Hei og velkommen til livedekning av Arsenal-Liverpool. Avspark på Emirates er kl. 18.30
    Dette er rundens største kamp i Premier League. Liverpool er ajour med serieleder Manchester City med 26 poeng. Arsenal har 22 poeng.
    Arsenal mangler litt folk. Matteo Guendouzi er suspendert. Koscielny, Elneny, Bellerin, Monreal, Sokratis og Kolasinac spiller trolig heller ikke.
    Liverpool mangler Henderson, Keita og Oxlade-Chamberlain.
    Arsenal har ikke slått Liverpool i de siste seks Premier League-kampene. De siste fem møtene mellom lagene har gitt 27 mål, et snitt på 5,4 per kamp. Det er bare å glede seg.
    Firmino trives mot Arsenal. Liverpool-spissen har både scoret og assistert i de siste tre kampene mot London-laget.
    Arsenal: Leno; Bellerin, Holding, Mustafi, Kolasinac; Torreira, Xhaka; Mkhitaryan, Özil, Aubameyang; Lacazette.
    Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Milner, Fabinho, Wijinaldum; Salah, Firmino, Mane.
    Som vi ser av lagoppstillingen så rakk Bellerin kampen. Det er viktig for Arsenals angrepsspill på høyre side.
    Pierre-Emerick Aubameyang og Henrikh Mkhitaryan starter altså i dag for Arsenal mot Liverpool-manager Jürgen Klopp. Klopp trente de to i Dortmund for et par år tilbake.
    Arsenal-sjef Unay Emery har bursdag i dag forresten. Kanskje han får en god feiring med seier.
    En interessant duell i kampen blir Kolasinac mot Salah. Sistnevntes form er på vei oppover, mens Kolasinac ikke har mye kamptrening den siste tiden.
    Lagene er ute på banen. Fullsatt arena.
    Liverpool stiller med lilla drakter i London i kveld.
    Liverpool tar avspark etter en fin markering før kampstart for den avdøde Leicester-eieren. På tribunen er Claudio Ranieri som tok Leicester til seiregull for to år siden.
    1'
    Arsenal går rett i angrep. Men Liverpool får klarert.
    1'
    Bra trøkk i hjemmelagets supportere det første minuttet.
    2'
    Aubameyang kommer alene med keeper, men det avvinkes for offside etter veggspillet med Özil. Arsenal har kommet godt i gang.
    3'
    Stor sjanse for Lacazette! Det slås inn fra venstre og Lacazette er fri i femmeteren. Flikken mot mål blir reddet Alisson.
    4'
    Går an å tolke Klopps ansikt på at han ikke er veldig fornøyd med åpningen
    5'
    Liverpool får en corner. Mustafi header vekk ett innlegg i duell med Firmino.
    6'
    Arsenal avverger hjørnesparket til gjestene.
    6'
    Robertson slår mot Mane, men sistnevnte var ikke med på pasningen.
    7'
    Aubameyang er i offside igjen.
    8'
    Salah kommer rettvendt for første gang. Han legger ut til Wijinaldum som ikke klarer å skyte skikkelig. Langt til side for mål. Liverpools første farlighet.
    9'
    Arsenal står høyt på Liverpool i starten.
    10'
    Kolasinac er aggressiv og stopper Salah. Det er populært på Emirates.
    11'
    Fabinho løfter i bakrom mot Mane. Den blir altfor lang. Klopp rasende på sidelinjen.
    11'
    Milner slår mot Firmino. Mustafi stopper det hele med en god sklitakling.
    12'
    Liverpool har jevnet ut overtaket Arsenal hadde i åpningen.
    13'
    God sjanse for Aubameyang! Bellerin vinner ballen. Xhaka slår opp Aubameyang. Via Gomez skyter han i nettveggen.
    14'
    God corner-variant av Arsenal. Lacazette møter på første og legger ut til Xhaka, men han skyter ikke noe hardt og det blir lett for Alisson.
    15'
    Mane mener han blir holdt av Xhaka ved midtbanen, men får ikke frispark.
    15'
    Arsenal med tre ålreite muligheter første kvarteret, men ingen ordentlig sjanser.
    15'
    Mkhitaryan ruver høyest i duell med keeper Alisson, som bommer fullstendig. Men headingen går utenfor. Arsenal med fire gode sjanser nå.
    16'
    Mane tar med seg Robertson. Han velger å spille bakover før gjestene vrir spillet og tar vare på ballen i noen trekk for å roe ned tempoet.
    17'
    Enorm mulighet for Firmino som blir spilt fri alene med keeper. Han løfter den over Leno og i stolpen. På returen setter Mane ballen i mål, men han avvinkes for offside. Men det hadde blitt mål om Firmino hadde truffet innenfor stengene.
    18'
    Morsom start på kampen.
