Hei og velkommen til livedekning av Arsenal mot Tottenham Hotspur. Nord-London-derbyet.
    Spurs mangler Foyth, Ndombele, Sessegnon, Walker-Pieters og Dier trolig i dag.
    Arsenal er uten Holding. Men det er ventet at Özil er tilbake i kamptroppen.
    Benken til Arsenal: Martinez, Chambers, Mkhitaryan, Ceballos, Özil, Willock, Nelson.
    Benken til Tottenham: Gazzaniga, Aurier, Daveis, Lo Celso, Alli, Moura, Skipp.
    Lagene har møtt hverandre 54 ganger i Premier League. Arsenal har vunnet 20 ganger, Tottenham 12 ganger, samt 22 uavgjorte oppgjør.
    Som vi ser av lagene, så starter Eriksen i dag. Det er vel et tegn på at han blir kanskje?
    Før kampen har Arsenal tatt 6 av 9 poeng. Tottenham har kun 4 poeng på de første tre kampene.
    Arsenal har vunnet de siste to ligakampene på eget gress mot Spurs.
    Disse spillerne har scoret mest mål i derbyets Premier League-historie: Harry Kane (9), Emmanuel Adebayor (8), Robert Pires (7), Gareth Bale (5) og Thierry Henry (5).
    Lekkert hælspark fra Aubameyang til Kolasinac, som legger en 45 graders pasning ut til Pepe. Avslutningen er grei, men ikke mer. Noe over målet til Lloris.
    2'
    Tottenham triller i bakre firer.
    3'
    Spurs vinner ball og spiller direkte fremover. Ballen fra Kane mot Son er i lengste laget.
    4'
    Aubameyang kommer til et godt innlegg, men treffer bare Rose.
    5'
    Kolasinac kommer til kortlinja. Vinner corner.
    5'
    Son header unna, men bare til returrommet, der Maitland-Niles står. Han får et ordentlig bra treff, men ballen når aldri mål. Kane blokkerer.
    6'
    Kane slår ut med armene etter ikke å ha fått frispark i duell mot David Luiz.
    8'
    Arsenal har vært det beste laget i åpnigen.
    10'
    Lacazette skaffer seg rom til å skyte, men treffer ikke rent. Ballen sklir av foten.
    10'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Arsenal 0 - 1 Tottenham Hotspur
    Mål: Christian Eriksen
    PREMIER LEAGUE-MÅL NUMMER 50 FOR DANSKEN! Leno med en svak inngripen på skuddet fra Lamela, for keeperen får ikke ballen unna. Legger den istedenfor til rette for Eriksen, som har null problemer med å sette inn sitt 50. PL-mål!
    10'
    Fantasy-assist til Lamela, det der.
    11'
    Igjen kommer Arsenal seg løs på venstresiden. Kolasinac tar med seg ballen til kortlinja i en ypperlig innleggspåosisjon, men regelrett snubler idet han skal legge inn. Klønete.
    14'
    Aubameyang sprinter forbi Sanchez, men klarer ikke holde ballen på riktig side av sidelinjen.
    15'
    Eriksen trykker til fra distanse. Denne gang er Leno med på notene.
    16'
    Det stokker seg for Arsenal i feltet til Spurs. Bortelaget vinner ball og setter fart - og det på praktfullt vis. Son tar med seg ballen innover i banen, bestemmer seg for å skyte fra kanten av sekstenmeteren, men der er Leno i det umulige hjørnet.
    19'
    Leno plukker.
    19'
    Arsenal kontrer, men Vertonghen står på rett sted. Bryter pasningsforsøket mot Pepe. Det kunne ha blitt farlig.
    20'
    Guendouzi med en feilpasning, men får frispark.
    20'
    Lacazette vinkes av.
    22'
    Aubameyang finner Pepe på bakre, men Rose gjør en strålende innsats. Hopper så høyt han kan og får blokkert forsøket.
    24'
    Får ingenting ut av den.
    24'
    Lacazette skjermer ballen fra Alderweireld, som på sin side går til litt for hardt. Frispark i god skuddposisjon for hjemmelaget.
    26'
    Ganske midt på mål og fra litt over 20 meter. David Luiz, Pepe og Xhaka står ved ballen.
