2'
    Benjamin Kanuric
    Arminia Bielefeld angriper i Bielefeld. Benjamin Kanuric fyrer av et skudd som går utenfor.
    3'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til SV Wehen Wiesbaden på egen banehalvdel.
    4'
    Arminia Bielefeld tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Mål for Arminia Bielefeld!
    Arminia Bielefeld 1 - 0 SV Wehen Wiesbaden
    Mål: Fabian Klos
    Målgivende: Bryan Lasme
    Arminia Bielefeld leder 1-0 etter en scoring av Fabian Klos. Flott spill fra Bryan Lasme før målet.
    4'
    Målsjanse! Benjamin Kanuric (Arminia Bielefeld) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    5'
    Ivan Prtajin
    SV Wehen Wiesbaden avanserer forover i Bielefeld. Ivan Prtajin avslutter, men treffer ikke mål.
    6'
    I Bielefeld slår Robin Heusser en corner fra venstre.
    8'
    Frispark for Arminia Bielefeld på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark til SV Wehen Wiesbaden på halvdelen til Arminia Bielefeld.
    10'
    I Bielefeld får Ivan Prtajin (SV Wehen Wiesbaden) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    11'
    Arminia Bielefeld, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    11'
    Benjamin Kanuric (Arminia Bielefeld) løfter inn en corner fra høyre på SchücoArena.
    16'
    Oliver Husing
    Oliver Husing (Arminia Bielefeld) header utenfor.
    16'
    SV Wehen Wiesbaden tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    SV Wehen Wiesbaden fosser fremover, men Christian Dingert blåser for offside på SchücoArena.
    18'
    Hjørnespark til Arminia Bielefeld
    19'
    Frispark for SV Wehen Wiesbaden på egen banehalvdel.
    19'
    20'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til Arminia Bielefeld.
    25'
    Stor målsjanse for Arminia Bielefeld. Oliver Husing header i tverrliggeren!
    26'
    Benedict Hollerbach
    SV Wehen Wiesbaden angriper, men avslutningen til Benedict Hollerbach går utenfor.
    26'
    Jomaine Consbruch
    Jomaine Consbruch (Arminia Bielefeld) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    28'
    SV Wehen Wiesbaden, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    I Bielefeld har et frispark blitt tildelt bortelag.
    31'
    32'
    Gult kort til Arminia Bielefeld
    George Bello
    Dommeren gir George Bello (Arminia Bielefeld) et gult kort.
    33'
    Christian Dingert tildeler Arminia Bielefeld en corner. Benjamin Kanuric sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    34'
    Mål for SV Wehen Wiesbaden!
    Arminia Bielefeld 1 - 1 SV Wehen Wiesbaden
    Mål: Benedict Hollerbach
    Målgivende: Ivan Prtajin
    Mål! SV Wehen Wiesbaden utligner på SchücoArena. Målscorer: Benedict Hollerbach. Det er en fin assist fra Ivan Prtajin.
    35'
    Skudd på mål, Arminia Bielefeld
    41'
    41'
    Jomaine Consbruch (Arminia Bielefeld) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    43'
    Frispark til Arminia Bielefeld på halvdelen til SV Wehen Wiesbaden.
    43'
    Christian Dingert tildeler Arminia Bielefeld en corner. Benjamin Kanuric sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    Frederik Jakel
    Arminia Bielefeld kommer till avslut på SchücoArena men Frederik Jäkel nickar utanför.
    45'+2
    Arminia Bielefeld 1 - 2 SV Wehen Wiesbaden
    Mål! SV Wehen Wiesbaden tar ledelsen 1-2 ved Benedict Hollerbach.
    45'+3
    Spillerbytte - Arminia Bielefeld
    Inn: Silvan Sidler
    Ut: Frederik Jakel
    Uwe Koschinat gjør dagens første bytte i Bielefeld, når han tar ut Frederik Jakel og setter inn Silvan Sidler.
    46'
    Inn: Henrik Loch
    Ut: Sebastian Vasiliadis
    Arminia Bielefeld bytter ut Sebastian Vasiliadis med Henrik Loch. Dette er det andre byttet som Uwe Koschinat gjør i dagens kamp.
    46'
    47'
    Robin Heusser (SV Wehen Wiesbaden) slår en corner fra venstre side på SchücoArena.
    48'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til Arminia Bielefeld på egen banehalvdel.
