Arsenal stiller med følgende lag: Martinez - Sokratis, David Luiz, Holding - Nelson, Guendouzi, Xhaka, Kolasniac - Özil - Pépé, Lacazette.
    Arsenals reserver: Mavropanos, John-Jules, Willock, Leno, Saka, Dani Ceballos, Martinelli.
    Leeds har denne startoppstillingen: Meslier - Ayling, Berardi, White, Douglas - Alioski, Gotts, Phillips, Klich, Harrison - Bamford.
    Leeds-benken: Kiko Casilla, Casey, Helder Costa, Cooper, Dallas, Davis, Stevens.
    Leeds topper altså Championship, og spilte 1-1 borte mot WBA i toppoppgjøret forrige helg.
    Leeds stiller med et lag som nok er tilnærmet det sterkeste, men reservekeeper Illan Meslier mellom stengene. Og den rutinerte stopperen Liam Cooper er benket.
    Arsenal har også et sterkt lag utpå her. Men Aubameyang får hvile.
    Leeds tar avspark, og denne godbiten av en tredjerundekamp er i gang.
    1'
    Leeds går respektløst til verks her. Det skulle jo også bare mangle. Har veldig lite å tape her.
    2'
    Leeds får frispark på 30 meter.
    3'
    Frisparket løftes inn i feltet, og Bamford stusser den videre. Ufarlig utenfor.
    4'
    Leeds bryter på Arsenals halvdel, men får frispark imot seg. Gjestene har åpnet best.
    4'
    Pepé går på et herlig raid, og forserer tre-fire mann. Men så mister han kontrollen på ballen og Leeds får klarert.
    6'
    Holding med en stygg feilpasning. Bamford spilles frem inne i feltet, men Holding rydder opp ved å blokkere til corner.
    7'
    Den påfølgende corneren blir omsider klarert.
    7'
    Pepe kommer til avslutning, men den redder keeper uten store problemer. Holder også.
    8'
    Leeds fortsetter å kjøre på her. Har vært absolutt farligst i starten.
    12'
    Lacazette med en håpløs pasning, og et Arsenal-angrep koker bort.
    13'
    Fint spill av Leeds. Harrison klinker til fra 17-18 meter - Martinez får slått unna. Brukbar redning, men hadde ikke vært bra om den hadde gått inn.
    15'
    Bamford drar seg fri inne i feltet, og banker ballen i tverrliggeren. Herlig spill igjen!
    15'
    Leeds-gutta takler på Championship-vis, og legger ingenting imellom mot Arsenal-stjernene.
    17'
    Xhaka river ned en Leeds-spiller, men får utrolig nok ikke gult for den.
    17'
    Harrison med nytt forsøk fra kanten av 16-meteren. Martinez redder og holder.
    17'
    David Luiz med grusom feilpasning denne gangen. Rett i bena til Alioski. Innlegget blokkeres til corner.
    19'
    Corneren blir halvklarert. Men så roter Arsenal det til igjen. Bamford skyter fra 17 meter. Treffer Luiz.
    20'
    Leeds får frispark på hjørnet av 16-meteren.
    20'
    Phillips slår den hardt inn, og White er så vidt borti den. Martinez får blokkert!
    21'
    Arsenal har vært fryktelig svake de første 20 minuttene her.
    21'
    Ben White roter det til, og Lacazette får sette fart mot målet, men så mister han ballen.
    24'
    Leeds går rett i angrep, og Alioski skyter fra skrått hold - like utenfor stolpen i det lengste hjørnet.
    24'
    Arsenal-spillerne får ikke ro til å kontrollere noe her. Har hissige Leeds-spillere i kroppen med én gang.
    26'
    Ny avslutning der. Alioski legger inn fra venstre, og Harrison skyter på direkten. Han er litt ute av balanse, og får ikke skikkelig kraft i den. Martinez holder.
    28'
    David Luiz skyter - blokkeres til corner.
    30'
    Özil tar corneren, og David Luiz header fra seks meter - utenfor!
    31'
    Leeds nære på igjen! Ayling med fint innlegg fra høyre. Alioski er på den, selv om han er i overkant tøff i duellen med Sokratis. Martinez får slått unna.
    33'
    Alioski får behandling for en smell i den foregående duellen.
    34'
    Enormt farlig igjen! Og det er Leeds. Bamford får ballen på seks meter, men legger igjen. Arsenal får klarert! Det er så nære!
    35'
    Lacazette ligger nede etter en duell med White. Ser ikke bra ut, men kommer seg opp igjen.
    36'
    Ganske utrolig at dette er målløst.
    39'
    Leeds igjen. Robbie Gotts får ballen på seks-syv meter - avslutter over fra skrått hold.
    40'
    Det er altså så nære. Gang på gang. Alioski spiller frem Bamford inne i feltet. Guendouzi kommer i veien og forstyrrer. Bamford roter ballen over kortlinjen.
