2'
    MSV Duisburg, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Joan Edmundsson
    Joan Edmundsson (DSC Arminia Bielefeld) avanserer forover på Schüco-Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    3'
    MSV Duisburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark til DSC Arminia Bielefeld på halvdelen til MSV Duisburg.
    5'
    I Bielefeld slår Florian Hartherz en corner fra venstre.
    6'
    Frispark DSC Arminia Bielefeld.
    9'
    Joan Edmundsson (DSC Arminia Bielefeld) løfter inn en corner fra høyre på Schüco-Arena.
    10'
    I Bielefeld har et frispark blitt tildelt bortelag.
    11'
    Mål for MSV Duisburg!
    Arminia Bielefeld 0 - 1 MSV Duisburg
    Mål: John Verhoek
    Målgivende: Ahmet Engin
    Mål! John Verhoek (MSV Duisburg) scorer med hodet. Dermed er stillingen 0-1 på Schüco-Arena. Flott spill fra Ahmet Engin før målet.
    12'
    Andreas Wiegel
    Andreas Wiegel (MSV Duisburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Frispark for MSV Duisburg på egen banehalvdel.
    14'
    DSC Arminia Bielefeld angriper, men blir avblåst for offside.
    15'
    MSV Duisburg angriper, men John Verhoek vinkes av for offside.
    17'
    Roberto Massimo
    Sjanse! DSC Arminia Bielefeld avanserer forover, men Roberto Massimo avslutter utenfor.
    18'
    Arne Aarnink signaliserer et frispark til DSC Arminia Bielefeld på egen banehalvdel.
    19'
    Arne Aarnink signaliserer et frispark til DSC Arminia Bielefeld.
    21'
    Arne Aarnink tildeler DSC Arminia Bielefeld en corner. Joan Edmundsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    Joan Edmundsson (DSC Arminia Bielefeld) slår en corner fra høyre side på Schüco-Arena.
    23'
    Gult kort til Arminia Bielefeld
    Dommer Arne Aarnink gir Roberto Massimo (DSC Arminia Bielefeld) et gult kort.
    24'
    Frispark MSV Duisburg.
    26'
    Arne Aarnink signaliserer et frispark til MSV Duisburg på egen banehalvdel.
    28'
    Jonathan Clauss
    DSC Arminia Bielefeld angriper i Bielefeld. Jonathan Clauss avslutter på mål, men greier ikke å score.
    29'
    29'
    Frispark i en god posisjon for MSV Duisburg!
    31'
    En av MSV Duisburgs spillere blir avblåst for offside på Schüco-Arena.
    31'
    32'
    33'
    35'
    I Bielefeld har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    37'
    Arne Aarnink tildeler MSV Duisburg en corner. Ahmet Engin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    Arminia Bielefeld 0 - 2 MSV Duisburg
    Mål: Fabian Schnellhardt
    Målgivende: Kevin Wolze
    Mål! Fabian Schnellhardt øker ledelsen til 0-2. Kevin Wolze sto for den målgivende pasningen.
    39'
    41'
    41'
    43'
    Arminia Bielefeld 0 - 3 MSV Duisburg
    Mål: Cauly
    Målgivende: Andreas Wiegel
    Mål! Cauly gir MSV Duisburg en komfortabel 0-3 ledelse. Det er en fin assist fra Andreas Wiegel.
    45'+1
    Spillerbytte - Arminia Bielefeld
    Inn: Prince-Osei Owusu
    Ut: Roberto Massimo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for DSC Arminia Bielefeld. Inn kommer Prince-Osei Owusu, mens Roberto Massimo tar plass på benken.
    46'
    Spillerbytte - MSV Duisburg
    Inn: Moritz Stoppelkamp
    Ut: Cauly
    Cauly (MSV Duisburg) erstattes av Moritz Stoppelkamp.
    46'
    Det blir farlig! Frispark for DSC Arminia Bielefeld er nær straffområde.
    46'
    Fabian Klos
    Fabian Klos (DSC Arminia Bielefeld) prøver å heade ballen i mål på Schüco-Arena, men mislykkes.
    46'
    46'
    MSV Duisburg angriper i Bielefeld, men blir avblåst for offside.
    47'
    49'
    Gult kort til MSV Duisburg
    Ahmet Engin
    Ahmet Engin (MSV Duisburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    49'
    Fabian Klos
    DSC Arminia Bielefeld angriper i Bielefeld. Fabian Klos fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Arne Aarnink signaliserer et frispark til DSC Arminia Bielefeld like utenfor MSV Duisburg-området.
    54'
    Florian Hartherz (DSC Arminia Bielefeld) løfter inn en corner fra høyre på Schüco-Arena.
    55'
    Jonathan Clauss (DSC Arminia Bielefeld) kommer seg fri på Schüco-Arena, men avslutningen går utenfor.
    55'
    Inn: Boris Tashchy
    Ut: John Verhoek
    MSV Duisburg gjør sitt andre bytte. John Verhoek erstattes av Boris Tashchy.
    56'
    Frispark til MSV Duisburg på halvdelen til DSC Arminia Bielefeld.
    57'
    En av MSV Duisburgs spillere går i offside.
    57'
    DSC Arminia Bielefeld fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    58'
    58'
    Inn: Cedric Brunner
    Ut: Jonathan Clauss
    DSC Arminia Bielefeld bytter ut Jonathan Clauss med Cedric Brunner.
    60'
    Brian Behrendt
    DSC Arminia Bielefeld avanserer forover i Bielefeld. Brian Behrendt avslutter, men treffer ikke mål.
    61'
    62'
    Boris Tashchy
    Målsjanse! Boris Tashchy (MSV Duisburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    66'
    Prince-Osei Owusu
    Prince-Osei Owusu (DSC Arminia Bielefeld) får et gult kort av dommer Arne Aarnink.
    66'
    67'
    Inn: Nils Seufert
    Ut: Max Christiansen
    Jeff Saibene gjør dagens tredje bytte i Bielefeld, når han tar ut Max Christiansen og setter inn Nils Seufert.
    67'
    Prince-Osei Owusu skyter i stolpen! Nesten mål for DSC Arminia Bielefeld.
    68'
    70'
    73'
    Dustin Bomheuer
    MSV Duisburg angriper og Dustin Bomheuer får avsluttet. Headingen treffer ikke DSC Arminia Bielefeld-målet.
    74'
    75'
    76'
    Cedric Brunner
    Dommeren gir Cedric Brunner (DSC Arminia Bielefeld) et gult kort.
    76'
    DSC Arminia Bielefeld tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    Prince-Osei Owusu (DSC Arminia Bielefeld) header ballen mot mål, men MSV Duisburg klarerer.
    77'
    77'
    En av MSV Duisburgs spillere blir avblåst for offside.
    77'
    78'
    Inn: Stanislav Iljutcenko
    Ut: Richard Sukuta-Pasu
    Richard Sukuta-Pasu (MSV Duisburg) erstattes av Stanislav Iljutcenko.
    79'
    MSV Duisburg fosser fremover, men Arne Aarnink blåser for offside på Schüco-Arena.
    79'
    80'
    DSC Arminia Bielefeld angriper, men avslutningen til Joan Edmundsson går utenfor.
    83'
    84'
    89'
    Stanislav Iljutcenko
    I Bielefeld header Stanislav Iljutcenko (MSV Duisburg) mot mål, men ballen går utenfor.