Frispark for Ankaraspor på egen banehalvdel.
    I Sincan har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Mål for Ankaraspor!
    Ankaraspor 1 - 0 Akhisar Bld Spor
    Mål: Umar Basit
    Målgivende: Ali Ulgen
    I Sincan tar Ankaraspor ledelsen 1-0 etter et mål av Umar Basit. Det er en fin assist fra Ali Ulgen.
    6'
    Gult kort til Akhisar Bld Spor
    Milan Lukac
    Milan Lukac (Akhisar Bld Spor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    7'
    Nsima Peter
    Nsima Peter (Akhisar Bld Spor) mottar sitt første gule kort for dagen på Osmanli Stadi.
    7'
    Bulent Birincioglu signaliserer et frispark til Ankaraspor på egen banehalvdel.
    9'
    I Sincan slår Mert Ozyildirim en corner fra høyre.
    11'
    Jovan Blagojevic (Ankaraspor) løfter inn en corner fra høyre på Osmanli Stadi.
    15'
    Ercan Yazici
    Ankaraspor angriper på Osmanli Stadi. Ercan Yazici header utenfor.
    15'
    Bulent Birincioglu tildeler Akhisar Bld Spor en corner. Mert Ozyildirim sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    Ankaraspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Dommer Bulent Birincioglu ser at linjemannen løfter flagget, og Akhisar Bld Spors Nsima Peter blåses av for offside.
    20'
    En av Akhisar Bld Spors spillere går i offside.
    23'
    Mål for Akhisar Bld Spor!
    Ankaraspor 1 - 1 Akhisar Bld Spor
    Mål: Nsima Peter
    Nsima Peter utligner til 1-1 på Osmanli Stadi.
    24'
    26'
    Umar Basit
    Målsjanse til Ankaraspor! Umar Basit treffer mål, men keeper redder.
    28'
    Akhisar Bld Spor, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Jovan Blagojevic (Ankaraspor) slår en corner fra venstre side på Osmanli Stadi.
    29'
    Mert Ozyildirim (Akhisar Bld Spor) løfter inn en corner fra høyre på Osmanli Stadi.
    32'
    I Sincan slår Mert Ozyildirim en corner fra venstre.
    33'
    Bulent Birincioglu signaliserer et frispark til Akhisar Bld Spor på egen banehalvdel.
    34'
    Bulent Birincioglu signaliserer et frispark til Ankaraspor.
    35'
    Frispark Ankaraspor.
    36'
    Frispark til Ankaraspor på halvdelen til Akhisar Bld Spor.
    37'
    43'
    Frispark for Akhisar Bld Spor på egen banehalvdel.
    44'
    45'+2
    Ankaraspor 2 - 1 Akhisar Bld Spor
    Mål: Samed Kaya
    Mål! Ankaraspor tar ledelsen 2-1 ved Samed Kaya.
    45'+3
    47'
    48'
    Bertug Bayar
    Dommeren gir Bertug Bayar (Akhisar Bld Spor) et gult kort.
    48'
    Akhisar Bld Spors Nsima Peter blåses av for offside på Osmanli Stadi.
    49'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Ankaraspor...
    51'
    Ankaraspor scorer på straffe!
    Ankaraspor 3 - 1 Akhisar Bld Spor
    Mål: Marcus Pedersen
    Mål! Ankaraspor øker ledelsen til 3-1 etter et straffespark av Marcus Pedersen.
    51'
    Cekdar Orhan (Akhisar Bld Spor) slår en corner fra venstre side på Osmanli Stadi.
    53'
    Bulent Birincioglu tildeler Ankaraspor en corner. Jovan Blagojevic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    54'
    Spillerbytte - Akhisar Bld Spor
    Inn: Ibrahim Sissoko
    Ut: Cekdar Orhan
    Akhisar Bld Spor bytter ut Cekdar Orhan med Ibrahim Sissoko.
    54'
    55'
    59'
    Gult kort til Ankaraspor
    Samed Kaya
    Samed Kaya (Ankaraspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    59'
    I Sincan har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    61'
    Spillerbytte - Ankaraspor
    Inn: Erdem Cetinkaya
    Ut: Umar Basit
    Ankaraspor gjør sitt første bytte. Umar Basit erstattes av Erdem Cetinkaya.
    63'
    Inn: Dogukan Efe
    Ut: Baris Zeren
    Bytte for Ankaraspor. Dogukan Efe kommer inn for Baris Zeren på Osmanli Stadi.
    63'
    Bulent Birincioglu tildeler Akhisar Bld Spor en corner. Mert Ozyildirim sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    64'
    Inn: Dzon Delarge
    Ut: Bertug Bayar
    Fırat Gul (Akhisar Bld Spor) gjør sitt andre bytte for dagen. Dzon Delarge erstatter Bertug Bayar.
    65'
    Inn: Ayuk
    Ut: Onurcan Guler
    Akhisar Bld Spor bytter ut Onurcan Guler med Ayuk. Dette er det tredje byttet som Fırat Gul gjør i dagens kamp.
    65'
    Marcus Pedersen
    Marcus Pedersen (Ankaraspor) pådrar seg et gult kort.
    67'
    Akhisar Bld Spor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    67'
    Mahmut Akan (Ankaraspor) slår en corner fra venstre side på Osmanli Stadi.
    68'
    Jovan Blagojevic
    Jovan Blagojevic (Ankaraspor) avanserer forover på Osmanli Stadi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    68'
    68'
    69'
    Ali Ulgen
    Ali Ulgen (Ankaraspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    70'
    Inn: Mehmet Tugrul Baskan
    Ut: Dogukan Efe
    Mehmet Ak gjør dagens tredje bytte i Sincan, når han tar ut Dogukan Efe og setter inn Mehmet Tugrul Baskan.
    70'
    71'
    Straffe! Dommer Bulent Birincioglu plasserer ballen på krittmerket for Akhisar Bld Spor...
    73'
    Akhisar Bld Spor scorer på straffe!
    Ankaraspor 3 - 2 Akhisar Bld Spor
    Mål: Yusuf Cihat Celik
    Cihat Celik banker inn et straffespark på Osmanli Stadi og reduserer dermed til 3-2 for Akhisar Bld Spor.
    73'
    Ayuk
    Sjanse til Akhisar Bld Spor! Ayuk er nær ved å score, men keeper redder.
    74'
    Ankaraspor, prøver et skudd, men det reddes
    74'
    Frispark til Akhisar Bld Spor på halvdelen til Ankaraspor.
    75'
    Samed Kaya ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    78'
    Inn: Alec Mudimu
    Ut: Samed Kaya
    Samed Kaya, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Alec Mudimu kommer inn for Ankaraspor.
    78'
    Erdem Cetinkaya
    Ankaraspor angriper, men avslutningen til Erdem Cetinkaya går utenfor.
    79'
    Ibrahim Sissoko
    Dommeren gir Ibrahim Sissoko (Akhisar Bld Spor) et gult kort.
    81'
    Ayuk (Akhisar Bld Spor) slår en corner fra høyre side på Osmanli Stadi.
    83'
    Yusuf Cihat Celik
    Cihat Celik (Akhisar Bld Spor) kommer til en målsjanse på Osmanli Stadi, men klarer ikke å score.
    83'
    84'
    85'
    Tomas Mejias
    Tomas Mejias (Ankaraspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    85'
    86'
    Ankaraspor 4 - 2 Akhisar Bld Spor
    Målgivende: Sikiru Okanlawon Olatunbosun
    Marcus Pedersen setter ballen i mål og øker Ankaraspors ledelse til 4-2 i Sincan. Flott spill fra Sikiru Olatunbosun før målet.