Målsjanse! Albert Sambi Lokonga (RSC Anderlecht) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til Standard Liege.
    5'
    Standard Liege tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Jonathan Lardot tildeler Standard Liege en corner. Nicolas Gavory sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    I Brussel slår Nicolas Gavory en corner fra venstre.
    7'
    Collins Fai
    Standard Liege avanserer forover i Brussel. Collins Fai avslutter, men treffer ikke mål.
    7'
    Samuel Bastien
    Standard Liege angriper på Lotto Park, men Samuel Bastien header utenfor.
    10'
    Frispark for Standard Liege på egen banehalvdel.
    14'
    Nicolas Raskin
    Sjanse til Standard Liege! Nicolas Raskin er nær ved å score, men keeper redder.
    15'
    Anderlecht, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    I Brussel har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    15'
    Gult kort til Standard Liege
    Gojko Cimirot
    Dommeren gir Gojko Cimirot (Standard Liege) et gult kort.
    15'
    Bogdan Mykhaylichenko (RSC Anderlecht) løfter inn en corner fra venstre på Lotto Park.
    18'
    Frispark til RSC Anderlecht på halvdelen til Standard Liege.
    19'
    Albert Sambi Lokonga (RSC Anderlecht) slår en corner fra høyre side på Lotto Park.
    20'
    Offside! Paul Mukairu (RSC Anderlecht) er alene igjennom, men dommer Jonathan Lardot ser at linjemannen er oppe med flagget.
    23'
    Lukas Nmecha
    Lukas Nmecha (RSC Anderlecht) kommer seg fri på Lotto Park, men avslutningen går utenfor.
    24'
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til RSC Anderlecht på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark Standard Liege.
    27'
    30'
    31'
    Frispark til Standard Liege på halvdelen til RSC Anderlecht.
    32'
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til RSC Anderlecht.
    34'
    Frispark for RSC Anderlecht på egen banehalvdel.
    42'
    44'
    45'
    46'
    I Brussel har et frispark blitt tildelt bortelag.
    47'
    47'
    Samuel Bastien (Standard Liege) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Nicolas Gavory (Standard Liege) slår en corner fra høyre side på Lotto Park.
    50'
    Collins Fai
    I Brussel får Collins Fai (Standard Liege) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    50'
    50'
    Målet til Anderlecht sjekkes av VAR
    52'
    Målet til Anderlecht blir annullert
    53'
    Offside! Paul Mukairu (RSC Anderlecht) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    53'
    Arnaud Bodart
    Standard Liege angriper i Brussel. Arnaud Bodart avslutter på mål, men greier ikke å score.
    57'
    57'
    Lukas Nmecha (RSC Anderlecht) kommer til en målsjanse på Lotto Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Målsjanse på Lotto Park! Lukas Nmecha fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    60'
    Standard Liege, prøver et skudd, men det reddes
    60'
    Bogdan Mykhaylichenko
    RSC Anderlecht angriper i Brussel. Bogdan Mykhaylichenko fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Spillerbytte - Standard Liege
    Inn: Abdoul Tapsoba
    Ut: Maxime Lestienne
    Bytte for Standard Liege. Abdoul Tapsoba kommer inn for Maxime Lestienne på Lotto Park.
    61'
    62'
    62'
    64'
    65'
    Nicolas Gavory (Standard Liege) løfter inn en corner fra venstre på Lotto Park.
    66'
    RSC Anderlecht angriper, men Paul Mukairu vinkes av for offside.
    69'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Noe Dussenne (Standard Liege) vrir seg av smerte i gresset.
    72'
    Spillerbytte - Anderlecht
    Inn: Verschaeren Yari
    Ut: Michel Vlap
    RSC Anderlecht bytter ut Michel Vlap med Verschaeren Yari. Dette er det første byttet som Vincent Kompany gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Francis Amuzu
    Ut: Paul Mukairu
    Vincent Kompany (RSC Anderlecht) gjør sitt andre bytte for dagen. Francis Amuzu erstatter Paul Mukairu.
    73'
    Noe Dussenne er på beina igjen og fortsetter kampen.
    73'
    RSC Anderlecht fosser fremover, men Verschaeren Yari går rett i offsidefella.
    74'
    74'
    Inn: Obbi Oulare
    Ut: Michel-Ange Balikwisha
    Philippe Montanier gjør dagens andre bytte i Brussel, når han tar ut Michel Ange Balikwisha og setter inn Obbi Oulare.
    75'
    En av Standard Lieges spillere blir avblåst for offside på Lotto Park.
    75'
    78'
    Noe Dussenne
    Noe Dussenne (Standard Liege) får et gult kort av dommer Jonathan Lardot.
    78'
    Dommer Jonathan Lardot venter med å sette i gang spillet fordi Noe Dussenne ligger nede.
    78'
    Noe Dussenne ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Brussel.
    79'
    Inn: Laurent Jans
    Ut: Noe Dussenne
    Noe Dussenne (Standard Liege) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Laurent Jans.
    79'
    80'
    Gult kort til Anderlecht
    Lukas Nmecha (RSC Anderlecht) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    80'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Brussel fordi Lukas Nmecha får behandling for en skade på banen.
    81'
    Lukas Nmecha er tilbake i kampen igjen.
    82'
    82'
    Josh Cullen
    Joshua Cullen (RSC Anderlecht) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    83'
    83'
    Obbi Oulare
    Obbi Oulare (Standard Liege) mottar sitt første gule kort for dagen på Lotto Park.
    83'
    Inn: Nany Dimata
    Ut: Lukas Nmecha
    Vincent Kompany (RSC Anderlecht) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Nany Dimata erstatter Lukas Nmecha som sannsynligvis er skadet.
    84'
    86'
    86'
    Collins Fai
    Målsjanse til Standard Liege! Collins Fai treffer mål, men keeper redder.
    89'
    89'
    Laurent Jans
    Standard Liege angriper. Laurent Jans får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.