    19'
    Xhaka blir taklet av Firmino og får frispark på egen halvdel.
    21'
    Salah parkerer Kolasinac og setter full fart mot mål. En strålende takling fra Torreira stopper faren midlertidig for Arsenal. Corner.
    22'
    Corneren klareres ut av feltet. Özil mister på vei fram
    23'
    Stor sjanse for Liverpool! Van Djik får tatt ned ballen i feltet og setter den rett på keeperen. Svakt forsvarsspill.
    24'
    Salah skyter først i blokka, men den spretter til Robertson som skyter hardt fra 13-14 meter på volley. Den går rett på Leno.
    24'
    Morsom kamp til nå. Mange sjanser.
    24'
    Bellerin skyter fra distanse etter litt klabb og babb. Den går noen meter til side for mål. Alexaner Arnold med en svak klarering som skaper muligheten.
    25'
    Salah trekker innover før han går ut igjen. Fabinho får til slutt ballen. Hans forsøk på innlegg går ut av banen. Klopp med mange bevegelser og skrik på sidelinjen.
    26'
    Van Dijk får en smell i duell med Lacazette, men den rister han garantert av seg.
    27'
    Özil tar med seg Kolasinac som slår hardt inn. Alisson får bokset litt vekk og Mkhitaryan får ikke kontroll for Arsenal. Hadde han fått dempet den ville det vært svært skummelt.
    28'
    Gomez skjermer en ball ut til femmeter. Klopp fortsatt like rasende på sidelinjen.
    30'
    Lang ball mot Firmino går inn til keeper.
    31'
    Aubameyang skyter via Van Dijk etter herlig Arsenal-spilll.
    32'
    Arsenals Lacazette med skudd etter kort corner. Den går rett i blokkeringen den også.
    33'
    Lacazette slår mot Aubameyang. Keeper er langt ute og sklir ballen til kast. Arsenal-press nå.
    33'
    Bellerin kommer ikke forbi Robertson. Femmeter.
    33'
    Holding med en pasning som går via Mane, men han slipper med skrekken. Slike pasninger på tvers i eget forsvar er skummelt.
    34'
    Mustafi rydder opp i en ny dårlig, skummel pasning bak hos Arsenal.
    36'
    Gomez spiller en ball ut av banen, men får frispark.
    36'
    Bellerin bryter og tar meg seg fram. Özil overtar før Aubameyang får frispark.
    37'
    Mane med god jobb i eget felt.
    38'
    Herlig Arsenal-spill. Stående applaus fra trener Emery. Xhaka til Ôzil som flikker gjennom Lacazette. Han får litt skrå vinkel og skuddet går utenfor.
    39'
    Aubameyang kommer til heading etter at Gomez har en horribel pasning ved egen 16-meter. Headingen blir ikke skummel da den går et stykke over.
    40'
    Özil får frispark etter å ha blitt felt av Salah som mister ballen.
    40'
    Arsenal scorer, men det vinkes for offside. Özil slår inn, Mustafi header inn og Lacazette scorer. Men det er offside på Mustafi.
    41'
    Alexander-Arnold klarerer innlegg fra Mkhitaryan.
    41'
    Mkhitaryan med nytt innlegg. Også denne klareres vekk.
    42'
    Mkhitaryan er i offside da han mottar en ball fra Xhaka. Unødvendig.
    43'
    Alisson bruker lang tid på utspillet. Ser ut som Liverpool trenger pausen.
    43'
    Robertson slår inn. Mustafi er høyest i feltet.
    43'
    Så setter Leno i gang for fort. Xhaka er ikke klar for å motta ball og slår ballen ut av banen.
    44'
    Mustafi nikker vekk Firminos legg mot Mane.
    44'
    Lacazette feller Milner bakfra. Frispark ved midtbanen.
    45'
    Leno er fullstendig på bærtur! Han er ute på 14-15 meter og taper duellen mot Van Dijk som header mot mål. Den sprettes i stolpen. Der har Arsenal griseflaks.
    45'+1
    Der er det pause. For en morsom omgang. Det har vært sjanser på løpende bånd. Liverpool har hatt to i stolpen (Van Dijk og Firmino), mens det er Arsenal som har hatt flest sjanser. Mystisk at det står 0-0 ennå.
    Da er vi i gang med andre omgang.
    46'
    Ingen bytter.
    46'
    Aubameyang spilles opp i bakrommet, men får ikke tatt ned ballen.
    46'
    Wijinaldum mister ballen og lager frispark imot.
    47'
    Holding rapper ballen fra Salah.
    48'
    Fabinho legger Lacazette i bakken. Frispark for Arsenal. Klart.
    48'
    Lacazette presser Alisson høyt. Der viser keeperen hvor bra han er med beina.
    50'
    Salah skyter fra 16 meter. Den går rett i blokka.