    41'
    Phillips kommer sent inn i en duell med Sokratis. Slipper det gule.
    44'
    Det legges til ett minutt.
    45'+1
    Det serveres pipekonsert til hjemmelaget etter en meget svak førsteomgang. Leeds har rett og slett vært gode!
    Nelson stormer mot Leeds-målet. Han jages av White og Douglas. Nelson går over ende, men får ikke straffe. Uansett farlig av hjemmelaget - for en gangs skyld.
    47'
    Det virker som om det er mye mer trykk i hjemmelaget nå.
    48'
    Xhaka får frispark på 17 meter. Kan bli meget farlig dette ...
    49'
    Lacazette skyter på frisparket. Skrur den over muren, og treffer oppå tverrliggeren!
    50'
    Lacazette igjen! Får ballen fra Özil, men Lacazettes avslutning reddes av keeper.
    51'
    Guendouzi skyter fra 18 meter. Like utenfor, men keeper ser ut til å ha kontroll.
    53'
    Bamford avanserer noen meter før han skyter fra 19-20 meters hold - Martinez kaster seg mot høyre og holder den.
    54'
    Mål for Arsenal!
    Arsenal 1 - 0 Leeds United
    Mål: Reiss Nelson
    Der sitter den for Arsenal! Pepe og Lacazette gjør forarbeidet før Nelson krangler inn ledermålet etter at Gotts har misset med et klareringsforsøk inne i feltet.
    55'
    Leeds har det langt tøffere nå i andre omgang.
    58'
    Det ropes på hands i Leeds-feltet, men spillet fortsetter. Var Ben White borti den med hånda? Neida, ballen treffer brystet.
    60'
    Spillerbytte - Leeds United
    Inn: Stuart Dallas
    Ut: Robbie Gotts
    60'
    Inn: Helder Costa
    Ut: Ezgjan Alioski
    60'
    Godt Arsenal-spill igjen. Nelsons avslutning blokkeres til corner.
    61'
    Småfarlig corner, men den heades unna.
    62'
    Lacazette vil ha straffe, men får det ikke.
    65'
    Gult kort til Leeds United
    Mateusz Klich
    67'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Gabriel Martinelli
    Ut: Reiss Nelson
    67'
    Det er lite som stemmer for Leeds nå. Phillips løfter et frispark inn i feltet, men det blåses for offside.
    69'
    Gult kort til Arsenal
    Sead Kolasinac
    Innbytter Helder rundlurer Kolasinac, som feller Leeds-innbytteren. Frispark i god posisjon, og gult kort.
    71'
    Douglas skyter på frisparket - treffer ikke målet til Martinez.
    72'
    Martinelli kommer til avslutning inne i feltet, men det blokkeres til corner.
    74'
    Sokratis kommer til heading etter en corner, men klarer ikke å styre den på målet. Er helt upresset.
    75'
    Martinelli er leken. Drar seg fri, og skyter fra 18 meter - god redning av Meslier.
    76'
    Inn: Joseph Willock
    Ut: Mesut Ozil
    77'
    Bamford har fått seg en smell nå.
    78'
    Inn: Jordan Stevens
    Ut: Luke Ayling
    78'
    Kolasinac spiller vegg med Lacazette. Avslutter fra skrått hold, men blokkeres til corner.
    80'
    Pepe tar corneren, men Sokratis blåser avslutningen over.
    80'
    Leeds spiller seg ut av egen halvdel. Det vil si, de kommer seg aldri ut av egen halvdel etter håpløs pasning.
    81'
    Leeds får corner. Douglas slår den. Luiz header ut.
    81'
    Kolasinac tar innkast. Arsneal får nytt kast ned mot dødlinja.
    84'
    Stuart Dallas
    84'
    Arsenal med frispark nesten fra cornerposisjon. Pepe slår den rett i et Leeds-bein.
    85'
    Sokratis jobber seg nedover banen. Får innkast.
    86'
    Temperament og temperatur på banen nå. Det begynner å haste for Leeds. Mulig litt frustrasjon som skal ut.
    87'
    Arsenal får ikke noe ut av det frisparket. Ender med frispark til gjestene.
    89'
    Leeds kommer på kanten på venstresiden. Men Sokratis stopper det. Blir corner.
    90'
    Inn: Bukayo Saka
    Ut: Nicolas Pepe
    Inn med en unggutt, 18-åringen Saka.
    90'+1
    Arsenal angriper. Får frispark fra ca 20 meter etter at Guendouzi legges ned.
    90'+2
    David Luiz skyter som om han siktet på månen, iallfall bakerst rad.
    90'+3
    Leedas spiller helt tilbake til keeper. Også kløner de det fryktelig til når de skal spille seg ut. Og det er de som må score.