2-1
3-1

Ble dekket av Yngve Gjerde

Hei, og velkommen til denne liveoppdateringen av Premier League-oppgjøret mellom Arsenal og Fulham.
    Arsenal jakter revansj etter det ydmykende 1-5-tapet for Liverpool, men er fortsatt godt posisjonerte i ligaen, på 5. plass med 38 poeng. Manchester United følger imidlertid hakk i hæl, og er bare tre poeng bak.
    Fulham og Claudio Ranieri er på sin side på desperat poengjakt. De fikk tre viktige poeng etter at Aleksandr Mitrovic sikret en dramatisk 1-0-seier over Huddersfield. Fulham er nummer 19 i Premier League, men seier i dag vil ta dem over nedrykksstreken.
    Arsenal XI (3-4-3): Leno - Koscielny, Mustafi, Sokratis - Maitland-Niles, Xhaka, Guendouzi, Kolasinac - Iwobi, Aubameyang, Lacazette.
    Fulham XI (5-2-2-1): Rico, Christie, Odoi, Le Marchand, Ream, Bryan - Cairney, Cissé - Schürrle, Sessegnon - Mitrovic.
    Stefan Johansen åpner kampen på benken for Fulham.
    Lagene går ut på banen nå. Fulham har mørkeblå på seg i dag. Arsenal rødt og hvitt.
    De to managerne Emery og Ranieri gir hverandre en klem før avspark.
    Stadion er stille i et minutt til ære for Peter Hill-Wood. Den tidligere Arsenal-formannen døde 28. desember.
    Arsenal tar avspark. Og går rett i angrep. Ballen slås inn mot Lacazette. Der står Fulham-forsvaret i veien.
    1'
    Mye dueller før Fulham får tatt ned ball. Men de taper den i skummel posisjon. Arsenal kontrer og Aubameyang får en stor mulighet. Fra fem meter skyter han over. Han er hardt presset. Strålende kontring!
    3'
    Cisse stopper et Arsenal-angrep på høyre.
    3'
    Arsenal vrir spillet fra høyre til venstre. Deretter over til høyre igjen. Iwobi mottar ballen inne i 16-meteren og prøver å løfte videre mot Lacazette. Den stoppes.
    4'
    Leno er langt ute og rydder opp i en ball i rommet bak forsvaret til Arsenal.
    6'
    Fulham får et frispark i ålreit innleggsposisjon.
    7'
    Fripsarket er dårlig slått. Lacazette klarerer unna
    7'
    Xhaka bommer med et mottak, men retter opp ved å vinne tilbake ballen.
    8'
    Ikke helt fullsatt på Emirates i dag.
    9'
    Kolasinac løper og løper langs venstresiden. Han jobber fram en corner til vertene.
    9'
    Elendig slått av Xhaka. Ballen er ute av banen før den skrur inn igjen. Femmeter for Fulham.
    10'
    Lang ball fra Mustafi mot Aubameyang. For rask selv for hurigtoget.
    11'
    Ainsley Maitland-Niles har mye rom å løpe i til høyre, men får ikke med seg ballen.
    13'
    Mitrovic i mange dueller med Arsenal-forsvaret i starten av kampen.
    15'
    Fulham kommer til en stor mulighet. Sessegnon er alene med keeper Leno nærmest. Litt skrå vinkel, men absolutt mulig å score. Forsøket går like utenfor.
    16'
    Arsenal har dominert banespillet til nå. Hatt ballen nesten 80 prosent av tiden. Men det er 1-1 i sjanser. 0-0 i mål.
    17'
    Xhaka prøver å spille fram Iwobi. Det lykkes ikke.
    18'
    Leno slår langt mot Aubameyang. Går over til motsatt keeper.
    19'
    Xhaka vrir spillet fint. Arsenal kommer til innlegg. Det stoppes av Fulham-forsvaret.
    21'
    Lacazette når nesten en ball i bakrommet. Men den blir akkurat for lang.
    22'
    Schurrle slår inn og Sessegnon er egentlig alene. Men det som så ut som sikker scoring, blir det ingenting ut av. Han bommer på ballen og den spretter ut av feltet. Sessegnon skyter hull i lufta som man sier.
    24'
    Mål for Arsenal!
    Arsenal 1 - 0 Fulham
    Mål: Granit Xhaka
    Målgivende: Alex Iwobi
    Arsenal tar ledelsen! Xhaka mottar ballen få meter fra mål. Midtbanespilleren er sterk og rolig. På enkelt vis dytter han ballen fint i hjørnet. 1-0!
    25'
    Iwobi prøver å slå fram Aubameyang, men pasningen brytes.
    27'
    Aubameyang slår inn. Den går inn til keeper.
    28'
    Fulham vinner en corner.
    29'
    Får ikke noe ut av den.
    30'
    NESTEN! Fulham nære scoring! Kommer til to innlegg - begge i retning Mitrovic. Når ikke opp på den første, men knuser TRE Arsenal-spillere i påfølgende situasjon. Får headingen på mål, men Leno redder.
    33'
    Så er det Arsenal som er farlig frempå. Guendouzi drar av en mann og får beskjed av fansen om å skyte. Gjør også det, men skuddet er svakt og Rico redder.
    34'
    ARSENAL, SÅ NÆRE! Spiller seg fint frem og inn i Fulham-boksen, men Xhakas avslutning fra kloss hold blokkeres!
