Hei, og velkommen til denne livedekningen av Premier League-oppgjøret mellom Arsenal og Watford.
    Lagene er klare. Martin Ødegaard starter på benken for The Gunners, mens Joshua King starter for Watford.
    Arsenal XI (4-2-3-1): Ramsdale - Tomiyasu, White, Gabriel, Tavares - Maitland-Niles, Sambi Lokonga - Smith Rowe, Saka, Aubameyang - Lacazette.
    Watford XI (4-1-4-1): Foster - Femenia, Cathcart, Nkoulou, Rose - Sissoko - Sarr, Tufan, Kucka, Dennis - King.
    Vi nærmer oss kampstart! Under ti minutter til kampen sparkes i gang!
    Da er vi i gang!
    Kampen er i gang på Emirates Stadium.
    Emile Smith-Rowe (Arsenal FC) løfter inn en corner fra venstre på Emirates Stadium.
    3'
    Det legges midt i og klareres ut igjen.
    3'
    Så kommer Lacazette seg inn i boksen med ballen i beina, men han klarer ikke å få avsluttet ordentlig.
    4'
    Saka sitt mål blir annullert for offside.
    8'
    Arsenal FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark for Arsenal FC på egen banehalvdel.
    10'
    Gult kort til Watford
    Joshua King
    King får gult for å sette albuen inn i ansiktet til Gabriel.
    10'
    Emile Smith-Rowe (Arsenal FC) slår en corner fra venstre side på Emirates Stadium.
    12'
    Arsenal triller mye ball, men sliter med å spille seg helt gjennom igjen.
    15'
    Albert Sambi Lokonga
    Så fyrer Lokonga av fra ca. 25 meter, men det går langt utenfor.
    16'
    Kevin Friend signaliserer et frispark til Arsenal FC.
    18'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    Gult kort til Arsenal
    Også Lokonga får det gule kortet etter å ha dratt ned Kucka.
    20'
    Spillet på Emirates Stadium er stoppet midlertidig fordi Emmanuel Dennis ligger nede.
    21'
    Emmanuel Dennis er tilbake på banen igjen.
    23'
    Kevin Friend signaliserer et frispark til Arsenal FC på egen banehalvdel.
    27'
    Så vinner Arsenal er frispark i god posisjon.
    28'
    Den slås mot nærmeste, på Lacazette, som ikke klarer å heade ballen på mål.
    29'
    Frispark til Watford FC på halvdelen til Arsenal FC.
    29'
    Takehiro Tomiyasu
    Tomiyasu som får det gule nå. Veldig mange kort i denne første omgangen.
    30'
    30'
    Juraj Kucka
    Og der får vi enda et. Kucka som går for hardt inn i Lacazette.
    31'
    32'
    Watford FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Arsenal FC.
    33'
    Saka legger den inn i midten, men den blir headet ut igjen.
    34'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Arsenal FC får straffe!
    34'
    Det er Lacazette som blir meid ned inne i 16-meteren.
    34'
    Pierre-Emerick Aubameyang bommer på straffen! Foster er helt med på den!
    36'
    I London slår Danny Rose en corner fra venstre.
    37'
    Den slås på første og blir klarert ut.
    38'
    Nuno Tavares
    I London header Nuno Tavares (Arsenal FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    39'
    Kevin Friend tildeler Watford FC en corner. Ozan Tufan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    41'
    Dommer Kevin Friend ser at linjemannen løfter flagget, og Watford FCs Danny Rose blåses av for offside.
    41'
    Frispark Arsenal FC.
    42'
    Bukayo Saka (Arsenal FC) løfter inn en corner fra høyre på Emirates Stadium.
    43'
    Gabriel Magalhaes
    Den slås på bakerste og Gabriel header mot mål, men igjen er Foster på ball!
    44'
    Watford, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    45'
    Det er lagt til tre minutter.
    45'+1
    Frispark for Watford FC på egen banehalvdel.
    45'+3
    Da er vi i gang igjen!
    46'
    Målsjanse til Arsenal FC! Albert Sambi Lokonga treffer mål, men keeper redder.
