Arsenals startoppstilling: Leno - Cedric, White, Holding, Tavares, Elneny, Ødegaard, Smith Rowe, Pepe, Nketiah, Balogun.
    Arsenals benk: Ramsdale, Tierney, Gabriel, Partey, Xhaka, PAtino, Saka, Martinelli, Lacazette.
    Sunderlands lag: Burge, Winchester, Wright, Flanagan, Doyle, Gooch, Embleton, Neil, Pritchard, Broadhead, Stewart.
    Sunderlands benk: Patterson, Evans, O'Brien, Cirkin, Xhemajli, Younger, Hume, Dunne, Kimpioka.
    Da er det bare minutter igjen til kampstart. Det er altså Rob Holding som er Arsenal-kaptein, og ikke Martin Ødegaard - som angivelig skal være en aktuell kandidat til å ta over bindet etter Pierre-Emerick Aubameyang.
    Bra med tilskuere også. Det skal angivelig være 5000 Sunderland-supportere på plass.
    Tett og jevnt i åpningen her.
    3'
    Pritchard med avslutning fra 16 meter - keeper redder greit.
    3'
    Ross Stewart går over ende inne i feltet etter en duell med Elneny, men dommeren vinker spillet videre. Det er et meget teatralsk fall.
    5'
    Nketiah med avslutning, men blir ikke noe farlig ut av det.
    6'
    Sunderland har gått respektløst til verks her. Har startet fint.
    8'
    STOR Arsenal-sjanse! Nuni Tavarez legger inn fra venstre, og Embleton "klarerer" den i egen tverrligger!
    12'
    Arsenal-frispark på høyrekanten. Burge er usikker i feltet, men får klarert til corner.
    16'
    Mål for Arsenal!
    Arsenal 1 - 0 Sunderland
    Mål: Edward Nketiah
    Corneren havner på hodet til Holding. Han header mot nettet, men Burge får slått unna. Så er Nketiah først på returen og ordner 1-0.
    17'
    Googch fosser frem på venstrekanten til Sunderland, men innlegget er svakt og bak målet.
    19'
    Gult kort til Sunderland
    Lynden Gooch
    Gooch klipper ned Pepe, og får kampens første gule.
    21'
    Cedric legger over fra høyre, og Balogun står umarkert. Men headingen er svak og går utenfor. Ungutten blir nok litt for ivrig der.
    22'
    Ødegaard finner Smith Rowe, som igjen triller til Balogun inne i feltet - skuddet reddes greit av keeper.
    23'
    Gooch legger fint inn fra venstre, men det er Holding som er høyest inne i feltet og header unna.
    26'
    Arsenal 2 - 0 Sunderland
    Mål: Nicolas Pepe
    Målgivende: Cedric Soares
    Ødegaard spiller til Pepe på kanten. Han kombinerer med Cedric, får ballen tilbake og avslutter fra 14 meter - via Callum Doyle og i nettet.
    27'
    Da blir det blytungt for Sunderland her.
    28'
    Mål for Sunderland!
    Arsenal 2 - 1 Sunderland
    Mål: Nathan Broadhead
    Målgivende: Elliot Embleton
    SÅ KOMMER REDUSERINGEN! Fin pasning fra Embleton som sender Sunderland-spissen alene igjennom, og den avslutningen fra Broadhead er iskald. Vipper ballen forbi Leno, og White kommer for sent til å få den unna på streken.
    31'
    Nketiah tar ned ballen elegant og er alene med keeper, men Burge er ute på 17 meter og blokkerer med kroppen.
    32'
    Sunderland er virkelig på hugget nå. Har ballen mye og presser. Det blir fort noen overganger her, men de kjører på.
    34'
    Carl Winchester skyter godt, og skrur ballen mot det lengste hjørnet. Leno kaster seg og slår til corner. Fin redning.
    34'
    Corneren ender opp i en ny corner - fra høyre side denne gangen.
    35'
    Frispark til Sunderland på 35 meter - litt til høyre. Skal vel løftes inn i feltet her ...
    37'
    ENORM SJANSE! Prichard slå perfekt inn i feltet, og Tom Flanagan header utenfor fra tre meter.
    37'
    Den ville nok muligens blitt annullert for offside, men ble ikke vinket for det.
    38'
    Ødegaard spiller til Pepe, som igjen finner Soares. Innlegget fra høyre er farlig, men Sunderland får ballen unna.
