Frederic Antonetti (FC Metz) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Amadou Mbengue erstatter Sikou Niakate som sannsynligvis er skadet.
    Frispark til FC Metz på halvdelen til Angers SCO.
    Frispark for FC Metz på egen banehalvdel.
    I Angers slår Lamine Gueye en corner fra venstre.
    Mål for FC Metz!
    Angers 0 - 1 FC Metz
    Mål: Dylan Bronn
    Målgivende: Lamine Gueye
    FC Metz tar ledelsen 0-1 etter en heading fra Dylan Bronn. Lamine Gueye sto for den målgivende pasningen.
    10'
    Stephanie Frappart tildeler FC Metz en corner. Nicolas De Preville sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Angers SCO tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til FC Metz på egen banehalvdel.
    15'
    16'
    I Angers har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Angers SCO på egen banehalvdel.
    18'
    Skade: Angers
    18'
    Frispark FC Metz.
    20'
    Tilbake fra skade: Angers
    20'
    Boufal Sofiane (Angers SCO) slår en corner fra høyre side på Stade Raymond Kopa.
    21'
    Skudd på mål, Angers
    21'
    FC Metz, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Boufal Sofiane (Angers SCO) løfter inn en corner fra høyre på Stade Raymond Kopa.
    22'
    FC Metz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Angers SCO.
    28'
    Kan Angers SCO utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    28'
    Boufal Sofiane
    Boufal Sofiane (Angers SCO) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Gult kort til FC Metz
    Habib Maiga
    Habib Maiga (FC Metz) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    30'
    I Angers har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Hjørnespark til Angers
    31'
    31'
    Thomas Mangani
    Angers SCO angriper. Thomas Mangani får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    31'
    31'
    Ibrahima Niane vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    33'
    Inn: Farid Boulaya
    Ut: Ibrahima Niane
    FC Metz gjør sitt andre bytte. Ibrahima Niane erstattes av Farid Boulaya.
    35'
    38'
    Frispark til Angers SCO på halvdelen til FC Metz.
    39'
    Nicolas De Preville
    Dommer Stephanie Frappart viser Nicolas De Preville (FC Metz) det gule kortet.
    39'
    Batista Mendy
    Angers SCO fosser forover og Batista Mendy fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    40'
    40'
    Thomas Mangani (Angers SCO) løfter inn en corner fra venstre på Stade Raymond Kopa.
    41'
    Romain Thomas ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    42'
    Habib Maiga (FC Metz) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Raymond Kopa.
    42'
    45'+1
    45'+2
    Angers SCO slipper å klare seg uten Romain Thomas som kommer tilbake på banen igjen.
    47'
    Habib Maiga er tilbake i kampen igjen.
    47'
    49'
    Gult kort til Angers
    Mohamed-Ali Cho
    Mohamed-Ali Cho (Angers SCO) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Raymond Kopa.
    52'
    52'
    Mål for Angers!
    Angers 1 - 1 FC Metz
    Mål: Mohamed-Ali Cho
    Målgivende: Jimmy Cabot
    Mohamed-Ali Cho scorer og utligningen er et faktum på Stade Raymond Kopa. 1-1. Jimmy Cabot var nest sist på ballen.
    53'
    54'
    Frispark for Angers SCO på egen banehalvdel.
    55'
    56'
    Angers 1 - 2 FC Metz
    Mål: Farid Boulaya
    Mål! Farid Boulaya gir FC Metz ledelsen 1-2 i Angers.
    58'
    Spillerbytte - Angers
    Inn: Pierrick Capelle
    Ut: Enzo Ebosse
    Bytte for Angers SCO. Pierrick Capelle kommer inn for Enzo Ebosse på Stade Raymond Kopa.
    58'
    64'
    64'
    Angers 2 - 2 FC Metz
    Mål: Thomas Mangani
    Thomas Mangani header ballen i mål og utligner til 2-2.
    65'
    66'
    Målsjanse til Angers SCO! Boufal Sofiane treffer mål, men keeper redder.
    68'
    68'
    Boufal Sofiane (Angers SCO) slår en corner fra venstre side på Stade Raymond Kopa.
    68'
    Stephanie Frappart tildeler Angers SCO en corner. Boufal Sofiane sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    Inn: Billal Brahimi
    Ut: Batista Mendy
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Angers SCO. Inn kommer Billal Brahimi, mens Batista Mendy tar plass på benken.
    69'
    Inn: Azzedine Ounahi
    Ut: Angelo Fulgini
    Angers SCO bytter ut Angelo Fulgini med Azzedine Ounahi.
    69'
    Målsjanse til Angers SCO! Mohamed-Ali Cho treffer mål, men keeper redder.
    71'
    I Angers slår Boufal Sofiane en corner fra høyre.
    71'
    72'
    Frispark Angers SCO.
    72'
    Billal Brahimi
    Målsjanse på Stade Raymond Kopa! Billal Brahimi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    74'
    74'
    Inn: Boubacar Traore
    Ut: Pape Matar Sarr
    Pape Matar Sarr (FC Metz) erstattes av Boubacar Traore.
    77'
    Inn: Opa Nguette
    Ut: Lamine Gueye
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Metz. Inn kommer Opa Nguette, mens Lamine Gueye tar plass på benken.
    77'
    78'
    80'
    82'
    Inn: Mathias Pereira Lage
    Ut: Boufal Sofiane
    Angers SCO bytter ut Boufal Sofiane med Mathias Pereira Lage. Dette er det fjerde byttet som Gerald Baticle gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Stephane Bahoken
    Ut: Mohamed-Ali Cho
    Gerald Baticle gjør dagens femte bytte i Angers, når han tar ut Mohamed-Ali Cho og setter inn Stephane Bahoken.
    84'
    I Angers slår Thomas Mangani en corner fra venstre.
    84'
    Skudd utenfor mål, Angers
    84'
    Angers SCO angriper, men blir avblåst for offside.
    86'
    86'
    FC Metz fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    86'+3
    Thomas Mangani (Angers SCO) slår en corner fra venstre side på Stade Raymond Kopa.
    87'
    88'
    Dylan Bronn
    Dylan Bronn (FC Metz) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+2
    90'+2
    Angers 3 - 2 FC Metz
    Mål: Stephane Bahoken
    Stephane Bahoken header ballen i mål og Angers SCO tar ledelsen 3-2 på Stade Raymond Kopa.