    50'
    Van Dijk med strålende stopperspill da han stopper Mkhitaryan. Hvis ikke ville det blitt skummelt.
    51'
    Gult kort til Liverpool
    Fabinho
    Kampens første kort. For sent inne i duell med Torreira. Bruker også armene ufint.
    52'
    Mustafi i offside i Liverpools felt.
    53'
    Van Dijk stopper Lacazette i eget felt. Arsenal har åpnet omgangen best.
    53'
    Arsenal vinner en corner etter ar Robertson mister ball.
    55'
    Milner rydder unna.
    56'
    Kolasinac skjermer ballen ut med Alexander-Arnold i rygg.
    57'
    Milner spiller til Firmino i feltet. Det er trangt og keeper får fanget ballen med henda før Firmino får kontroll på ball.
    57'
    Bellerin vinner en corner på høyre etter et langt løp på høyre.
    58'
    Emery er engasjert på sidelinjen.
    58'
    Kolasinac slår inn. Van Dijk står der han skal.
    59'
    Mane taper en duell med Xhaka og får ikke frispark.
    59'
    Litt mindre sjanser det første kvarteret i denne omgangen enn det var før pause.
    60'
    Mkhitaryan er i offside da han flikker gjennom Aubameyang på venstre.
    61'
    Arsenal har hatt seks offside til nå i kampen.
    61'
    Mål for Liverpool!
    Arsenal 0 - 1 Liverpool
    Mål: James Milner
    Gjestene tar ledelsen! Det slås hardt inn fra venstre med Mane. Leno strekker seg så lang han er, men holder ikke ballen. I returrommet er Milner og banker ballen i mål på volley. Den spretter over Leno. Viktig scoring for Liverpool. Burde Leno klart å unngå det?
    61'
    Fantastisk Arsenal-spill! De holder på å svare med engang. Liverpool blir overspilt og Torreira får skutt fra 16 meter. Alisson slår til corner.
    64'
    Milner nikker unna corner-forsøket.
    64'
    Så kolliderer Gomez og Milner. Det tilkalles hjelp med en gang. Den så ikke god ut.
    64'
    Gomez og Milner går etter samme ball og hodene deres treffer hverandre hardt. Gomez er oppe igjen, mens målscorer Milner blør.
    65'
    Vi er i gang igjen etter at Milner lå nede.
    68'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Alex Iwobi
    Ut: Henrikh Mkhitaryan
    68'
    Salah slår på tvers. Ballen går forbi Leno, men også forbi Mane. Svært nære 2-0 Liverpool.
    69'
    Nære for Firmino og Liverpool igjen. Han header noen meter til side utenfor etter corner.
    70'
    Lacazette med en dårlig pasning for Arsenal. Har lufta gått litt ut av vertene nå?
    71'
    Özil prøver å heade mot Lacazette, men der er Gomez i veien.
    72'
    Ramsey gjør seg klar.
    72'
    Inn: Aaron Ramsey
    Ut: Pierre-Emerick Aubameyang
    Arsenal tar ut storscoreren sin.
    73'
    Liverpool vinner en corner. Liverpool har langt bedre kontroll etter 1-0 enn før målet.
    73'
    Van Dijk er nære på corner! Hans tredje sjanse i kampen. Han får stå alene på corneren og heade. Leno redder.
    74'
    Liverpool får en ny corner.
    74'
    15 minutter igjen. Har Arsenal noe å svare med?
    76'
    Iwobi slår inn. Det er skummelt, men det går gjennom hele feltet.
    76'
    Arsenal har ballen mye høyt nå, men sliter med å finne veier gjennom.
    78'
    Özil setter ballen i mål, men ballen har vært ute før innlegget til Kolasinac ble slått.
    80'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Xherdan Shaqiri
    Ut: Roberto Firmino
    80'
    Inn: Danny Welbeck
    Ut: Sead Kolasinac
    Offensivt bytte.
    81'
    Mål for Arsenal!
    Arsenal 1 - 1 Liverpool
    Mål: Alexandre Lacazette
    Lacazette setter ballen bak Alisson. Keeperen er lite ute av posisjon og Lacazette er så klinisk. Det er sterkt gjort. Emery jubler villt.
    82'
    Så kommer Liverpool! Mane skyter over fra 20 meter. Bra sjanse.
    83'
    Salah forsøker å bøye ballen i krysset fra cirka 25 meter. Men skuddet går en god meter over.
    84'
    Welbeck tar ballen ned i boksen, men blir hurtig avblåst for en hands. Helt korrekt av linjedommer.
    86'
    Meget god sjanse for Arsenal, som spiller rundt Liverpool-forsvaret. Ballen slås 45 grader ut til Bellerin, som setter bredsiden til i håp om å skru ballen opp i vinkelen. Men skuddet går til side for mål.