Frispark for Altay Izmir på egen banehalvdel.
    Mål! Altay Izmir tar ledelsen 0-1 ved Marco Paixao.
    Mål for Altinordu FK!
    Altinordu FK 1 - 1 Altay Izmir
    Mål: Ahmet Dereli
    Målgivende: Ufuk Budak
    Ahmet Dereli scorer og utligningen er et faktum på Bornova Stadium. 1-1. Ufuk Budak var nest sist på ballen.
    9'
    Hakan Ceylan tildeler Altay Izmir en corner. Erhan Celenk sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    13'
    Altinordu FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Hakan Ceylan signaliserer et frispark til Altay Izmir på egen banehalvdel.
    15'
    Alper Tursun
    Målsjanse på Bornova Stadium! Alper Tursun fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    Altay Izmir, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Spillet på Bornova Stadium er stoppet midlertidig fordi Ahmet Ilhan Ozek ligger nede.
    19'
    Ibrahim Öztürk (Altay Izmir) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Bornova Stadium.
    19'
    Ahmet Ilhan Ozek er tilbake på banen igjen.
    21'
    Altay Izmir slipper å klare seg uten Ibrahim Öztürk som kommer tilbake på banen igjen.
    21'
    22'
    Ahmet Ilhan Ozek (Altinordu FK) løfter inn en corner fra høyre på Bornova Stadium.
    23'
    I Izmir har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    Hakan Ceylan signaliserer et frispark til Altay Izmir.
    28'
    Adrien Regattin
    Altay Izmir angriper i Izmir. Adrien Regattin avslutter på mål, men greier ikke å score.
    28'
    Altinordu FK, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Erhan Celenk (Altay Izmir) slår en corner fra venstre side på Bornova Stadium.
    29'
    I Izmir slår Ahmet Ilhan Ozek en corner fra venstre.
    30'
    Tolga Unlu
    Målsjanse! Tolga Unlu (Altay Izmir) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Frispark Altinordu FK.
    33'
    Muhammed Mert (Altinordu FK) løfter inn en corner fra høyre på Bornova Stadium.
    35'
    Furkan Cil
    Altinordu FK avanserer forover i Izmir. Furkan Cil avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    36'
    38'
    Altay Izmir tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Frispark til Altay Izmir på halvdelen til Altinordu FK.
    41'
    Gult kort til Altinordu FK
    Dommer Hakan Ceylan gir Alper Tursun (Altinordu FK) et gult kort.
    41'
    Frispark for Altinordu FK på egen banehalvdel.
    42'
    Altinordu FK 2 - 1 Altay Izmir
    Målgivende: Ahmet Ilhan Ozek
    I Izmir tar Altinordu FK ledelsen 2-1 etter et mål av Ahmet Dereli. Flott spill fra Ahmet Ilhan Ozek før målet.
    44'
    Marco Paixao
    I Izmir får Marco Paixao (Altay Izmir) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    45'+1
    Muhammed Mert
    Sjanse i Izmir! Muhammed Mert (Altinordu FK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+1
    45'+1
    Ahmet Ilhan Ozek (Altinordu FK) slår en corner fra venstre side på Bornova Stadium.
    45'+2
    45'+2
    Erhan Celenk
    Altay Izmir angriper. Erhan Celenk får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+3
    45'+3
    Hakan Ceylan tildeler Altay Izmir en corner. Adrien Regattin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+3
    Jasmin Scuk
    Jasmin Scuk (Altay Izmir) avanserer forover på Bornova Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+3
    45'+3
    Spillerbytte - Altay Izmir
    Inn: Armand Gnanduillet
    Ut: William
    Altay Izmir bytter ut William med Armand Gnanduillet. Dette er det første byttet som Yucel Ildiz gjør i dagens kamp.
    46'
    47'
    I Izmir slår Ahmet Ilhan Ozek en corner fra høyre.
    48'
    Armand Gnanduillet
    Armand Gnanduillet (Altay Izmir) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    52'
    52'
    Spillerbytte - Altinordu FK
    Inn: Muzaffer Kocaer
    Ut: Muhammed Mert
    Bytte for Altinordu FK. Muzaffer Kocaer kommer inn for Muhammed Mert på Bornova Stadium.
    56'
    Hakan Ceylan signaliserer et frispark til Altinordu FK på egen banehalvdel.
    59'
    Erhan Celenk (Altay Izmir) kommer til avslutning på Bornova Stadium, men headingen blir reddet.
    61'
    61'
    I Izmir slår Muzaffer Kocaer en corner fra høyre.
    63'
    64'
    Ufuk Budak
    Ufuk Budak (Altinordu FK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    64'
    Inn: Metehan Mimaroglu
    Ut: Husamettin Yener
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Altinordu FK. Inn kommer Metehan Mimaroglu, mens Husamettin Yener tar plass på benken.
    64'
    Inn: Enis Destan
    Ut: Ahmet Dereli
    Altinordu FK gjør sitt tredje bytte. Ahmet Dereli erstattes av Enis Destan.
    65'
    Inn: Eren Erdogan
    Ut: Yekta Kurtulus
    Yucel Ildiz gjør dagens andre bytte i Izmir, når han tar ut Yekta Kurtulus og setter inn Erdogan Eren.
    65'
    69'
    Sjanse i Izmir! Marco Paixao (Altay Izmir) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    70'
    70'
    Jasmin Scuk
    Altay Izmir angriper i Izmir. Jasmin Scuk avslutter på mål, men greier ikke å score.
    72'
    72'
    Offside! Armand Gnanduillet (Altay Izmir) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    77'
    Muzaffer Kocaer (Altinordu FK) løfter inn en corner fra venstre på Bornova Stadium.
    80'
    Enis Destan
    Målsjanse til Altinordu FK! Enis Destan treffer mål, men keeper redder.
    80'
    80'
    Muzaffer Kocaer (Altinordu FK) slår en corner fra høyre side på Bornova Stadium.
    82'
    Hakan Ceylan tildeler Altinordu FK en corner. Muzaffer Kocaer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    83'
    I Izmir slår Adrien Regattin en corner fra høyre.
    83'
    Altinordu FK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Altay Izmir.