    49'
    Gult kort til SV Wehen Wiesbaden
    Ahmet Gurleyen
    Ahmet Gurleyen (SV Wehen Wiesbaden) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    49'
    SV Wehen Wiesbaden angriper. Benedict Hollerbach får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    50'
    50'
    50'
    51'
    Silvan Sidler
    Sjanse i Bielefeld! Silvan Sidler (Arminia Bielefeld) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    52'
    52'
    53'
    Arminia Bielefeld fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    54'
    Johannes Wurtz
    Johannes Wurtz (SV Wehen Wiesbaden) kommer til en målsjanse på SchücoArena, men klarer ikke å score.
    54'
    Benjamin Kanuric (Arminia Bielefeld) løfter inn en corner fra venstre på SchücoArena.
    56'
    Silvan Sidler (Arminia Bielefeld) kommer seg fri på SchücoArena, men avslutningen går utenfor.
    56'
    56'
    Benjamin Kanuric (Arminia Bielefeld) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    56'
    Spillet på SchücoArena er stoppet midlertidig fordi Brooklyn Kevin Ezeh ligger nede.
    57'
    Brooklyn Kevin Ezeh er på beina igjen og fortsetter kampen.
    58'
    Dommer Christian Dingert venter med å sette i gang spillet fordi Robin Hack ligger nede.
    59'
    Robin Hack er tilbake i kampen igjen.
    60'
    Brooklyn Kevin Ezeh
    Brooklyn Kevin Ezeh (SV Wehen Wiesbaden) kommer til en målsjanse på SchücoArena, men klarer ikke å score.
    60'
    61'
    Målsjanse på SchücoArena! Silvan Sidler fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    62'
    62'
    63'
    64'
    Bryan Lasme
    Arminia Bielefeld angriper på SchücoArena, men Bryan Lasme header utenfor.
    65'
    Inn: Theodor Corbeanu
    Ut: Bryan Lasme
    Uwe Koschinat (Arminia Bielefeld) gjør sitt tredje bytte for dagen. Theodor Corbeanu erstatter Bryan Lasme.
    65'
    Inn: Ivan Lepinjica
    Ut: Benjamin Kanuric
    Benjamin Kanuric (Arminia Bielefeld) erstattes av Ivan Lepinjica.
    66'
    I Bielefeld slår Robin Hack en corner fra venstre.
    66'
    Andres Andrade
    Sjanse til Arminia Bielefeld! Andres Andrade er nær ved å score, men keeper redder.
    69'
    69'
    69'
    Spillerbytte - SV Wehen Wiesbaden
    Inn: John Iredale
    Ut: Benedict Hollerbach
    Bytte for SV Wehen Wiesbaden. John Iredale kommer inn for Benedict Hollerbach på SchücoArena.
    70'
    Inn: Kianz Froese
    Ut: Johannes Wurtz
    SV Wehen Wiesbaden gjør sitt andre bytte. Johannes Wurtz erstattes av Kianz Froese.
    71'
    Kianz Froese
    Kianz Froese (SV Wehen Wiesbaden) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    SV Wehen Wiesbaden må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Arminia Bielefeld.
    73'
    Sjanse! Arminia Bielefeld avanserer forover, men Andres Andrade avslutter utenfor.
    74'
    79'
    Inn: Emanuel Taffertshofer
    Ut: Robin Heusser
    Bytte for SV Wehen Wiesbaden. Emanuel Taffertshofer kommer inn for Robin Heusser på SchücoArena.
    80'
    Inn: Nico Rieble
    Ut: Brooklyn Kevin Ezeh
    Markus Kauczinski gjør dagens fjerde bytte i Bielefeld, når han tar ut Brooklyn Kevin Ezeh og setter inn Nico Rieble.
    80'
    Inn: Manuel Prietl
    Ut: Fabian Klos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Arminia Bielefeld. Inn kommer Manuel Prietl, mens Fabian Klos tar plass på benken.
    81'
    Det blir farlig! Frispark for Arminia Bielefeld er nær straffområde.
    82'
    Robin Hack
    Robin Hack (Arminia Bielefeld) kommer seg fri på SchücoArena, men avslutningen går utenfor.
    83'
    84'
    Christian Dingert tildeler SV Wehen Wiesbaden en corner. Emanuel Taffertshofer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    85'
    Frispark SV Wehen Wiesbaden.
    85'
    Inn: Dennis Kempe
    Ut: Sebastian Mrowca
    SV Wehen Wiesbaden bytter ut Sebastian Mrowca med Dennis Kempe.
    86'
    Frisparket tildelt SV Wehen Wiesbaden er farlig nær Arminia Bielefelds målområde.