Argentinos Juniors angriper, men avslutningen til Santiago Montiel går utenfor.
    3'
    En av Argentinos Juniorss spillere blir avblåst for offside på Diego Armando Maradona.
    6'
    Franco David Moyano (Argentinos Juniors) slår en corner fra høyre side på Diego Armando Maradona.
    11'
    Roberto Bruno Perez Gutierez tildeler Argentinos Juniors en corner. Franco David Moyano sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    I Buenos Aires slår Francisco Gonzalez Metilli en corner fra høyre.
    13'
    Argentinos Juniors tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Federico Redondo Solari (Argentinos Juniors) vrir seg av smerte i gresset.
    17'
    Dommer Roberto Bruno Perez Gutierez venter med å sette i gang spillet fordi Gonzalo Napoli Soria ligger nede.
    17'
    Gonzalo Napoli Soria er tilbake i kampen igjen.
    18'
    Federico Redondo Solari er på beina igjen og fortsetter kampen.
    18'
    Frispark for Argentinos Juniors på egen banehalvdel.
    21'
    Gult kort til Liverpool Montevideo
    Cesar Marcelo Meli
    Cesar Marcelo Meli (Liverpool Montevideo) mottar sitt første gule kort for dagen på Diego Armando Maradona.
    23'
    Gonzalo Napoli Soria (Liverpool Montevideo) løfter inn en corner fra høyre på Diego Armando Maradona.
    26'
    Kevin Mac Allister
    Kevin Mac Allister (Argentinos Juniors) kommer til en målsjanse på Diego Armando Maradona, men klarer ikke å score.
    28'
    Roberto Bruno Perez Gutierez signaliserer et frispark til Liverpool Montevideo på egen banehalvdel.
    30'
    Frispark Liverpool Montevideo.
    32'
    33'
    Alan Rodriguez
    Målsjanse på Diego Armando Maradona! Alan Rodriguez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    38'
    Liverpool Montevideo, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Frispark til Argentinos Juniors på halvdelen til Liverpool Montevideo.
    39'
    45'
    Alan Damian Medina Silva
    Liverpool Montevideo angriper i Buenos Aires. Alan Damian Medina Silva avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+1
    Argentinos Juniors, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Liverpool Montevideo fosser forover og Cesar Marcelo Meli fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+1
    45'+1
    47'
    Gult kort til Argentinos Juniors
    Lucas Hernan Villalba
    Dommer Roberto Bruno Perez Gutierez gir Lucas Hernan Villalba (Argentinos Juniors) et gult kort.
    48'
    Straffe til Liverpool Montevideo
    48'
    Liverpool Montevideo scorer på straffe!
    Argentinos Juniors 0 - 1 Liverpool Montevideo
    Mål: Ruben Daniel Bentancourt Morales
    Mål! Ruben Daniel Bentancourt Morales gir Liverpool Montevideo ledelsen 0-1 på Diego Armando Maradona. Målet kom på et straffespark.
    50'
    Liverpool Montevideo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Gonzalo Napoli Soria ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    52'
    Gonzalo Napoli Soria er tilbake på banen igjen.
    53'
    Roberto Bruno Perez Gutierez signaliserer et frispark til Liverpool Montevideo.
    54'
    Spillerbytte - Argentinos Juniors
    Inn: Gaston Nicolas Veron
    Ut: Federico Redondo Solari
    Gabriel Milito (Argentinos Juniors) gjør sitt første bytte for dagen. Gaston Nicolas Veron erstatter Federico Redondo Solari.
    55'
    Inn: Leonardo Heredia
    Ut: Marcelo Javier Cabrera Rivero
    Gabriel Milito gjør dagens andre bytte i Buenos Aires, når han tar ut Marcelo Javier Cabrera Rivero og setter inn Leonardo Heredia.
    55'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    58'
    Frisparket tildelt Argentinos Juniors er farlig nær Liverpool Montevideos målområde.
    58'
    Frispark for Liverpool Montevideo på egen banehalvdel.
    60'
    Mål for Argentinos Juniors!
    Argentinos Juniors 1 - 1 Liverpool Montevideo
    Mål: Leonardo Heredia
    Målgivende: Francisco Gonzalez Metilli
    Mål! Leonardo Heredia utligner til 1-1. Flott spill fra Francisco Gonzalez Metilli før målet.
