Frispark for Angers SCO på egen banehalvdel.
    Wahbi Khazri ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    7'
    AS Saint Etienne slipper å klare seg uten Wahbi Khazri som kommer tilbake på banen igjen.
    8'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til AS Saint Etienne på egen banehalvdel.
    8'
    Wahbi Khazri
    Sjanse til AS Saint Etienne! Wahbi Khazri er nær ved å score, men keeper redder.
    8'
    Angers, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    I Angers har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    14'
    AS Saint Etienne tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Spillet på Stade Raymond Kopa er stoppet midlertidig fordi Lois Diony ligger nede.
    20'
    Angers SCO slipper å klare seg uten Lois Diony som kommer tilbake på banen i Angers.
    21'
    AS Saint Etienne angriper i Angers, men blir avblåst for offside.
    22'
    En av AS Saint Etiennes spillere blir avblåst for offside på Stade Raymond Kopa.
    25'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til AS Saint Etienne.
    29'
    33'
    Hjørnespark til AS Saint Etienne
    35'
    Wahbi Khazri (AS Saint Etienne) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    36'
    37'
    37'
    Skade: Angers
    39'
    Tilbake fra skade: Angers
    39'
    Hjørnespark til Angers
    39'
    VAR sjekker om det er straffe til Angers
    40'
    Ingen straffe til Angers
    40'
    Angers SCO tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Det blir farlig! Frispark for Angers SCO er nær straffområde.
    45'+3
    49'
    Frispark til Angers SCO på halvdelen til AS Saint Etienne.
    50'
    Frispark for AS Saint Etienne på egen banehalvdel.
    51'
    Mål for AS Saint Etienne!
    Angers 0 - 1 AS Saint Etienne
    Mål: Wahbi Khazri
    Mål! Wahbi Khazri gir AS Saint Etienne ledelsen 0-1 i Angers.
    52'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Angers SCO på egen banehalvdel.
    54'
    Gult kort til AS Saint Etienne
    Denis Bouanga
    Denis Bouanga (AS Saint Etienne) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    54'
    Dommer Benoit Millot ser at linjemannen løfter flagget, og Angers SCOs Lois Diony blåses av for offside.
    55'
    Målet til Angers sjekkes av VAR
    55'
    Målet til Angers blir annullert
    56'
    57'
    Spillerbytte - Angers
    Inn: Souleyman Doumbia
    Ut: Abdoulaye Bamba
    Abdoulaye Bamba (Angers SCO) erstattes av Souleyman Doumbia.
    57'
    Inn: Mathias Pereira Lage
    Ut: Thomas Mangani
    Bytte for Angers SCO. Mathias Pereira Lage kommer inn for Thomas Mangani på Stade Raymond Kopa.
    58'
    Frispark Angers SCO.
    58'
    Adil Aouchiche
    Dommeren gir Adil Aouchiche (AS Saint Etienne) et gult kort.
    59'
    I Angers har et frispark blitt tildelt bortelag.
    60'
    Spillerbytte - AS Saint Etienne
    Inn: Ryad Boudebouz
    Ut: Charles Abi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Saint Etienne. Inn kommer Ryad Boudebouz, mens Charles Abi tar plass på benken.
    60'
    Inn: Kevin Monnet-Paquet
    Ut: Adil Aouchiche
    AS Saint Etienne gjør sitt andre bytte. Adil Aouchiche erstattes av Kevin Monnet-Paquet.
    60'
    63'
    64'
    65'
    Inn: Stephane Bahoken
    Ut: Lassana Coulibaly
    Angers SCO bytter ut Lassana Coulibaly med Stephane Bahoken.
    68'
    Inn: Pierrick Capelle
    Ut: Boufal Sofiane
    Stephane Moulin gjør dagens fjerde bytte i Angers, når han tar ut Boufal Sofiane og setter inn Pierrick Capelle.
    68'
    Angelo Fulgini (Angers SCO) løfter inn en corner fra høyre på Stade Raymond Kopa.
    69'
    Benoit Millot tildeler Angers SCO en corner. Angelo Fulgini sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    69'
    Stephane Bahoken
    Angers SCO angriper. Stephane Bahoken får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    71'
    AS Saint Etienne, prøver et skudd, men det reddes
    71'
    73'
    AS Saint Etiennes Wahbi Khazri blåses av for offside på Stade Raymond Kopa.
    75'
    76'
    77'
    Inn: Aimen Moueffek
    Ut: Zaydou Youssouf
    Claude Puel (AS Saint Etienne) gjør sitt tredje bytte for dagen. Aimen Moueffek erstatter Zaydou Youssouf.
    82'
    Inn: Arnaud Nordin
    Ut: Wahbi Khazri
    AS Saint Etienne bytter ut Wahbi Khazri med Arnaud Nordin. Dette er det fjerde byttet som Claude Puel gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Mohamed-Ali Cho
    Ut: Lois Diony
    Angers SCO gjør sitt femte bytte. Lois Diony erstattes av Mohamed Ali Cho.
    82'
    84'
    86'
    Ryad Boudebouz
    Målsjanse til AS Saint Etienne! Ryad Boudebouz treffer mål, men keeper redder.
    86'
    86'
    Arnaud Nordin
    AS Saint Etienne avanserer forover i Angers. Arnaud Nordin avslutter, men treffer ikke mål.
    87'
    Gult kort til Angers
    Angelo Fulgini
    Angelo Fulgini (Angers SCO) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    88'
    89'
    Inn: Anthony Modeste
    Ut: Denis Bouanga
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Saint Etienne. Inn kommer Anthony Modeste, mens Denis Bouanga tar plass på benken.