Lucas Hernan Villalba
    Argentinos Juniors angriper i Buenos Aires. Lucas Hernan Villalba avslutter på mål, men greier ikke å score.
    1'
    Fluminense RJ, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Fluminense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark for Argentinos Juniors på egen banehalvdel.
    2'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    3'
    Piero Maza Gomez signaliserer et frispark til Fluminense på egen banehalvdel.
    6'
    Piero Maza Gomez signaliserer et frispark til Argentinos Juniors på egen banehalvdel.
    7'
    Fluminense fosser fremover, men Piero Maza Gomez blåser for offside på Diego Armando Maradona.
    9'
    13'
    Mål for Argentinos Juniors!
    Argentinos Juniors 1 - 0 Fluminense RJ
    Mål: Gabriel Avalos Stumpfs
    Målgivende: Marcelo Javier Cabrera Rivero
    Mål! Gabriel Avalos Stumpfs gir Argentinos Juniors ledelsen 1-0 i Buenos Aires. Det er en fin assist fra Marcelo Javier Cabrera Rivero.
    14'
    Frispark for Fluminense på egen banehalvdel.
    15'
    15'
    Gult kort til Fluminense RJ
    Felipe Melo
    Felipe Melo (Fluminense) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    16'
    Gult kort til Argentinos Juniors
    Dommer Piero Maza Gomez gir Lucas Hernan Villalba (Argentinos Juniors) et gult kort.
    16'
    22'
    23'
    Federico Redondo Solari
    Federico Redondo Solari (Argentinos Juniors) fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    26'
    En av Fluminenses spillere blir avblåst for offside på Diego Armando Maradona.
    26'
    Marcelo (Fluminense) løfter inn en corner fra høyre på Diego Armando Maradona.
    29'
    Jhon Arias
    Sjanse i Buenos Aires! Jhon Arias (Fluminense) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    Argentinos Juniors, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Frispark i en god posisjon for Fluminense!
    31'
    Fluminense angriper i Buenos Aires, men blir avblåst for offside.
    33'
    Piero Maza Gomez signaliserer et frispark til Argentinos Juniors.
    35'
    Frispark Argentinos Juniors.
    36'
    Gabriel Avalos Stumpfs
    Målsjanse til Argentinos Juniors! Gabriel Avalos Stumpfs treffer mål, men keeper redder.
    38'
    38'
    Piero Maza Gomez tildeler Argentinos Juniors en corner. Francisco Gonzalez Metilli sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    Mariano Ezequiel Bittolo
    Mariano Ezequiel Bittolo (Argentinos Juniors) kommer seg fri på Diego Armando Maradona, men avslutningen går utenfor.
    39'
    Fluminense angriper, men Piero Maza Gomez blåser for offside.
    40'
    Spillerbytte - Argentinos Juniors
    Inn: Gaston Nicolas Veron
    Ut: Gabriel Avalos Stumpfs
    Argentinos Juniors bytter ut Gabriel Avalos Stumpfs med Gaston Nicolas Veron. Dette er det første byttet som Gabriel Milito gjør i dagens kamp.
    44'
    44'
    Argentinos Juniors fosser forover og Mariano Ezequiel Bittolo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+3
    45'+3
    Gaston Nicolas Veron
    Gaston Nicolas Veron (Argentinos Juniors) kommer til en målsjanse på Diego Armando Maradona, men klarer ikke å score.
    45'+3
    46'
    48'
    Frispark til Fluminense på halvdelen til Argentinos Juniors.
    48'
    Frispark Fluminense.
    49'
    Marco Di Cesare
    Marco Di Cesare (Argentinos Juniors) pådrar seg et gult kort.
    49'
    Fluminense angriper, men blir avblåst for offside.
    51'
    51'
    52'
    Franco David Moyano
    Argentinos Juniors avanserer forover i Buenos Aires. Franco David Moyano avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    Andre
    På Diego Armando Maradona fyrer Andre (Fluminense) av et skudd - i stolpen!
