Altinordu angriper i Izmir. Serkan Goksu fyrer av et skudd som går utenfor.
    1'
    Zafer Gorgen kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Bornova Stadi.
    2'
    Hasan Hatipoglu ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Izmir.
    2'
    Akin Acik er tilbake i kampen igjen.
    2'
    Altinordus Baris Alici blåses av for offside på Bornova Stadi.
    3'
    Frispark Manisaspor.
    4'
    Frispark for Altinordu på egen banehalvdel.
    4'
    I Izmir har et frispark blitt tildelt Altinorduet.
    6'
    Mirkan Aydin
    Mirkan Aydin (Altinordu) fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Burak Seker tildeler Manisaspor en corner. Omer Bugdayci sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Akin Acik
    Målsjanse! Akin Acik (Manisaspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    11'
    Erdogan Yesilyurt
    Altinordu angriper på Bornova Stadi. Erdogan Yesilyurt header utenfor.
    11'
    Erdogan Yesilyurt (Altinordu) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oj, oj, oj.
    13'
    Mål for Altinordu FK!
    Altinordu FK 1 - 0 Manisaspor
    Mål: Mirkan Aydin
    Målgivende: Erdogan Yesilyurt
    Altinordu leder 1-0 etter en scoring av Mirkan Aydin. Erdogan Yesilyurt sto for den målgivende pasningen.
    14'
    Mehmet Murat Ucar (Altinordu) slår en corner fra høyre side på Bornova Stadi.
    20'
    Kan Altinordu kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    21'
    Manisaspor, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Kerim Avci
    Altinordu fosser forover og Kerim Avci fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    22'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Altinordu på egen banehalvdel.
    22'
    Manisaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Gult kort til Manisaspor
    Akin Acik
    Akin Acik (Manisaspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Bornova Stadi.
    23'
    Frispark til Altinordu på halvdelen til Manisaspor.
    24'
    Altinordu FK 2 - 0 Manisaspor
    Mål: Mehmet Murat Ucar
    Målgivende: Serkan Goksu
    Mål! Altinordu øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Mehmet Murat Ucar på Bornova Stadi. Det er en fin assist fra Serkan Goksu.
    24'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Altinordu.
    31'
    Mehmet Murat Ucar (Altinordu) løfter inn en corner fra venstre på Bornova Stadi.
    35'
    36'
    Skudd på mål, Altinordu FK
    36'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Altinordu nær 16-meteren.
    37'
    Skudd utenfor mål, Altinordu FK
    38'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Manisaspor på egen banehalvdel.
    42'
    Manisaspor er på skuddhold på dette frisparket.
    44'
    Akin Acik
    Sjanse! Manisaspor avanserer forover, men Akin Acik avslutter utenfor.
    45'
    Spillerbytte - Altinordu FK
    Inn: Fatih Aktay
    Ut: Mirkan Aydin
    Altinordu bytter ut Mirkan Aydin med Fatih Aktay. Dette er det første byttet som Huseyin Eroglu gjør i dagens kamp.
    46'
    Altinordu angriper, men Burak Seker blåser for offside.
    46'
    Altinordu angriper, men avslutningen til Serkan Goksu går utenfor.
    47'
    Målsjanse! Erdogan Yesilyurt (Altinordu) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    48'
    50'
    52'
    Deniz Vural
    Deniz Vural (Altinordu) fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    I Izmir slår Omer Bugdayci en corner fra høyre.
    55'
    Spillerbytte - Manisaspor
    Inn: Omer Atis
    Ut: Bayram Bustac
    Unal Tasci gjør dagens første bytte i Izmir, når han tar ut Bayram Bustac og setter inn Omer Atis.
    55'
    57'
    57'
    Baris Alici (Altinordu) vinkes av for offside i Izmir.
    58'
    En av Altinordus spillere går i offside.
    63'
    Frispark Altinordu.
    63'
    Kerim Avci
    Sjanse til Altinordu! Kerim Avci er nær ved å score, men keeper redder.
    64'
    64'
    64'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Manisaspor.
    65'
    Inn: Alican Ozfesli
    Ut: Serkan Goksu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Altinordu. Inn kommer Alican Ozfesli, mens Serkan Goksu tar plass på benken.
    66'
    Kerim Avci
    Kerim Avci (Altinordu) kommer til en målsjanse på Bornova Stadi, men klarer ikke å score.
    68'
    Frispark for Manisaspor på egen banehalvdel.
    69'
    71'
    Zafer Gorgen (Manisaspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Bornova Stadi.
    72'
    Alican Ozfesli
    Altinordu angriper, men avslutningen til Alican Ozfesli går utenfor.
    78'
    Akin Acik ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    80'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Hasan Hatipoglu (Altinordu) vrir seg av smerte i gresset.
    80'
    Inn: Okan Ugurlu
    Ut: Akin Acik
    Akin Acik (Manisaspor) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Okan Ugurlu.
    81'
    Altinordu FK 3 - 0 Manisaspor
    Mål: Erdogan Yesilyurt
    Målgivende: Baris Alici
    Mål! Erdogan Yesilyurt øker Altinordus ledelse til 3-0 på Bornova Stadi. Flott spill fra Baris Alici før målet.