1-1
1-2
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Izmir.
    Luccas Claro
    Sjanse! GENCLERBIRLIGI SK avanserer forover, men Luccas Claro avslutter utenfor.
    1'
    Frispark for Altinordu på egen banehalvdel.
    5'
    GENCLERBIRLIGI SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Ramazan Keles signaliserer et frispark til GENCLERBIRLIGI SK på egen banehalvdel.
    9'
    Gult kort til Genclerbirligi SK
    Alper Uludag
    Dommer Ramazan Keles viser Alper Uludag (GENCLERBIRLIGI SK) det gule kortet.
    10'
    Frispark Altinordu.
    11'
    14'
    Stephane Sessegnon (GENCLERBIRLIGI SK) løfter inn en corner fra venstre på Dogalnar Stadi.
    16'
    Ahmet Ilhan Ozek
    Stor målsjanse for GENCLERBIRLIGI SK. Ahmet Ilhan Ozek header i tverrliggeren!
    16'
    Ramazan Keles signaliserer et frispark til GENCLERBIRLIGI SK.
    18'
    Bekir Yilmaz
    Bekir Yilmaz (GENCLERBIRLIGI SK) kommer til en målsjanse på Dogalnar Stadi, men klarer ikke å score.
    23'
    Ramazan Keles tildeler GENCLERBIRLIGI SK en corner. Stephane Sessegnon sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Stephane Sessegnon (GENCLERBIRLIGI SK) slår en corner fra høyre side på Dogalnar Stadi.
    24'
    Yasin Pehlivan
    GENCLERBIRLIGI SK avanserer forover i Izmir. Yasin Pehlivan avslutter, men treffer ikke mål.
    25'
    Frispark til GENCLERBIRLIGI SK på halvdelen til Altinordu.
    28'
    Gult kort til Altinordu FK
    Ogulcan Ulgun
    Ogulcan Ulgun (Altinordu) mottar sitt første gule kort for dagen på Dogalnar Stadi.
    28'
    Bekir Yilmaz vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    28'
    Mål for Genclerbirligi SK!
    Altinordu FK 0 - 1 Genclerbirligi SK
    Mål: Bekir Yilmaz
    Målgivende: Stephane Sessegnon
    Mål! Bekir Yilmaz header ballen i mål og gir GENCLERBIRLIGI SK ledelsen 0-1 på Dogalnar Stadi. Stephane Sessegnon sto for den målgivende pasningen.
    29'
    GENCLERBIRLIGI SK slipper å klare seg uten Bekir Yilmaz som kommer tilbake på banen i Izmir.
    30'
    32'
    I Izmir slår Stephane Sessegnon en corner fra høyre.
    34'
    Ramazan Keles signaliserer et frispark til Altinordu på egen banehalvdel.
    35'
    GENCLERBIRLIGI SK fosser fremover, men Ramazan Keles blåser for offside på Dogalnar Stadi.
    35'
    Mehmet Murat Ucar (Altinordu) slår en corner fra venstre side på Dogalnar Stadi.
    37'
    I Izmir har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    40'
    Dommer Ramazan Keles ser at linjemannen løfter flagget, og Altinordus Sefa Yilmaz blåses av for offside.
    41'
    42'
    En av GENCLERBIRLIGI SKs spillere blir avblåst for offside på Dogalnar Stadi.
    43'
    43'
    Frispark for GENCLERBIRLIGI SK på egen banehalvdel.
    44'
    45'
    Skudd på mål, Altinordu FK
    45'+1
    Genclerbirligi SK, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Jailton Paraiba
    GENCLERBIRLIGI SK angriper i Izmir. Jailton Paraiba fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    Spillerbytte - Altinordu FK
    Inn: Muhammed Mert
    Ut: Atakan Uner
    Altinordu bytter ut Atakan Uner med Muhammed Mert.
    46'
    Inn: David Kilinc
    Ut: Ogulcan Ulgun
    Bytte for Altinordu. David Deniz Kilinc kommer inn for Ogulcan Ulgun på Dogalnar Stadi.
    46'
    Ahmet Ilhan Ozek (GENCLERBIRLIGI SK) avanserer forover på Dogalnar Stadi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    47'
    Altinordu FK, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    50'
    Stephane Sessegnon (GENCLERBIRLIGI SK) løfter inn en corner fra høyre på Dogalnar Stadi.
    51'
    Mål for Altinordu FK!
    Altinordu FK 1 - 1 Genclerbirligi SK
    Mål: Kemal Ruzgar
    Kemal Ruzgar utligner til 1-1 på Dogalnar Stadi.
    53'
    Frispark GENCLERBIRLIGI SK.
    54'
    56'
    Ramazan Keles signaliserer et frispark til Altinordu.
    58'
    Frispark til Altinordu på halvdelen til GENCLERBIRLIGI SK.
    58'
    59'
    59'
    En av GENCLERBIRLIGI SKs spillere blir avblåst for offside.
    60'
    I Izmir har et frispark blitt tildelt bortelag.
    61'
    Sefa Yilmaz
    Dommer Ramazan Keles gir Sefa Yilmaz (Altinordu) et gult kort.
    61'
    Stephane Sessegnon
    GENCLERBIRLIGI SK fosser forover og Stephane Sessegnon fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    62'
    62'
    62'
    64'
    Spillerbytte - Genclerbirligi SK
    Inn: Deniz Yilmaz
    Ut: Jailton Paraiba
    Erkan Sozeri gjør dagens første bytte i Izmir, når han tar ut Jailton Paraiba og setter inn Deniz Yilmaz.
    71'
    72'
    73'
    GENCLERBIRLIGI SK fosser fremover, men Ahmet Ilhan Ozek går rett i offsidefella.
    75'
    76'
    Inn: Kerim Alici
    Ut: Sefa Yilmaz
    Altinordu gjør sitt tredje bytte. Sefa Yilmaz erstattes av Kerim Alici.
    76'
    Inn: Nadir Ciftci
    Ut: Bekir Yilmaz
    GENCLERBIRLIGI SK bytter ut Bekir Yilmaz med Nadir Ciftci. Dette er det andre byttet som Erkan Sozeri gjør i dagens kamp.
    78'
    Altinordu FK 1 - 2 Genclerbirligi SK
    Mål: Nadir Ciftci
    Målgivende: Ahmet Oguz
    GENCLERBIRLIGI SK tar ledelsen 1-2 i Izmir etter en heading av Nadir Ciftci! Flott spill fra Ahmet Oguz før målet.
    79'
    Muhammed Mert
    Muhammed Mert (Altinordu) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Inn: Selcuk Sahin
    Ut: Mert Nobre
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for GENCLERBIRLIGI SK. Inn kommer Selcuk Sahin, mens Mert Nobre tar plass på benken.
    81'
    82'
    Dommeren gir Yasin Pehlivan (GENCLERBIRLIGI SK) et gult kort.
    82'
    83'
    Målsjanse til GENCLERBIRLIGI SK! Ahmet Ilhan Ozek treffer mål, men keeper redder.