    27'
    Det blir Pepe. Han skrur ballen litt til side for mål.
    27'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Danny Rose
    Spiller seg selv i trøbbel og meier ned Lacazette etter å ha mistet ballen.
    28'
    Pepe legger inn. Kane får hodet på ball. Corner til Arsenal.
    29'
    Alderweireld header til ny corner.
    29'
    Tar litt tid det her. Dommeren snakker med Torreira, Rose og Kane.
    30'
    Son klarerer.
    30'
    Erik Lamela
    Atkinson mener Lamela holder Guendouzi.
    32'
    Corner til Arsenal: Får ikke noe ut av den.
    33'
    Godt innlegg fra Aubameyang, men Pepe header bort fra mål.
    34'
    Leno gir retur på ny, denne gang fra et langskudd signert Kane. Son plukker opp ballen, prøver å finne Kane igjen, men han demper ballen istedenfor å fyre på første. Det ender med at han mister ballen.
    37'
    Lamela blir tatt av Lacazette. Frispark i god posisjon for Spurs.
    38'
    Omtrent 25 meter til mål. Eriksen står klar.
    38'
    Ikke ueffent! Dansken setter Leno på prøve, men burvokteren redder.
    39'
    Straffe til Tottenham Hotspur! Son leverer fra seg bballen, før han blir feid ned av Xhaka. Fryktelig unødvendig fra Arsenal-spilleren.
    39'
    Tottenham Hotspur scorer på straffe!
    Arsenal 0 - 2 Tottenham Hotspur
    Mål: Harry Kane
    KONTANT! Hamrer ballen til venstre, mens keeperen hopper motsatt vei. 2-0!
    40'
    Kane sender Son på løp i bakrom, og den løpsduellen ser sørkoreaneren ut til å vinne. Leno er imidlertid våken, kommer ut og avverger.
    42'
    GOD REDNING! Maitland-Niles kjører litt karusell med Rose, før han leverer ballen til Pepe. Han vender kjapt opp og fyrer av. Lloris er kjapt nede.
    44'
    Sissoko skyter fra distanse. Laaaangt over.
    44'
    Sissoko obstruerer Aubameyang.
    45'
    Det er lagt til to minutter.
    45'+1
    Godt skuddforsøk fra Lacazette på frisparket, men ikke vanskeligere enn at Lloris får kastet seg til siden og reddet.
    45'+1
    Arsenal roper på hands og straffe, men får ikke det.
    45'+1
    Mål for Arsenal!
    Arsenal 1 - 2 Tottenham Hotspur
    Mål: Alexandre Lacazette
    Målgivende: Nicolas Pepe
    REDUSERING! Arsenal står etter og vinner ballen. Pepe finner Lacazette i feltet, franskmannen stikker frem en fot og får ballen forbi Vertonghen før han hamrer den i nota. Redusering!
    45'+2
    Pause!
    Kolasinac legger inn, men treffer ingen. Ballen hele veien over til Maitland-Niles.
    46'
    Innlegget hans er bedre. Lacazette setter pannebrasken til, men får ikke nok kraft bak headingen.
    47'
    Lloris holder på å kløne det til for seg selv. Ballen mot Vertonghen er svak, Aubameyang ser muligheten, men Spurs-stopperen klarer akkurat å få en tå på ballen før Arsenal-spissen.
    48'
    Corner til Spurs.
    49'
    49'
    Arsenal spiller seg fint fremover, men innlegget fra Koalsinac er ikke godt nok.
    49'
    Mye trøkk i starten på den andre omgangen.
    50'
    Arsenal triller.
    51'
    IKKE LANGT UNNA! Son finner Lamela på høyrekanten. Argentineren drar seg innover og slipper tilbake til Son, som bruker et par touch før han skyter. Via en Arsenal-spiller og utenfor.
    52'
    Rose får skutt fra distanse etter at ballen først blir headet ut. I blokka.
    52'
    NESTEN! Et nydelig Arsenal-angrep ender med at Guendouzi får skutt fra omkring 10 meter. Lloris er kjapt nede og slår til corner.
    57'
    Corner til Arsenal.
