1-1
Mrsic53' (Str.)
2-1
    Den første omgangen er nå i gang.
    Ismail Yuksek (Balikesirspor) løfter inn en corner fra venstre på Aktepe Stadium.
    2'
    En av Keciorengucus spillere blir avblåst for offside på Aktepe Stadium.
    2'
    Frispark for Balikesirspor på egen banehalvdel.
    3'
    Keciorengucu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Burak Aydin
    Keciorengucu angriper, men avslutningen til Burak Aydin går utenfor.
    9'
    I Ankara slår Antonio Mrsic en corner fra høyre.
    12'
    Baris Yilmaz
    Målsjanse til Keciorengucu! Baris Alper Yilmaz treffer mål, men keeper redder.
    20'
    Balikesirspor, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Baris Alper Yilmaz (Keciorengucu) slår en corner fra venstre side på Aktepe Stadium.
    20'
    Okwuchukwu Ezeh
    Okwuchukwu Ezeh (Balikesirspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Det blir farlig! Frispark for Keciorengucu er nær straffområde.
    21'
    Gult kort til Balikesirspor
    Birol Parlak
    Dommer Hakan Ceylan viser Birol Parlak (Balikesirspor) det gule kortet.
    22'
    I Ankara har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    Mahatma Otoo
    Mahatma Otoo (Balikesirspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    24'
    Hakan Ceylan signaliserer et frispark til Balikesirspor på egen banehalvdel.
    25'
    Hakan Ceylan tildeler Balikesirspor en corner. Ismail Yuksek sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    Balikesirspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Keciorengucu.
    27'
    28'
    Frispark for Keciorengucu på egen banehalvdel.
    31'
    Mål for Ankara Keciorengucu!
    Ankara Keciorengucu 1 - 0 Balikesirspor
    Mål: Cem Ekinci
    Målgivende: Suleyman Olgun
    I Ankara tar Keciorengucu ledelsen 1-0 etter et mål av Cem Ekinci. Suleyman Olgun var nest sist på ballen.
    31'
    Keciorengucu angriper i Ankara. Baris Alper Yilmaz fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Cem Ekinci
    Sjanse! Keciorengucu avanserer forover, men Cem Ekinci avslutter utenfor.
    36'
    37'
    Serdar Guncu vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    37'
    Serdar Guncu er på beina igjen og fortsetter kampen på Aktepe Stadium.
    37'
    Kan Keciorengucu utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    38'
    Antonio Mrsic (Balikesirspor) løfter inn en corner fra høyre på Aktepe Stadium.
    41'
    Offside! Okwuchukwu Ezeh (Balikesirspor) er alene igjennom, men dommer Hakan Ceylan ser at linjemannen er oppe med flagget.
    43'
    Spillerbytte - Balikesirspor
    Inn: Foxi Kethevohama
    Ut: Ismail Yuksek
    Bytte for Balikesirspor. Foxi Kethevohama kommer inn for Ismail Yuksek på Aktepe Stadium.
    43'
    Antonio Mrsic
    Målsjanse! Antonio Mrsic (Balikesirspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    Abdulkadir Korkut (Keciorengucu) slår en corner fra høyre side på Aktepe Stadium.
    45'+2
    En av Keciorengucus spillere går i offside.
    47'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Balikesirspor får straffe av Hakan Ceylan på Aktepe Stadium.
    52'
    Balikesirspor scorer på straffe!
    Ankara Keciorengucu 1 - 1 Balikesirspor
    Mål: Antonio Mrsic
    Antonio Mrsic utligner til 1-1 etter et velplassert straffespark.
    53'
    Dommer Hakan Ceylan ser at linjemannen løfter flagget, og Keciorengucus Cem Ekinci blåses av for offside.
    55'
    56'
    Balikesirspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Ankara fordi Cumali Bisi får behandling for en skade på banen.
    61'
    Cumali Bisi er på beina igjen og fortsetter kampen.
    62'
    Hakan Ceylan tildeler Balikesirspor en corner. Antonio Mrsic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    64'
    Hakan Ceylan signaliserer et frispark til Keciorengucu.
    65'
    Mahatma Otoo (Balikesirspor) kommer seg fri på Aktepe Stadium, men avslutningen går utenfor.
    67'
    Keciorengucus Arb Manaj blåses av for offside på Aktepe Stadium.
    68'
    68'
    Frispark Keciorengucu.
    70'
    74'
    Spillerbytte - Ankara Keciorengucu
    Inn: Irfan Akgun
    Ut: Burak Aydin
    Ilker  Puren (Keciorengucu) gjør sitt første bytte for dagen. Irfan Akgun erstatter Burak Aydin.
    74'
    Okwuchukwu Ezeh ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    76'
    Inn: Emir Dede
    Ut: Okwuchukwu Ezeh
    Celal Emir Dede (Balikesirspor) erstatter Okwuchukwu Ezeh som ser ut til å måtte forlate Aktepe Stadium med en skade.
    77'
    I Ankara slår Abdulkadir Korkut en corner fra høyre.
    78'
    Hakan Ceylan tildeler Keciorengucu en corner. Abdulkadir Korkut sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    Ankara Keciorengucu 2 - 1 Balikesirspor
    Mål: Suleyman Olgun
    Mål! Suleyman Olgun gir Keciorengucu en 2-1 ledelse.
    81'
    Inn: Oguz Han Aynaoglu
    Ut: Mahatma Otoo
    Balikesirspor bytter ut Mahatma Otoo med Oguz Han Aynaoglu. Dette er det tredje byttet som Cihat Arslan gjør i dagens kamp.
    89'
    Inn: Abraham Nwankwo
    Ut: Serdar Guncu
    Balikesirspor bytter ut Serdar Guncu med Abraham Nwankwo.
    89'
    Inn: Joe Dodoo
    Ut: Arb Manaj
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Keciorengucu. Inn kommer Joe Dodoo, mens Arb Manaj tar plass på benken.
    90'+1
    Inn: Ilir Mustafa
    Ut: Baris Yilmaz
    Ilker  Puren gjør dagens tredje bytte i Ankara, når han tar ut Baris Alper Yilmaz og setter inn Ilir Mustafa.
    90'+1
    90'+2
    Oguz Han Aynaoglu
    Oguz Han Aynaoglu (Balikesirspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.