    40'
    Pepe vil ha straffe, men dommeren er ikke enig. Spillet fortsetter.
    41'
    Smith Rowe med god avslutning på volley - keeper må i full strekk, og slår unna.
    44'
    Broadhead ligger nede med en skade etter en duell med Holding. Får behandling. Må dessverre ut.
    45'
    Spillerbytte - Sunderland
    Inn: Denver Hume
    Ut: Nathan Broadhead
    45'+1
    Det er lagt til tre minutter. Men blir nok enda mer nå.
    45'+1
    Corner til Sunderland.
    45'+3
    Corneren blir til slutt halklarert. Ender med et skudd fra Pritchard - fra langt hold. Leno redder og holder.
    45'+3
    Da er det pause etter en finfin førsteomgang. Brutalt for Sunderland som ligger under med to, men kommer tilbake med reduseringen til Broadhead - som dessverre måtte ut med skade.
    Det tar syv sekunder av andre omgang før toppscorer Stewart ligger nede. Får knottene til Balogun på ankelen. Får behandling, men kan fortsette.
    46'
    Pritchard med innlegg fra høyre, men Hume får ikke tak i ballen.
    48'
    Arsenal 3 - 1 Sunderland
    Målgivende: Nuno Tavares
    Tavares legger inn, og så er Nketiah på plass inne foran målet og flikker ballen frekt i nettet fra fem meter. Sniker seg foran Doyle.
    49'
    Neil får med seg ballen inn i feltet, men så nøler han og får aldri avsluttet. Burde fyret skikkelig på målet der. Får en corner, som blir klarert.
    51'
    Gult kort til Arsenal
    Folarin Balogun
    Stempler Wright, og det gule kortet er helt innafor.
    54'
    Deilig forsøk av Embleton! Skjærer inn fra høyre, og får gå upresset. Så fyrer han fra 20 meter og skrur ballen i stolpen og ut.
    55'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Granit Xhaka
    Ut: Folarin Balogun
    56'
    Arsenal 4 - 1 Sunderland
    HAT TRICK! Og for en scoring det er. Ødegaard med en herlig pasning til Pepe på høyrekanten. SLå slår han tunnell og legger inn til Nketia som hælsparker i mål fra fem meter.
    58'
    Denver Hume
    River ned Pepe, og får et gult kort av den fortjente sorten.
    60'
    Nketiah med et litt dårlig touch når han skal rykke inn i feltet. Burge fanger den før spissen når frem etter den svake berøringen.
    61'
    Stor sjanse for Ødegaard! Får ballen fra Pepe, men blåser avslutningen rett på Burge.
    65'
    Arsenal bare koser seg nå. Triller ball, og skaper halvsjanser hele veien.
    68'
    Fripark til Arsenal på 25 meter.
    69'
    Ødegaard skyter like godt - skrur utenfor stolpen til venstre for keeper.
    70'
    Inn: Gabriel Magalhaes
    Ut: Ben White
    73'
    Inn: Gabriel Martinelli
    Ut: Martin Ødegaard
    73'
    Embleton skyter på et frispark fra skrått hold ute på venstrekanten - Leno slår unna.
    75'
    Bailey Wright
    Klipper ned Martinelli. Klink gult det der.
    76'
    Inn: Aiden O'Brien
    Ut: Elliot Embleton
    78'
    Inn: Corry Evans
    Ut: Lynden Gooch
    79'
    Inn: Charlie Patino
    Ut: Emile Smith-Rowe
    80'
    Wright og Martinelli skaller sammen i en hodeduell. Er ikke så alvorlig ser det ut til, og spillet kommer kjapt i gang igjen.
    82'
    Nketiah går over ende i feltet etter å ha kombinert fint med Martinelli. Doye er nok borti ham, men dommeren lar det passere.
    85'
    Callum Doyle
    Feier ned innbytter Patino. Greit det gule kortet der også, gitt.
    86'
    Tavares blåser ballen over fra spiss vinkel. Burde spilt inn foran målet der, kanskje? Men fristende å fyre selv , anturlig nok.
    89'
    Arsenal 5 - 1 Sunderland
    Mål: Charlie Patino
    Så scorer 18-åringen! Fint angrep igjen. Pepe slår pasningen til Patino, som styrer inn kveldens femte Arsenal-goal med venstrefoten.