    57'
    NÆÆÆRE! Det er så nære, så nære. Lacazette stusser ballen videre, og på bakre kommer Kolasinac og Aubameyang stormende til. Backen er først fremme, får en tå på ballen, men setter den utenfor. Aubameyang kan nesten ikke tro det.
    57'
    Christian Eriksen
    57'
    STOLPEN! Tottenham viser frem angrepsspill fra øverste hylle. Det kulminerer i at Kane banker ballen i stolpen og ut.
    60'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Dele Alli
    Ut: Erik Lamela
    60'
    Kort variant. Eriksen spiller Son, får tilbake ballen og skyter. Svakt.
    60'
    Pepe løfter ballen inn i feltet, der Aubameyang går over ende. Dommeren vinker spillet videre.
    61'
    Son trekker seg innover, dribler én, dribler to, men så sier det stopp. Mister ballen og lager frispark.
    62'
    63'
    Gult kort til Arsenal
    Alexandre Lacazette
    Forhindrer en kontring. Stopper Eriksen på ulovlig vis.
    63'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Dani Ceballos
    Ut: Lucas Torreira
    63'
    Dani Ceballos presenterer seg med en gang. Vender bort Sissoko og rykker fra ham. Lader skuddfoten fra nærmere 25 meter, og gjør det godt. Ballen dupper i siste liten. Lloris kaster opp en arm og får slått til corner.
    66'
    Lloris holder.
    66'
    Son og Spurs kommer fire mot fire, men sørkoreaneren blir litt ubesluttsom. Blir stoppet.
    67'
    Inn: Henrikh Mkhitaryan
    Ut: Alexandre Lacazette
    67'
    Winks med en håpløs pasning. Arsenal overtar igjen.
    69'
    Arsenal 2 - 2 Tottenham Hotspur
    Mål: Pierre-Emerick Aubameyang
    Målgivende: Matteo Guendouzi
    UTLIGNING! Pierre-Emerick Aubameyang gjør det. Sniker seg inn mellom keeper og forsvar på innlegget fra Guendouzi - og pirker inn utligningen!
    71'
    VAR sjekker om det er offside, men det er det ikke.
    72'
    Harry Winks
    74'
    Arsenal presser på i øyeblikket.
    75'
    Corner til Arsenal. Hjemmelaget får ikke noe ut av den.
    76'
    Ny corner til Arsenal.
    77'
    NESTEN! Ballen ender i returrommet, der Pepe brenner til. Utenfor.
    77'
    Davinson Sanchez
    78'
    Inn: Giovani Lo Celso
    Ut: Son Heung-min
    79'
    Kolasinac løper i offside. Flaks for Tottenham at han var noen centimeter for langt fremme. Dumt for hjemmelaget. Offside for Arsenal
    80'
    Frispark Tottenham. Blir ikke noe. Litt temperatur nå. Xhaka stopper Celso. Irritert.
    82'
    Nytt frispark til gjestene. Rett i hanskene til Leno.
    83'
    Mikhitaryan spiller fint foran Tottenham-målet. Men gjestene rir det av.
    84'
    Sokratis og Winks tar seg en runde i ringen. Det koker her nå.
    86'
    Sokratis Papastathopoulos
    87'
    Eriksen fremover til Kane. Kommer i stor fart. Blir corner.
    89'
    Corneren ender helt tilbake hos Tottenhams bakerste mann. Innkast Tottenham på Arsenals halvdel.
    90'
    Skal si det koker i høstsola i London. Og Tottenham stormer frem. Siste ballen litt for lang.
    90'+1
    Arsenal svarer. Men Tottenham kommer med ny kontring. Stopper Alli.
    90'+1
    Det er lagt til fem minutter.
    90'+1
    Harry Kane setter fart. Xhaka legger ham ned.
    90'+2
    Granit Xhaka
    Legger Kane i bakken.
    90'+2
    Eriksen vender spillet bakover. Tottenham bygger opp. Vender til Dele Alli. Eriksen igjen. Og igjen. Legger inn. Godt innlegg, men ikke godt nok.
    90'+3
    Arsenal kontrer, men dårlig ball av Pepe.
    90'+4
    Kane legges ned i feltet. Ser ut som straffe. Men legger han seg selv? Dommer valgte det siste.