Pablo Galdames (Chile) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Unico Madre de Ciudades.
    I Santiago del Estero slår Lionel Messi en corner fra venstre.
    3'
    Lucas Martinez
    Argentina angriper på Estadio Unico Madre de Ciudades, men Lucas Martinez Quarta header utenfor.
    3'
    Dommer Jesus Valenzuela venter med å sette i gang spillet fordi Alexis Sanchez ligger nede.
    5'
    Chile slipper å klare seg uten Alexis Sanchez som kommer tilbake på banen i Santiago del Estero.
    5'
    Frispark til Argentina på halvdelen til Chile.
    5'
    Jesus Valenzuela signaliserer et frispark til Chile på egen banehalvdel.
    6'
    Argentina tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark for Chile på egen banehalvdel.
    8'
    Jesus Valenzuela tildeler Chile en corner. Charles Aranguiz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    Charles Aranguiz (Chile) slår en corner fra venstre side på Estadio Unico Madre de Ciudades.
    10'
    Frispark for Argentina på egen banehalvdel.
    11'
    Jesus Valenzuela signaliserer et frispark til Argentina på egen banehalvdel.
    13'
    Eduardo Vargas
    Eduardo Vargas (Chile) kommer seg fri på Estadio Unico Madre de Ciudades, men avslutningen går utenfor.
    15'
    Chile tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Lautaro Martinez ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    21'
    VAR sjekker om det er straffe til Argentina
    22'
    Dommeren dømmer straffe til Argentina
    23'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Argentina får straffe!
    23'
    Argentina scorer på straffe!
    Argentina 1 - 0 Chile
    Mål: Lionel Messi
    Mål! Lionel Messi gir Argentina ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    23'
    Lautaro Martinez er på beina igjen og fortsetter kampen.
    24'
    26'
    28'
    Jesus Valenzuela signaliserer et frispark til Chile.
    28'
    Nicolas Tagliafico
    Argentina avanserer forover i Santiago del Estero. Nicolas Tagliafico avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    Frispark Chile.
    35'
    Mål for Chile!
    Argentina 1 - 1 Chile
    Mål: Alexis Sanchez
    Målgivende: Gary Medel
    Alexis Sanchez scorer og utligningen er et faktum på Estadio Unico Madre de Ciudades. 1-1. Det er en fin assist fra Gary Medel.
    36'
    Målet til Chile sjekkes av VAR
    37'
    Målet til Chile blir stående
    38'
    Rodrigo De Paul
    Sjanse! Argentina avanserer forover, men Rodrigo De Paul avslutter utenfor.
    39'
    I Santiago del Estero har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    Charles Aranguiz (Chile) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Unico Madre de Ciudades.
    41'
    Guillermo Maripan
    Chile fosser forover og Guillermo Maripan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    41'
    Argentina, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    42'
    43'
    Gult kort til Argentina
    Lucas Martinez Quarta (Argentina) får et gult kort av dommer Jesus Valenzuela.
    43'
    Kan Argentina utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'
    Lionel Messi
    Argentina angriper. Lionel Messi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+1
    Chile, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    45'+3
    Spillerbytte - Argentina
    Inn: Joaquin Correa
    Ut: Lucas Ocampos
    Bytte for Argentina. Joaquin Correa kommer inn for Lucas Ocampos på Estadio Unico Madre de Ciudades.
    46'
    Inn: Lisandro Martinez
    Ut: Lucas Martinez
    Lucas Martinez Quarta (Argentina) erstattes av Lisandro Martinez.
    46'
    I Santiago del Estero slår Rodrigo De Paul en corner fra venstre.
    47'
    48'
    49'
    Leandro Paredes
    Argentina angriper i Santiago del Estero. Leandro Paredes avslutter på mål, men greier ikke å score.
    51'
    51'
    I Santiago del Estero har et frispark blitt tildelt bortelag.
    52'
    Cristian Romero
    Cristian Romero (Argentina) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    52'
    54'
    Angel Di Maria
    Angel Di Maria (Argentina) avanserer forover på Estadio Unico Madre de Ciudades. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    55'
    55'
    Alexis Sanchez (Chile) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Unico Madre de Ciudades.
    58'
    Inn: Julian Alvarez
    Ut: Angel Di Maria
    Argentina bytter ut Angel Di Maria med Julian Alvarez. Dette er det tredje byttet som Lionel Scaloni gjør i dagens kamp.
    63'
    Lautaro Martinez
    Sjanse til Argentina! Lautaro Martinez er nær ved å score, men keeper redder.
    63'
    63'
    64'
    Frispark til Chile på halvdelen til Argentina.
    64'
    Spillerbytte - Chile
    Inn: Cesar Pinares
    Ut: Pablo Galdames
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chile. Inn kommer Cesar Pinares, mens Pablo Galdames tar plass på benken.
    65'
    Alexis Sanchez
    Målsjanse! Alexis Sanchez (Chile) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Lautaro Martinez (Argentina) fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Jesus Valenzuela signaliserer et frispark til Argentina.
    68'
    Charles Aranguiz
    Dommer Jesus Valenzuela gir Charles Aranguiz (Chile) et gult kort.
    68'
    Jesus Valenzuela tildeler Argentina en corner. Rodrigo De Paul sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    70'
    Argentina fosser fremover, men Jesus Valenzuela blåser for offside på Estadio Unico Madre de Ciudades.
    70'
    73'
    73'
    En av Chiles spillere blir avblåst for offside på Estadio Unico Madre de Ciudades.
    74'
    Chile angriper i Santiago del Estero. Eduardo Vargas fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Frispark Argentina.
    78'
    Chile må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Argentina.
    79'
    Lionel Messi (Argentina) fyrer av et skudd på Estadio Unico Madre de Ciudades – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    81'
    Inn: Nahuel Molina
    Ut: Juan Foyth
    Lionel Scaloni gjør dagens fjerde bytte i Santiago del Estero, når han tar ut Juan Foyth og setter inn Nahuel Molina.
    81'
    Inn: Carlos Alonso Enrique Palacios Nunez
    Ut: Eduardo Vargas
    Martin Lasarte (Chile) gjør sitt andre bytte for dagen. Carlos Palacios erstatter Eduardo Vargas.
    81'
    Inn: Exequiel Palacios
    Ut: Leandro Paredes
    Lionel Scaloni (Argentina) gjør sitt femte bytte for dagen. Exequiel Palacios erstatter Leandro Paredes.
    81'
    83'
    84'
    Inn: Tomás Alarcon
    Ut: Charles Aranguiz
    Martin Lasarte gjør dagens tredje bytte i Santiago del Estero, når han tar ut Charles Aranguiz og setter inn Tomas Alarcon.
    85'
    Målsjanse til Argentina! Lionel Messi treffer mål, men keeper redder.
    87'
    87'
    Sjanse i Santiago del Estero! Lionel Messi (Argentina) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.