Det blir farlig! Frispark for Argentina er nær straffområde.
    3'
    Frispark til Bolivia på halvdelen til Argentina.
    3'
    Kevin Ortega signaliserer et frispark til Bolivia like utenfor Argentina-området.
    4'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    5'
    Frispark Argentina.
    7'
    Kevin Ortega tildeler Argentina en corner. Angel Di Maria sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Lautaro Martinez
    Lautaro Martinez (Argentina) header utenfor.
    9'
    Kevin Ortega signaliserer et frispark til Bolivia.
    11'
    Marcelo Moreno
    Sjanse i Buenos Aires! Marcelo Moreno (Bolivia) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    11'
    Argentina, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Mål for Argentina!
    Argentina 1 - 0 Bolivia
    Mål: Lionel Messi
    Målgivende: Leandro Paredes
    Mål! Argentina tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Lionel Messi på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti. Det er en fin assist fra Leandro Paredes.
    14'
    En av Bolivias spillere blir avblåst for offside på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    16'
    I Buenos Aires slår Lionel Messi en corner fra høyre.
    19'
    Lionel Messi (Argentina) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    19'
    Bolivia angriper i Buenos Aires, men blir avblåst for offside.
    21'
    Angel Di Maria
    Angel Di Maria (Argentina) avanserer forover på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    22'
    Bolivia, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Gult kort til Bolivia
    Luis Haquin
    Dommer Kevin Ortega gir Luis Haquin (Bolivia) et gult kort.
    23'
    Erwin Saavedra
    Bolivia angriper i Buenos Aires. Erwin Saavedra fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Frispark for Argentina på egen banehalvdel.
    23'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt bortelag.
    25'
    Argentinas Lautaro Martinez blåses av for offside på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    27'
    Målet til Argentina sjekkes av VAR
    28'
    Målet til Argentina blir annullert
    28'
    Kevin Ortega signaliserer et frispark til Argentina.
    29'
    Leandro Paredes
    Leandro Paredes (Argentina) kommer seg fri på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti, men avslutningen går utenfor.
    30'
    Moises Villarroel Angulo
    Moises Villarroel (Bolivia) får et gult kort av dommer Kevin Ortega.
    31'
    Kevin Ortega signaliserer et frispark til Argentina på egen banehalvdel.
    31'
    Dommer Kevin Ortega venter med å sette i gang spillet fordi Rodrigo De Paul ligger nede.
    33'
    Argentina slipper å klare seg uten Rodrigo De Paul som kommer tilbake på banen i Buenos Aires.
    35'
    Frispark Bolivia.
    36'
    Sjanse! Argentina avanserer forover, men Lautaro Martinez avslutter utenfor.
    40'
    Bolivia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Argentina tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Lionel Messi
    Lionel Messi (Argentina) fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Henry Vaca
    Bolivia angriper, men avslutningen til Henry Vaca går utenfor.
    44'
    45'+1
    Papu Gomez
    Målsjanse! Papu Gomez (Argentina) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    48'
    Målsjanse til Argentina! Leandro Paredes treffer mål, men keeper redder.
    50'
    50'
    Argentina angriper i Buenos Aires. Angel Di Maria avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    50'
    Offside! Angel Di Maria blir vinket av og Argentina må dermed bygge opp et nytt angrep.
    50'
    Argentina avanserer forover i Buenos Aires. Lionel Messi avslutter, men treffer ikke mål.
    51'
    52'
    Lionel Messi (Argentina) slår en corner fra venstre side på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    58'
    Rodrigo De Paul
    Rodrigo De Paul (Argentina) kommer til en målsjanse på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti, men klarer ikke å score.
    58'
    59'
    Spillerbytte - Argentina
    Inn: Joaquin Correa
    Ut: Papu Gomez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Argentina. Inn kommer Joaquin Correa, mens Papu Gomez tar plass på benken.
    62'
    I Buenos Aires slår Lionel Messi en corner fra venstre.
    62'
    Argentina 2 - 0 Bolivia
    Målgivende: Lautaro Martinez
    Argentina går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Lionel Messi. Flott spill fra Lautaro Martinez før målet.
    64'
    Joaquin Correa
    Målsjanse på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti! Joaquin Correa fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    66'
    66'
    Leonel Justiniano
    Sjanse! Bolivia avanserer forover, men Leonel Justiniano avslutter utenfor.
    67'
    Spillerbytte - Bolivia
    Inn: Roberto Fernandez
    Ut: Erwin Saavedra
    Bolivia gjør sitt første bytte. Erwin Saavedra erstattes av Roberto Fernandez.
    68'
    Inn: Carmelo Algaranaz
    Ut: Henry Vaca
    Cesar Farias (Bolivia) gjør sitt andre bytte for dagen. Carmelo Algaranaz erstatter Henry Vaca.
    68'
    70'
    Lionel Messi (Argentina) slår en corner fra høyre side på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    70'
    Inn: Nicolas Gonzalez
    Ut: Angel Di Maria
    Lionel Scaloni gjør dagens andre bytte i Buenos Aires, når han tar ut Angel Di Maria og setter inn Nicolas Gonzalez.
    71'
    Inn: Angel Correa
    Ut: Lautaro Martinez
    Argentina bytter ut Lautaro Martinez med Angel Correa.
    72'
    Offside! Lionel Messi (Argentina) er alene igjennom, men dommer Kevin Ortega ser at linjemannen er oppe med flagget.
    73'
    Bolivia angriper, men Marcelo Moreno vinkes av for offside.
    77'
    79'
    Ramiro Vaca
    Dommer Kevin Ortega viser Ramiro Vaca (Bolivia) det gule kortet.
    79'
    Inn: Lucas Martinez
    Ut: Nicolas Otamendi
    Bytte for Argentina. Lucas Martinez kommer inn for Nicolas Otamendi på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    82'
    Inn: Exequiel Palacios
    Ut: Rodrigo De Paul
    Argentina bytter ut Rodrigo De Paul med Exequiel Palacios.
    82'
    Inn: Gabriel Villamil
    Ut: Jose Manuel Sagredo Chavez
    Jose Sagredo (Bolivia) erstattes av Gabriel Villamil.
    83'
    Kevin Ortega tildeler Bolivia en corner. Ramiro Vaca sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    84'
    Bolivia avanserer forover på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti og Marcelo Moreno kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Argentina.
    84'
    84'
    85'
    Argentina 3 - 0 Bolivia
    Lionel Messi setter ballen i mål og øker Argentinas ledelse til 3-0 i Buenos Aires.