0-1
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Enzo Gimenez (Cerro Porteno) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Alfonso Lopez.
    2'
    Frispark for America de Cali på egen banehalvdel.
    6'
    America de Cali tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Federico Gaston Carrizo
    Sjanse i Bucaramanga! Federico Carrizo (Cerro Porteno) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    8'
    America de Cali, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    America de Cali angriper i Bucaramanga, men blir avblåst for offside.
    12'
    Fernando Echenique signaliserer et frispark til Cerro Porteno på egen banehalvdel.
    12'
    Duvan Vergara
    America de Cali angriper, men avslutningen til Duvan Vergara går utenfor.
    13'
    En av America de Calis spillere blir avblåst for offside på Estadio Alfonso Lopez.
    14'
    I Bucaramanga har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    Frispark for Cerro Porteno på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark America de Cali.
    22'
    Cerro Porteno tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Mål for Cerro Porteno!
    America de Cali 0 - 1 Cerro Porteno
    Mål: Robert Morales
    Målgivende: Enzo Daniel Gimenez Rojas
    Robert Morales setter ballen i nettet og Cerro Porteno leder nå 0-1. Det er en fin assist fra Enzo Gimenez.
    29'
    I Bucaramanga slår Santiago Arzamendia en corner fra venstre.
    31'
    Fernando Echenique tildeler Cerro Porteno en corner. Santiago Arzamendia sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    32'
    Jean (Cerro Porteno) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Alfonso Lopez.
    33'
    Cerro Porteno slipper å klare seg uten Jean som kommer tilbake på banen i Bucaramanga.
    34'
    Rafael Andres Carrascal Avilez
    Sjanse til America de Cali! Rafael Carrascal er nær ved å score, men keeper redder.
    38'
    Cerro Porteno, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Santiago Moreno (America de Cali) slår en corner fra venstre side på Estadio Alfonso Lopez.
    38'
    Pablo Antonio Ortiz Cabezas
    Pablo Antonio Ortiz Cabezas (America de Cali) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    Enzo Daniel Gimenez Rojas
    Sjanse! Cerro Porteno avanserer forover, men Enzo Gimenez avslutter utenfor.
    39'
    Claudio Ezequiel Aquino
    Målsjanse! Claudio Aquino (Cerro Porteno) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    Fernando Echenique signaliserer et frispark til Cerro Porteno.
    41'
    42'
    Santiago Moreno
    Santiago Moreno (America de Cali) fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Gult kort til Cerro Porteno
    Angel Rodrigo Cardozo Lucena
    Dommeren gir Angel Cardozo Lucena (Cerro Porteno) et gult kort.
    45'
    Fernando Echenique signaliserer et frispark til America de Cali på egen banehalvdel.
    45'
    Målsjanse til Cerro Porteno! Angel Cardozo Lucena treffer mål, men keeper redder.
    45'+1
    45'+2
    I Bucaramanga slår Enzo Gimenez en corner fra høyre.
    45'+2
    Spillerbytte - Cerro Porteno
    Inn: Mauro Boselli
    Ut: Robert Morales
    Cerro Porteno bytter ut Robert Morales med Mauro Boselli.
    46'
    48'
    Frispark til America de Cali på halvdelen til Cerro Porteno.
    49'
    Mauro Boselli
    Mauro Boselli (Cerro Porteno) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    52'
    54'
    55'
    56'
    America de Cali angriper, men blir avblåst for offside.
    56'
    Spillerbytte - America de Cali
    Inn: Marco Aldair Rodriguez Iraola
    Ut: Luis Sanchez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for America de Cali. Inn kommer Aldair Rodriguez, mens Luis Sanchez tar plass på benken.
    57'
    Santiago Moreno (America de Cali) slår en corner fra høyre side på Estadio Alfonso Lopez.
    59'
    60'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Juan Patino (Cerro Porteno) vrir seg av smerte i gresset.
    60'
    Juan Patino kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Alfonso Lopez.
    63'
    65'
    Inn: Hector Quinones
    Ut: Pablo Antonio Ortiz Cabezas
    Juan Cruz Real gjør dagens andre bytte i Bucaramanga, når han tar ut Pablo Antonio Ortiz Cabezas og setter inn Hector Quinonez.
    70'
    Inn: Guillermo Murillo
    Ut: Luis Alejandro Paz
    Bytte for America de Cali. Guillermo Murillo kommer inn for Luis Alejandro Paz på Estadio Alfonso Lopez.
    70'
    71'
    Frispark i en god posisjon for Cerro Porteno!
    73'
    Cerro Porteno fosser fremover, men Fernando Echenique blåser for offside på Estadio Alfonso Lopez.
    73'
    74'
    75'
    76'
    Gult kort til America de Cali
    Yesus Cabrera
    Dommer Fernando Echenique viser Yesus Cabrera (America de Cali) det gule kortet.
    77'
    I Bucaramanga har et frispark blitt tildelt bortelag.
    77'
    Det blir farlig! Frispark for Cerro Porteno er nær straffområde.
    80'
    Inn: Marcos Antonio Caceres Centurion
    Ut: Federico Gaston Carrizo
    Cerro Porteno bytter ut Federico Carrizo med Marcos Caceres. Dette er det andre byttet som Francisco Arce gjør i dagens kamp.
    82'
    Målsjanse på Estadio Alfonso Lopez! Rafael Carrascal fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    84'
    84'
    Fernando Echenique tildeler America de Cali en corner. Guillermo Murillo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    84'
    America de Cali angriper. Yesus Cabrera får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    84'
    84'
    Inn: Mateus
    Ut: Claudio Ezequiel Aquino
    Cerro Porteno gjør sitt tredje bytte. Claudio Aquino erstattes av Mateus.
    87'
    Inn: Alan Rodriguez
    Ut: Santiago Arzamendia
    Santiago Arzamendia (Cerro Porteno) erstattes av Alan Rodriguez.
    87'
    Yesus Cabrera (America de Cali) slår en corner fra venstre side på Estadio Alfonso Lopez.