    47'
    47'
    Offside! Alexandre Lacazette blir vinket av og Arsenal FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    49'
    50'
    Pierre-Emerick Aubameyang
    Aubameyang som får gult for en takling på en Watford-forsvarer.
    52'
    Saka spiller opp Smith-Rowe, men han klarer ikke å få kontroll og mister ballen til Foster.
    52'
    Kevin Friend signaliserer et frispark til Watford FC på egen banehalvdel.
    52'
    Emmanuel Dennis
    Sjanse! Watford FC avanserer forover, men Emmanuel Dennis avslutter utenfor.
    53'
    Frispark til Arsenal FC på halvdelen til Watford FC.
    54'
    Moussa Sissoko
    Det deles ut gule kort i hytt og pine, og nå er det Sissoko sin tur til å se det gule.
    54'
    Saka drar seg inn i feltet, og prøver å spille opp Smith-Rowe, men den er han ikke med på og ballen triller ut.
    56'
    Mål for Arsenal!
    Arsenal 1 - 0 Watford
    Mål: Emile Smith-Rowe
    DER SITTER DEN! Det er Smith-Rowe som banker ballen i mål etter å ha blitt spilt opp av White.
    56'
    Målet til Arsenal sjekkes av VAR
    57'
    Målet til Arsenal blir stående
    58'
    Ismaila Sarr vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    58'
    Ismaila Sarr ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i London.
    59'
    Spillerbytte - Watford
    Inn: Joao Pedro
    Ut: Ozan Tufan
    Watford FC bytter ut Ozan Tufan med Joao Pedro.
    62'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Martin Ødegaard
    Ut: Alexandre Lacazette
    Bytte for Arsenal FC. Martin Odegaard kommer inn for Alexandre Lacazette på Emirates Stadium.
    69'
    Kevin Friend signaliserer et frispark til Watford FC like utenfor Arsenal FC-området.
    71'
    72'
    Ødegaard drar seg gjennom og fyrer av i retning mål, men Aubameyang satter tåen på den. Det gjør at målet blir annullert for offside.
    73'
    Inn: Cucho Hernandez
    Ut: Emmanuel Dennis
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Watford FC. Inn kommer Cucho Hernandez, mens Emmanuel Dennis tar plass på benken.
    74'
    Emile Smith-Rowe
    Arsenal FC angriper, men avslutningen til Emile Smith-Rowe går utenfor.
    78'
    Joshua King (Watford FC) vinkes av for offside i London.
    79'
    Kevin Friend signaliserer et frispark til Watford FC.
    80'
    Gabriel Magalhaes (Arsenal FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Emirates Stadium.
    80'
    Den legges mot bakerste og blir klarert ut.
    81'
    81'
    Juraj Kucka
    Watford FC fosser forover og Juraj Kucka fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    85'
    Arsenal, prøver et skudd, men det reddes
    85'
    Joshua King
    Joshua King fyrer av når Ramsdale er ute og roter, men den går rett i nettveggen.
    86'
    Inn: Mohamed Elneny
    Ut: Emile Smith-Rowe
    Arsenal FC gjør sitt andre bytte. Emile Smith-Rowe erstattes av Mohamed Elneny.
    87'
    89'
    Andre gule kort til Watford
    Juraj Kucka
    Utvisning! Kucka drar på seg sitt andre gule kort når han går alt for hardt inn i Tavares. Dermed er det rett i garderober for Watford-spilleren.
    89'
    Det er lagt til seks minutter.
    90'+1
    Bukayo Saka (Arsenal FC) slår en corner fra høyre side på Emirates Stadium.
    90'+1
    Arsenal FC angriper i London. Albert Sambi Lokonga avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+1
    90'+1
    Watford FCs Ismaila Sarr blåses av for offside på Emirates Stadium.
    90'+2
    Inn: Gabriel Martinelli
    Ut: Bukayo Saka
    Bukayo Saka (Arsenal FC) erstattes av Gabriel Martinelli.
    90'+3
    Inn: Ashley Fletcher
    Ut: Craig Cathcart
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Watford FC. Inn kommer Ashley Fletcher, mens Craig Cathcart tar plass på benken.