    34'
    Fulham slipper med skrekken.
    35'
    Cairney drar lekkert av to mann før han felles av Sokratis. Fulham får frispark høyt i banen.
    38'
    Heldig som ikke får det gule der, Arsenals greske stopper.
    38'
    BOM! Aubameyang brenner en stor sjanse! Arsenal kombinerer fint, Iwobi slår et strøkent innlegg, men Aubameyang stanger ballen utenfor fra kort hold! Burde satt den, den gabonske spissen.
    40'
    ARSENAL MISBRUKER NY SJANSE!Nok en gang flott angrepsspill, men alene med keeper bommer Lacazette! God redning fra Rico, som må gi en corner.
    42'
    Corneren ender i ny corner fra motsatt side.
    43'
    Får ingenting ut av den.
    44'
    Fulham sparker i gang den andre omgangen.
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Lucas Torreira
    Ut: Shkodran Mustafi
    Arsenal gjør en endring i pausen.
    46'
    Koscielny med en svak klarering som gir Fulham en corner.
    47'
    Får ingenting ut av den, gjestene.
    47'
    Fulham får holde en del i ballen nå, men Arsenal har tilsynelatende god kontroll.
    50'
    Mitrovic har vært en håndfull for Arsenal-forsvaret i dag. Tar virkelig for seg i duellene.
    52'
    Stor Fulham-mulighet, men offsideflagget er oppe! Godt slått dødball av Cairney som finner Mitrovic. Forsøker å heade den inn foran mål hvor flere i samme drakt venter, men det vinkes.
    53'
    Ser ut som Fosu-Mensah er i ferd med å gjøre seg klar.
    55'
    Arsenal 2 - 0 Fulham
    Mål: Alexandre Lacazette
    Målgivende: Sead Kolasinac
    Så sitter den for The Gunners! Vakkert angrepsspill - nok en gang! Iwobi slipper til Aubameyang. Han spiller gjennom til Kolasinac som slår ut til Lacazette. Franskmannens oppgave med å sette ballen i mål blir enkel!
    55'
    Spillerbytte - Fulham
    Inn: Timothy Fosu-Mensah
    Ut: Cyrus Christie
    56'
    NESTEN 3-0! Høy ball over Fulham-forsvaret som finner Lacazette. Tar den lekkert ned, men Rico redder mesterlig!
    58'
    En uhyre tøff oppgave som venter Fulham nå.
    59'
    Inn: Aboubakar Kamara
    Ut: Andre Schurrle
    Straffetyven Kamara erstatter Schürrle.
    61'
    Inn: Jean Seri
    Ut: Ibrahima Cisse
    61'
    Arsenal får en corner.
    62'
    Mitrovic header ut.
    63'
    Lacazette går i bakken innenfor Fulhams boks og skriker etter straffe, men får ikke gehør av dommer.
    65'
    Blir liggende å holde seg til ansiktet etter hendelsen.
    65'
    Fulham vinner en corner. Trenger en redusering her.
    67'
    Klarer ikke å utnytte den.
    69'
    Så får Fulham en megasjanse! Vinner ballen tilbake etter corneren og Seri slår et strøkent innlegg i retning Mitrovic. Han stiger til værs og stanger ballen mot mål, men rett på Leno!
    69'
    Mål for Fulham!
    Arsenal 2 - 1 Fulham
    Mål: Aboubakar Kamara
    Målgivende: Ryan Sessegnon
    Men så sitter den for gjestene! Og det er innbytteren Kamara som scorer! Kommer seg rundt på kant ved Sessegnon som svinger ballen inn foran mål. På bakerste stolpe venter Kamara som bare bredsider den inn!
    69'
    Da er det match igjen!
    70'
    Kamara kommer fri ute til høyre og forsøker å finne Mitrovic inne i boksen, men innlegget er svakt og Leno plukker enkelt.
    72'
    Inn: Aaron Ramsey
    Ut: Alexandre Lacazette
    Lacazette tas av. Hatt en god kamp, franskmannen.
    74'
    Gult kort til Fulham
    Timothy Fosu-Mensah
    Fosu-Mensah sent inne i Xhaka her. Stempler sveitseren. Frispark for Arsenal, og gult kort for Fulham-innbytteren.
    76'
    Arsenal har tatt over igjen etter Fulham-scoringen.
    79'
    Arsenal 3 - 1 Fulham
    Mål: Aaron Ramsey
    Og der sitter den! Og det er fort spikeren i kista! Kommer seg rundt på venstre og Aubameyangs avslutning etter innlegg går i stolpen. Returen faller til Ramsey som prikker ballen i det lengste krysset!
    79'
    NÆRE! Det vil seg ikke for Aubameyang! løper seg fri og kommer alene med Rico, men avslutningen går rett på den spanske målvakten!
    82'
    Arsenal får imidlertid en corner.
    83'
    Inn: Alex Iwobi
    Ut: Bukayo Saka
    Premier League-debut for 17 år gamle Saka.
    83'
    Arsenal 4 - 1 Fulham
    Mål: Pierre-Emerick Aubameyang
    Så sitter mål nummer 14 for Arsenals nummer 14! Aubameyang får endelig målet sitt! Corneren klareres ikke og ballen faller ut til Aubameyang ute til høyre. Han kliner til, og har litt flaks da ballen går innom Ream og over Rico!