernelli
    AS Cittadella bytter ut Camillo Tavernelli med Roberto Ogunseye.
    46'
    Frispark AC Chievo Verona.
    46'
    Frispark til AS Cittadella på halvdelen til AC Chievo Verona.
    47'
    48'
    Gult kort til Chievo
    Dommer Massimiliano Irrati gir Guillaume Gigliotti (AC Chievo Verona) et gult kort.
    48'
    49'
    Massimiliano Irrati signaliserer et frispark til AS Cittadella på egen banehalvdel.
    50'
    51'
    52'
    Davide Adorni
    Davide Adorni (AS Cittadella) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    52'
    Roberto Ogunseye
    Roberto Ogunseye (AS Cittadella) header utenfor.
    54'
    Davide Adorni ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    54'
    Davide Adorni er på beina igjen og fortsetter kampen.
    55'
    Hjørnespark til Chievo
    56'
    58'
    AC Chievo Verona angriper, men Massimiliano Irrati blåser for offside.
    59'
    64'
    Målsjanse! Luigi Canotto (AC Chievo Verona) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    I Cittadella slår Francesco Renzetti en corner fra venstre.
    66'
    Maxime Leverbe
    AC Chievo Verona angriper og Maxime Leverbe får avsluttet. Headingen treffer ikke AS Cittadella-målet.
    66'
    Spillerbytte - Chievo
    Inn: Amato Ciciretti
    Ut: Michael Fabbro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Chievo Verona. Inn kommer Amato Ciciretti, mens Michael Fabbro tar plass på benken.
    67'
    Inn: Filip Đorđević
    Ut: Manuel De Luca
    AC Chievo Verona bytter ut Manuel De Luca med Filip Đorđević. Dette er det andre byttet som Alfredo Aglietti gjør i dagens kamp.
    67'
    69'
    Inn: Christian D'Urso
    Ut: Federico Proia
    Bytte for AS Cittadella. Christian D'Urso kommer inn for Federico Proia på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    69'
    Inn: Mario Gargiulo
    Ut: Marco Rosafio
    Marco Rosafio (AS Cittadella) erstattes av Mario Gargiulo.
    69'
    Målsjanse til AC Chievo Verona! Luigi Canotto treffer mål, men keeper redder.
    70'
    70'
    72'
    72'
    Alessio Vita (AS Cittadella) pådrar seg et gult kort.
    72'
    76'
    Inn: Antonio Di Gaudio
    Ut: Luca Garritano
    Alfredo Aglietti gjør dagens tredje bytte i Cittadella, når han tar ut Luca Garritano og setter inn Antonio Di Gaudio.
    78'
    AC Chievo Verona fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    81'
    Mål for AS Cittadella!
    AS Cittadella 1 - 0 Chievo
    Mål: Mario Gargiulo
    Målgivende: Simone Branca
    Mål! Mario Gargiulo gir AS Cittadella en 1-0 ledelse. Simone Branca sto for den målgivende pasningen.
    82'
    Inn: Nicola Pavan
    Ut: Manuel Iori
    Roberto Venturato (AS Cittadella) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Nicola Pavan erstatter Manuel Iori.
    83'
    Giacomo Beretta
    AS Cittadella fosser forover og Giacomo Beretta fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    84'
    84'
    86'
    Inn: Romano Perticone
    Ut: Alessio Vita
    Roberto Venturato gjør dagens femte bytte i Cittadella, når han tar ut Alessio Vita og setter inn Romano Perticone.
    86'
    87'
    Inn: Mattia Viviani
    Ut: Luca Palmiero
    AC Chievo Verona gjør sitt fjerde bytte. Luca Palmiero erstattes av Mattia Viviani.
    87'
    Inn: Francesco Margiotta
    Ut: Francesco Renzetti
    Alfredo Aglietti (AC Chievo Verona) gjør sitt femte bytte for dagen. Francesco Margiotta erstatter Francesco Renzetti.
    87'
    Amato Ciciretti
    Sjanse! AC Chievo Verona avanserer forover, men Amato Ciciretti avslutter utenfor.