Yusuf Yazici (LOSC Lille) kommer til en målsjanse på Stade Raymond Kopa, men klarer ikke å score.
    Mål for Lille!
    Angers 0 - 1 Lille
    Mål: Jonathan David
    Målgivende: Renato Sanches
    I Angers tar LOSC Lille ledelsen 0-1 etter et mål av Jonathan David. Renato Sanches var nest sist på ballen.
    10'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Angers SCO.
    13'
    Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    14'
    LOSC Lille angriper, men blir avblåst for offside.
    14'
    Jonathan David
    Jonathan David (LOSC Lille) fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Angelo Fulgini
    Angers SCO angriper i Angers. Angelo Fulgini avslutter på mål, men greier ikke å score.
    19'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Målsjanse! Angelo Fulgini (Angers SCO) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    21'
    Offside! Burak Yilmaz (LOSC Lille) er alene igjennom, men dommer Benoit Bastien ser at linjemannen er oppe med flagget.
    27'
    LOSC Lille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    32'
    I Angers har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    33'
    Benoit Bastien tildeler LOSC Lille en corner. Yusuf Yazici sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Angers SCO på egen banehalvdel.
    37'
    Frispark til Angers SCO på halvdelen til LOSC Lille.
    38'
    I Angers har et frispark blitt tildelt bortelag.
    44'
    Straffe til LOSC Lille!
    45'+1
    Lille scorer på straffe!
    Angers 0 - 2 Lille
    Mål: Burak Yilmaz
    Mål! LOSC Lille øker ledelsen til 0-2 etter et straffespark av Burak Yilmaz.
    45'+1
    Renato Sanches
    LOSC Lille angriper, men avslutningen til Renato Sanches går utenfor.
    48'
    Skudd utenfor mål, Angers
    49'
    Hjørnespark til Angers
    51'
    Offside! Renato Sanches (LOSC Lille) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    53'
    Spillerbytte - Angers
    Inn: Sada Thioub
    Ut: Jimmy Cabot
    Stephane Moulin (Angers SCO) gjør sitt første bytte for dagen. Sada Thioub erstatter Jimmy Cabot.
    57'
    Inn: Souleyman Doumbia
    Ut: Mathias Pereira Lage
    Angers SCO bytter ut Mathias Pereira Lage med Souleyman Doumbia.
    57'
    Frispark for Angers SCO på egen banehalvdel.
    59'
    59'
    I Angers slår Angelo Fulgini en corner fra høyre.
    61'
    Angelo Fulgini (Angers SCO) slår en corner fra høyre side på Stade Raymond Kopa.
    61'
    Frisparket tildelt Angers SCO er farlig nær LOSC Lilles målområde.
    62'
    Romain Thomas
    Angers SCO angriper og Romain Thomas får avsluttet. Headingen treffer ikke LOSC Lille-målet.
    63'
    64'
    66'
    Inn: Stephane Bahoken
    Ut: Lois Diony
    Lois Diony (Angers SCO) erstattes av Stephane Bahoken.
    66'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Jonathan Bamba
    Ut: Yusuf Yazici
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LOSC Lille. Inn kommer Jonathan Bamba, mens Yusuf Yazici tar plass på benken.
    67'
    Målsjanse på Stade Raymond Kopa! Angelo Fulgini fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    72'
    72'
    Benoit Bastien tildeler Angers SCO en corner. Antonin Bobichon sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    73'
    Frispark Angers SCO.
    73'
    Angers SCO tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    75'
    Gult kort til Lille
    Dommer Benoit Bastien gir Renato Sanches (LOSC Lille) et gult kort.
    75'
    78'
    Zeki Celik
    Zeki Celik (LOSC Lille) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    78'
    LOSC Lille må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Angers SCO.
    79'
    Thomas Mangani
    Sjanse! Angers SCO avanserer forover, men Thomas Mangani avslutter utenfor.
    80'
    Inn: Mohamed-Ali Cho
    Ut: Pierrick Capelle
    Angers SCO gjør sitt fjerde bytte. Pierrick Capelle erstattes av Mohamed Ali Cho.
    82'
    Inn: Xeka
    Ut: Burak Yilmaz
    LOSC Lille bytter ut Burak Yilmaz med Xeka.
    82'
    Inn: Luiz Araujo
    Ut: Renato Sanches
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LOSC Lille. Inn kommer Luiz Araujo, mens Renato Sanches tar plass på benken.