    55'
    Andre
    Fluminense angriper i Buenos Aires. Andre fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    56'
    Luciano Sanchez ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    56'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    57'
    Rødt kort!
    Spilleren på Fluminense RJ får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    58'
    Rødt kort til Fluminense RJ
    Marcelo
    Utvisning! Fluminenses Marcelo får rødt kort og sendes av banen.
    58'
    Inn: Pablo Minissale
    Ut: Luciano Sanchez
    Gabriel Milito (Argentinos Juniors) gjør sitt andre bytte for dagen. Pablo Minissale erstatter Luciano Sanchez.
    61'
    Argentinos Juniors slipper å klare seg uten Luciano Sanchez som kommer tilbake på banen i Buenos Aires.
    61'
    Spillerbytte - Fluminense RJ
    Inn: Diogo Barbosa
    Ut: Ganso
    Bytte for Fluminense. Diogo Barbosa kommer inn for Ganso på Diego Armando Maradona.
    61'
    I Buenos Aires slår Marcelo Javier Cabrera Rivero en corner fra høyre.
    62'
    64'
    Keno
    Målsjanse! Keno (Fluminense) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    Frispark til Argentinos Juniors på halvdelen til Fluminense.
    66'
    71'
    73'
    Francisco Gonzalez Metilli
    Sjanse! Argentinos Juniors avanserer forover, men Francisco Gonzalez Metilli avslutter utenfor.
    74'
    Inn: Leonardo Heredia
    Ut: Luciano Emilio Gondou Zanelli
    Argentinos Juniors bytter ut Luciano Emilio Gondou Zanelli med Leonardo Heredia.
    74'
    Inn: Rodrigo Federico Cabral
    Ut: Mariano Ezequiel Bittolo
    Gabriel Milito gjør dagens fjerde bytte i Buenos Aires, når han tar ut Mariano Ezequiel Bittolo og setter inn Rodrigo Federico Cabral.
    74'
    Inn: Matias Vera
    Ut: Francisco Gonzalez Metilli
    Bytte for Argentinos Juniors. Matias Vera kommer inn for Francisco Gonzalez Metilli på Diego Armando Maradona.
    75'
    Argentinos Juniors må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Fluminense.
    76'
    Rødt kort til Argentinos Juniors
    Alexis Martin
    Rødt kort! Alexis Martin (Argentinos Juniors) sendes i dusjen av dommer Piero Maza Gomez.
    76'
    Dommer Piero Maza Gomez venter med å sette i gang spillet fordi Diogo Barbosa ligger nede.
    76'
    Inn: Leonardo Fernandez
    Ut: Keno
    Fluminense gjør sitt tredje bytte. Keno erstattes av Leonardo Fernandez.
    81'
    Inn: Matheus Martinelli
    Ut: Felipe Melo
    Felipe Melo (Fluminense) erstattes av Matheus Martinelli.
    81'
    Diogo Barbosa er på beina igjen og fortsetter kampen på Diego Armando Maradona.
    82'
    Hjørnespark til Fluminense RJ
    82'
    83'
    85'
    Jhon Arias
    Jhon Arias (Fluminense) mottar sitt første gule kort for dagen på Diego Armando Maradona.
    85'
    Mål for Fluminense RJ!
    Argentinos Juniors 1 - 1 Fluminense RJ
    Mål: Samuel Xavier
    Målgivende: Leonardo Fernandez
    Mål! Samuel Xavier utligner til 1-1. Leonardo Fernandez var nest sist på ballen.
    87'
    89'
    Skudd utenfor mål, Argentinos Juniors
    90'+1
    90'+2
    90'+3
    90'+4
    Inn: Yony Gonzalez
    Ut: Jhon Arias
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fluminense. Inn kommer Yony Gonzalez, mens Jhon Arias tar plass på benken.