1-1
    Dagens kamp på Bornova Stadi i Izmir er i gang.
    Burak Seker signaliserer et frispark til Altinordu på sin egen banehalvdel.
    1'
    Burak Seker tildeler Altinordu en corner. Erdogan Yesilyurt sparker ballen inn fra det Venstre cornerflagget.
    5'
    Altinordu FK, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Kenan Karisik
    Målsjanse til Samsunspor! Kenan Karisik treffer mål, men keeper redder.
    6'
    9'
    Enes Ilkin
    Målsjanse på Bornova Stadi! Enes Ilkin fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    9'
    Kenan Karisik (Samsunspor) løfter inn en corner fra Venstre på Bornova Stadi.
    9'
    Ercan Yazici
    Ercan Yazici (Samsunspor) kommer til en målsjanse på Bornova Stadi, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    10'
    Mirkan Aydin
    Altinordu angriper, men avslutningen til Mirkan Aydin går utenfor.
    11'
    Samsunspor, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Skudd på mål, Altinordu FK
    13'
    Frispark for Samsunspor på sin egen banehalvdel.
    15'
    Samsunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Erdogan Yesilyurt (Altinordu) slår en corner fra Venstre side på Bornova Stadi.
    19'
    Baris Alici
    Sjanse! Altinordu avanserer forover, men Baris Alici avslutter utenfor.
    20'
    Altinordu må være på vakt når de forvsarerr et farlig frispark fra Altinordu.
    20'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Samsunspor på sin egen banehalvdel.
    22'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ercan Yazici (Samsunspor) vrir seg av smerte i gresset.
    23'
    Mirkan Aydin ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    24'
    Ercan Yazici er tilbake i kampen igjen.
    24'
    Mirkan Aydin er tilbake på banen igjen.
    24'
    27'
    Goksu Turkdogan vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    28'
    Goksu Turkdogan kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Bornova Stadi.
    29'
    Frispark for Altinordu på sin egen banehalvdel.
    31'
    I Izmir slår Serkan Goksu en corner fra Høyre.
    32'
    Kerim Avci (Altinordu) slår en corner fra Høyre side på Bornova Stadi.
    33'
    I Izmir har et frispark blitt tildelt Altinorduet.
    34'
    38'
    40'
    Kerim Avci
    Kerim Avci (Altinordu) kommer seg fri på Bornova Stadi, men avslutningen går utenfor.
    42'
    Frispark til Samsunspor på halvdelen til Samsunspor.
    43'
    Baris Alici
    Målsjanse! Baris Alici (Altinordu) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    Kan Altinordu kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    47'
    Gult kort til Samsunspor
    Enes Ilkin
    Dommeren gir Enes Ilkin (Samsunspor) et gult kort.
    47'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Altinordu nær 16-meteren.
    51'
    Frispark Samsunspor.
    52'
    Gult kort til Altinordu FK
    Kerim Avci
    Dommer Burak Seker viser Kerim Avci (Altinordu) det gule kortet.
    52'
    Samsunspor fosser forover, men dommeren blåser for offside.
    53'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Samsunspor.
    54'
    I Izmir slår Ahmet Burak Solakel en corner fra Høyre.
    55'
    Frispark i en god posisjon for Samsunspor!
    55'
    Deniz Vural
    Deniz Vural (Altinordu) får et gult kort av dommer Burak Seker.
    55'
    Ahmet Burak Solakel
    Samsunspor angriper i Izmir. Ahmet Burak Solakel fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Ahmet Burak Solakel (Samsunspor) løfter inn en corner fra Høyre på Bornova Stadi.
    58'
    Kenan Karisik (Samsunspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Altinordu like utenfor Altinordu-området.
    59'
    60'
    60'
    Burak Seker tildeler Altinordu en corner. Kerim Avci sparker ballen inn fra det Høyre cornerflagget.
    61'
    Hasan Hatipoglu
    Altinordu angriper og Hasan Hatipoglu får avsluttet. Headingen treffer ikke Altinordu-målet.
    61'
    62'
    Ufuk Budak
    Samsunspor angriper. Ufuk Budak får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    63'
    63'
    Burak Seker tildeler Samsunspor en corner. Ahmet Burak Solakel sparker ballen inn fra det Høyre cornerflagget.
    63'
    Skudd på mål, Samsunspor
    64'
    64'
    Kenan Karisik ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    68'
    Spillerbytte - Altinordu FK
    Inn: Berkay Samanci
    Ut: Deniz Vural
    Altinordu bytter ut Deniz Vural med Berkay Samanci. Dette er det første byttet som Huseyin Eroglu gjør i dagens kamp.
    68'
    Samsunspor slipper å klare seg uten Kenan Karisik som kommer tilbake på banen i Izmir.
    69'
    I Izmir slår Kerim Avci en corner fra Høyre.
    70'
    Kerim Avci (Altinordu) løfter inn en corner fra Høyre på Bornova Stadi.
    70'
    72'
    72'
    Baris Alici
    I Izmir header Baris Alici (Altinordu) mot mål, men ballen går utenfor.
    74'
    Mål for Altinordu FK!
    Altinordu FK 1 - 0 Samsunspor
    Mål: Erdogan Yesilyurt
    Mål! Erdogan Yesilyurt gir Altinordu en 1-0 ledelse.
    75'
    Spillerbytte - Samsunspor
    Inn: Jonathan Ayite
    Ut: Kenan Karisik
    Samsunsporet bytter ut Kenan Karisik som ikke ser ut til å kunne fortsette. Engin Ipekoglu blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Jonathan Ayite.
    77'
    79'
    Inn: Davy Claude Angan
    Ut: Enes Ilkin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Samsunspor. Inn kommer Davy Claude Angan, mens Enes Ilkin tar plass på benken.
    79'
    81'
    Oguz Gurbulak (Samsunspor) slår en corner fra Høyre side på Bornova Stadi.
    82'
    Mål for Samsunspor!
    Altinordu FK 1 - 1 Samsunspor
    Mål: Davy Claude Angan
    Målgivende: Ercan Yazici
    Mål! Samsunspor utligner på Bornova Stadi. Målscorer: Davy Claude Angan. Ercan Yazici var nest sist på ballen.
    82'
    Dommer Burak Seker venter med å sette i gang spillet fordi Goksu Turkdogan ligger nede.