    61'
    63'
    Gaston Nicolas Martirena Torres
    Dommer Roberto Bruno Perez Gutierez viser Gaston Nicolas Martirena Torres (Liverpool Montevideo) det gule kortet.
    63'
    65'
    Ruben Daniel Bentancourt Morales
    Ruben Daniel Bentancourt Morales (Liverpool Montevideo) får et gult kort av dommer Roberto Bruno Perez Gutierez.
    65'
    65'
    Santiago Montiel (Argentinos Juniors) avanserer forover på Diego Armando Maradona. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    66'
    66'
    Gonzalo Napoli Soria (Liverpool Montevideo) slår en corner fra høyre side på Diego Armando Maradona.
    68'
    69'
    VAR sjekker om det er straffe til Liverpool Montevideo
    69'
    Ingen straffe til Liverpool Montevideo
    69'
    I Buenos Aires slår Gonzalo Napoli Soria en corner fra høyre.
    70'
    70'
    Spillerbytte - Liverpool Montevideo
    Inn: Martin Barrios
    Ut: Lucas Maximiliano Lemos Mayuncaldi
    Bytte for Liverpool Montevideo. Martin Barrios kommer inn for Lucas Maximiliano Lemos Mayuncaldi på Diego Armando Maradona.
    71'
    Alexis Martin vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    72'
    Argentinos Juniors slipper å klare seg uten Alexis Martin som kommer tilbake på banen igjen.
    72'
    Frispark Argentinos Juniors.
    74'
    Gaston Nicolas Veron
    Gaston Nicolas Veron (Argentinos Juniors) kommer til en målsjanse på Diego Armando Maradona, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    75'
    VAR sjekker om det er straffe til Argentinos Juniors
    77'
    Ingen straffe til Argentinos Juniors
    77'
    Argentinos Juniors angriper i Buenos Aires. Alan Rodriguez fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Inn: Jose Maria Herrera
    Ut: Gabriel Avalos Stumpfs
    Argentinos Juniors bytter ut Gabriel Avalos Stumpfs med Jose Maria Herrera. Dette er det tredje byttet som Gabriel Milito gjør i dagens kamp.
    79'
    Roberto Bruno Perez Gutierez tildeler Argentinos Juniors en corner. Francisco Gonzalez Metilli sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    83'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Buenos Aires fordi Ruben Daniel Bentancourt Morales får behandling for en skade på banen.
    84'
    Inn: Paul Matias Zunino Escudero
    Ut: Cesar Marcelo Meli
    Jorge Rodrigo Bava (Liverpool Montevideo) gjør sitt andre bytte for dagen. Paul Matias Zunino Escudero erstatter Cesar Marcelo Meli.
    85'
    Inn: Renzo Machado
    Ut: Ruben Daniel Bentancourt Morales
    Jorge Rodrigo Bava gjør dagens tredje bytte i Buenos Aires, når han tar ut Ruben Daniel Bentancourt Morales og setter inn Renzo Machado.
    85'
    Ruben Daniel Bentancourt Morales er tilbake i kampen igjen.
    85'
    Målsjanse! Alan Rodriguez (Argentinos Juniors) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    89'
    Inn: Juan Ignacio Rodriguez Polero
    Ut: Juan Izquierdo
    Liverpool Montevideo gjør sitt fjerde bytte. Juan Izquierdo erstattes av Juan Ignacio Rodriguez Polero.
    90'
    Inn: Rodrigo Rivero Fernandez
    Ut: Alan Damian Medina Silva
    Alan Damian Medina Silva (Liverpool Montevideo) erstattes av Rodrigo Rivero Fernandez.
    90'
    90'+1
    Roberto Bruno Perez Gutierez signaliserer et frispark til Argentinos Juniors.
    90'+3
    Paul Matias Zunino Escudero
    Paul Matias Zunino Escudero (Liverpool Montevideo) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+3
    90'+5
    Argentinos Juniors 2 - 1 Liverpool Montevideo
    Mål: Lucas Hernan Villalba
    Målgivende: Leonardo Heredia
    Lucas Hernan Villalba dundrer ballen i mål og Argentinos Juniors tar ledelsen 2-1 på Diego Armando Maradona. Det er en fin assist fra Leonardo Heredia.